Şimdi Ara

THİEF LEVELİ SİLİNDİ?*?*??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesleğe trader olarak başladım.belki 12-13 tur yaptım bi lvlini bile atlatmadım.bazen tek yıldız sınırında götürüyordum,bazen 2-3parça mal(eğlencesine yani) thief liğe başladım.lvlini atlattım.ama trade lvlimde yerli yerinde duruyodu.bi arkadaş acemiliğini atsın diye 15K lık malla tradeye çıktım.malı teslim ettiğimde şok oldum;thief lvlm 0 dı.tamamen sıfırlanmış

bendemi hata oluştu,oyunun kuralımı bu,nedir sorun?tradeden thiefe dönüş varda,thieften tradeye dönüş yokmu?

• arkadaşım o mslekler zıt meslekler yani trade yaparsan tiflik düşer tiflik yaparsan tade düşer
  • 15K lık malla 1,4lvllik thief nasıl düşer ya.bu kadar zıtmı bu.0a düştü 0.0,tamamen sıfır,hiç varolmamış gibi
  • iyi kalpli thief olduğun için ceza sana
    (harbiden baya fazla düşmüş yanlış hatırlıyo olmayasın belki daha öncede bir iki trade yapmışsındır daha düşmüştür ? )
  • bazen lagdan böyle bugalar olur
    o düşürmüştür önceden thiefliği ama görüntüde aynı durumda kalmıştır
    en son 0 a kadar düşçeği anda bug doğal olarak kalkmıştır ve sonuç ortada
  • doğru.daha öncede thief trade serbest takılıyodum,baktım 2side yükseliyo,dedim demek meslek serbest.ne bugmuş be 10günlük
    hakettim ben bunu lvlin yarısını başkalarının düşürdüğü maldan çalmıştımneyse trade devam ozaman.lvl50yi buldumu thiefliği müthiş dönüşümü yaparım.saolun yardım için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.