Şimdi Ara

THiEF 4 [PS4 ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
0
Favori
9.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: proximaa

quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: proximaa

Hiç bir yerde satan yok daha spota anca ilanlarda düşmüş.

oyunu aldım bile

Nerden aldın?

kadıköy kahraman elektronikten aldım ben.150 tl
  • alalım mı değer mi? hitmana benziyor diyorlar tarz olarak,hitman absolationı hiç sevmemiştim 1 saat oynayıp sattım.bunda da öyle olur mu?
  • Alan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu serinin ilk 3 oyununun adı da mı thief? Ve psn de var mı acaba beğendim oyunu ama ps3 sahibiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk bolumu oynadim bitirdim valla hosuma gitti oyun.Guzel ben begendim,grafikler orta duzeyde stealth oynanis 10 numara..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu rayman legendsla birlikte bu akşam almış bulunmaktayım.
    çok fazla oynamadım sadece ilk bölümü bitirdim ama yine de görüşlerimi paylaşayım dedim.

oyundan bahsetmeden önce ufak bir not: spotçuların oyunu nasıl bu kadar erken getirebildeğine dair hiçbir fikrim yok. lego marvel super heroes'u almaya gittim bi baktım thiefle rayman gelmiş thief 25inde, raymen 21inde çıkıyor. helal olsun cidden.emeğe saygı

ilk bölüm itibariyle şunu söyleyebilirim ki baştan sona stealth oyunu.hitmandeki gibi aksiyon ögeleri yok.tutorial oyuna eklenen yeni özellikleri anlatmada oldukça etkili ve sıkmıyor. atmosfer etkileyici ama biraz robert downey jr. sherlock holmes filmlerindeki londraya benziyo. hatta o filmin oyununu yapmak isteselerdi thiefteki atmosferin birebir aynısı olurdu.

sanırım oyunu normal çıkış tarihinden bir hafta önce oynamaya başladığım için herhangi bir güncelleme yüklemedi. oyunda, bazen, özellikle cutscenelere geçişte rahatsız edici derecede frame rate düşüşü oluyo. eminim gelen ilk güncellemeyle halledilir.

valla dürüst olmak gerekirse ailecek rayman legends oynamaktan pek vakit bulamadım thief'e

THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikbalCO -- 19 Şubat 2014; 21:52:01 >

• ön sparişin olayı nedir mantığı nedir :D herkesden önce edinmek değilse niye ön spariş deniyor buna ön spariş yerine veresiye deselerya daha yerinde olurmuş bence psn den ön spariş veriyoruz spotcular 1 hafta önceden getiriyo hayırdır :D
  • Dun iki bolum bitirdim, yalniz ilginctir aldigim trophy'ler hesabima islenmemis, oyun henuz resmi cikisini yapmadigi icin sistem tarafindan kaydedilmiyor olabilir mi acaba. Thief oyunu gozukmuyor trophy listemde.

Ara sahnelerden ve mekanlardan gecis sirasinda cok kasiyor oyun, arka planda muhtemelen yukleme yapiyor, umarim duzeltirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda daha sağlam yorumlar yapabilecek kadar ilerlediğim için aklımdaki bazı şeyleri paylaşmak isterim.

gameplay:

yapımcılar, oynanabilirlik konusunda herhangi bir sınırlama getirmemiş ama bu demek değil ki diğer aksiyon oyunlarındaki gibi dan dun gidebilirsiniz. sizin oyun tarzınıza göre şekillenen 3 ilerleyiş şekli var. ghost; hiç kimseye görünmeden ve kimseyle etkileşime geçmeden görevleri yerine getirmek, oppurtunist; kimi zaman görünmeden kimi zaman da düşmanlarınızla etkileşime geçerek görevleri yerine getirmek ve predator; bu tamamen işin aksiyon tarafıyla gorevlerin yerine getirilmesi oluyor.

harita beklediğimden çok daha fazla seçenekler sundu bana oynarken.A noktasından B noktasına gitmek için pek çok yol var; tüneller, arka sokaklar, ana yolda gölgelerden geçerek, alt geçitler vs vs.. aynı zamanda oyundaki toplanabilir eşyalar sizi içinde bulunduğuz sokakları ve çevredeki evleri iyice, dikkatlice aramaya teşvik ediyor.bu konuda oyundan fazlasıyla memnunum. çevresinde bina şeklinde kutular bulunun uzunca bi koridor değil oyun.tabi her ev girilebilir değil ama yine de haritalardaki araşatırma özgürlüğü fazlasıyla tatmin edici.

bir diğer önemli şey ise hırsızlık yapmanın zor ama çok keyifli olması. bir kapıyı açmak ya da bir çerçevenin arkasındaki kasaya ulaşmak için biraz hummalı bir çalışma yapmanız lazım. burda yine yapımcılar analogları çok iyi kullanmışlar. kilidi açmak için için o "klik" noktasını yavaşça ve net bir şekilde bulmanız ve analoglarla iyice hissetmeniz lazım. kelimelerle pek anlatamadım ama oyunu oynayınca ne demek istediğimi anlayacaksınızdır eminim

yapay zeka:

eveeet, burda oyun biraz tökezliyor. öncelikle çevredeki vatandaşların ve polislerin konusmaları absürd, rahatsız edici ve fazlasıyla alakasız geliyor. polis görevlileri hep belirli bir rotada yürüyorlar. thief zorluğunda onları atlatmak ya da bayıltmak hiç de zor değil. yapay zeka sorununu şöyle özetleyebilirim aslında; etrafınızdaki vatandaşlar ve polisler, konusmaları ve hareketleriyle, atmosferin biraz ciddiyetini bozuyorlar.(sanki. bu tamamen beni-kişisel olarak- rahatsız eden birşey.)

