Bildirim
THiEF 4 [PS4 ANA KONU] (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
takip avi -
Çook sağlam geliyor.. -
Teşekkürler paylaşım için başkanım -
Yapay zeka biraz sorunlu gibi ama oyun mükemmel görünüyor zaten stealth tarzı oyunlara bayılırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: The False Shepherd
Teşekkürler paylaşım için başkanım
Rica ederim Müdürüm.. -
Bu oyunda çok güzel olacak. Tam olarak çıkış tarihi nedir bu oyunun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
Bu oyunda çok güzel olacak. Tam olarak çıkış tarihi nedir bu oyunun ?
25 Şubat gibi görünüyor bir aksilik olmazsa. -
Oyunun cikmasina 15 gun kalmis ana konu yine de olu gibi, kimse beklemiyor mu bu oyunu -
Beklemezmiyiz kafamızdan çıksın diye killzone u bitirdik şimdi tomb raider yardırıyoruz ki rahat rahst thief oynayalım diablo 3 ün yeni ek paketi çıkana kadar :-)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyun bana fena şekilde dishonored 'ı hatırlatıyor.
çok az oyunu birden fazla bitirmişimdir. Dishonored öyle mesela. Gerçekten on numara oyundu .
keşke dishonored 2 next gen için duyurulsa :S -
Merakla bekliyorum Süper oyuna benziyor. -
-
cıkar cıkmaz alacağım bir oyun diyebilirim.. sırf atmosveri bile yeter bence. bu oyun yokluğunda ps4 de gideri var :D -
Açıkcası nedense bu oyun ya çok iyi olcak yada çok kötü olacak. E3'e gidenler hiç beğenmemişti umarım bizler beğeniriz. -
Thief Retrospective
Tıklayın -
Bende alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dun aksam ac4 mu alayim tomb raider mi diye ikisi arasinda gittim geldim sonra thief varken onlar alinmaz onceligim thief dedim verdim on siparisi. Kaldi 10 gun gecmiyor gunler gecmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
çok iyi geliyor oyun.son video bomba olmuş.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X