grafik:

eğer daha önce herhangi bir thief oyunu oynamadıysanız veya stealth(sızma) tarzı oyunları sevmiyorsanız ve bu oyunu sadece next-gen grafiklere sahip olduğu için almak istiyorsanız, fiyatının biraz daha düşmesini bekleyebilirsiniz çünkü oyun grafik kalitesi olarak çok ama çok rekabetçi değil. eidos montreal, unreal engine 3 motorunu kullanmış, eğer bioshock adını taşıyan oyunlardan herhangi birini oynamışsanız grafik olarak neyle karşılaşacağınızı az çok biliyosunuz. bu arada grafikler kötü demiyorum ama killzone shadowfalldan sonra heycanla oynamaya başlarsanız hayal kırıklığı kaçınılmaz olur ://

hikaye:

hikayesiyle ilgili herhangi bir yorum yapmak için fazlasıyla erken benmim için çünkü oyunun halen daha başında olduğumu düşünüyorum. yine de herşeyin tesadüfi bir şekilde gelişmesi tuhaf geldi bana. ayrıca oyundaki seslenidirme konuyu önemsememi ve karakterlere bağlanmamı zorlanıyo. benim olduğum noktada hikayede fazlasyıla öge var, eminim hepsi bir yerde birbirine bağlanıcak ama başlarda herşey fazlasıyla bağımsız gidiyor. baron-cüppeli dedeler-hırsız bacımızı-basso?-bizim görev aldığımız kişiler...illa ki bir noktada mantıklı bir kenetlenme oluşturulmuş ve senaryo ona göre yazılmıştır.(seslendirmeler cidden kötü ama)

• Oyunun 2.gorevini de bitirdim sevdim ben bu oyunu stealth sevenlerin mutlaka oynamasi gereken bir yapim gizlilik unsurlari keyifli geldi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Thief Tam Çözüm

THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

TIKLAYINIZ..
  • olmamış

• Thief Kimden Kaç Puan Aldı..?

THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

Polygon – 6/10
    Destructoid - 7.5/10
    Eurogamer – 6/10
    gamesTM – 6/10
    GameInformer – 8/10
    OXM – 7/10
    Gamespot – 6/10
    OPM – 7/10
    Rock, Paper, Shotgun – No Score
    CVG – 8/10
    Joystiq – 4/5
    GameTrailers – 7.5/10
    Kotaku – No
    Softpedia – 8.5/10
    ArabicGamers – 65/100
    PlayStation Universe – 7.5/10
    Edge – 7/10
    Lazygamer – 6.9/10
    GameStar – 8.9/10
  • Çok arada kaldım. Kimi çok beğeniyor kimi iş yapmaz diyor. Gameplay olarak belliki baya keyif veriyor ama bir de görüntü kalitesinin kötülüğü var, bilemedim.
  • oyun alırken inanların oyun deneyimlerine göre oyun alan insanlara anlam veremiyorum varsa demosu denersin hoşuna giderse full satın alırsın oyun herkesin oyun zevki farklı olmak zorunda dğeilki biri oyun berbat almayın dedi diye oyuna laf eden kişiler var kraldan cok kralcı bildiğin :D
  • 2 saat oynadım, genel olarak sevdim valla, göreve giderken gideceğiniz yere ulaşmak için 3-4 yol var ve o yollar üzerinde bi sürü eve girip hırsızlık yapabiliyorsunuz. Oynanabilirlik çok iyi, atmosfer iyi ama bi bitmemişlik var oyunda. güncellemeler şart, bazen kaplamalar geç geliyor bazende alt yazı ile senkron uymuyor. Touchpad e uyguladıkları envanter seçme olayını hiç beğenmedim, çok zor seçim yapıyorsunuz. yapay zekada şöyle bir gariplik var, karanlıktasınız ama zifiri karanlık değil, yolun ortasında kabak gibi duruyorsunuz 1 metre önünüzdeki adam sizi görmüyor. Acaba yapay zekaya göre mi biz zifiri karanlıktayız bilemiyorum. Aydınlığa çıktığınızda da bi şaşırıyorlar sonra hemen karanlığa girerseniz yine sizinle ilgilenmiyorlar. Bu söylediklerim thief zorluğunda yani master falan değil. Ama öyle abartıldığı kadar çok kötü olmamış bir oyun değil. Ben gayette sevdim. Şu bahsettiğim hatalar giderilse 10 üzerinden 9 verirdim. Ama şimdilik 7,5/ 10.

• Be hideo kojima bi öğretemedin şu yapay zekayı adamlara...10 sene öncesinin oyunlarında dahi o askerlerin tepkileri...ah ahhhh...ama adam en az 5 yılda çıkarıyor oyunu...eksiksiz..kusursuz...
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenghis -- 27 Şubat 2014; 22:40:55 >
  • bu oyun bana hitap etmiyor

• Thief Yeni Nesil vs Eski Nesil Karşılaştırması

THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.