Şimdi Ara

Thiefler yeni filizlenmişleri niye kesiyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thiefler yeni fiizlenmişleri kesiyolar. Ne tür bi faydası var. Onlarında %2 exp. alıyolarmı? Neden buna bir ceza yok!!!
    Bence bunlar önce kesiyolar. Veya bir kesiyo. Sonra diğer arkadası rezz yapıyo. Yani koordineli çalışıyolar.
    Ben dün 3 defa bu yüzden yattım ve kaldırdılar. Kalkmak ismeyene de "niye kalkmak isttemiyosun" diyolar.
    Ezik thiefler ne olcak!!!

• o tur thefler salak oluo baktılar thieflık yapamıolar yanı hunter kesemıolar
    ezık kesmeye karar verıolar
    salaga ne dersin kı baska
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvlortal

o tur thefler salak oluo baktılar thieflık yapamıolar yanı hunter kesemıolar
    haklısınız aslında ben de bi thief im ama bunların ki thief lik deil manyaklık birde res leyince onlara ne geliyor ?
  • quote:

hea pardon simdi anladım sizi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_axis -- 16 Şubat 2006 15:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_axis

hea pardon simdi anladım sizi..

Alıntıları Göster
    bende nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama mesala beni hunter kesti bi kere ismi deişik bi renk alıyo o zaman saldırabiliyor bu thieflerdede var
  • quote:

bazi kervana saldiranlarda kervani indiriyor, sonra etrafta caylak ne var kesiyor vahsiler
    hayir lvl20 olmadan diger oyunculara saldiramiyoruz zaten ama bizi kesmeleri serbest ilginc.
  • Hala bi cevap gelmedi.

lvl 20 olanı kesince pk oluyolarda. Çaylakları kesince niye pk olmuyolar.

Tekrar soruyorum. Ne getirisi var thiefler çaylak kesmenin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TQM

Hala bi cevap gelmedi.

lvl 20 olanı kesince pk oluyolarda. Çaylakları kesince niye pk olmuyolar.

Tekrar soruyorum. Ne getirisi var thiefler çaylak kesmenin!!!
    eee canım sıkılınca ezik mezik önünme kim gelirse temizlerim.

madem hunter görevini yapamıcan niye giyiyon o zaman elbiseyi

normalde hunter bana saldırmadıkça saldırmam, öldürüp boşuna wanted point almak istemiyorum.

wanted olunca sana herkes saldırabiliyo, ama hunter tarafından öldürülmen lazım. eğer normal bi adam öldürse üzerinden eşya düşürebiliyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

normalde hunter bana saldırmadıkça saldırmam, öldürüp boşuna wanted point almak istemiyorum.

wanted olunca sana herkes saldırabiliyo, ama hunter tarafından öldürülmen lazım. eğer normal bi adam öldürse üzerinden eşya düşürebiliyosun.

Alıntıları Göster
    wanted poınt imizi nerde gorebiliriz wanted olanlar su ismi kırmızı olanlarmı birde anladım kadarıyla hunter oldurunce seni wanted lık kalkıyo dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Alıntıları Göster
    peki hunterlar baska bir kervana saldiran thifleri kesince nolur? experience nasil etkileniyo*?

• quote:

Orijinalden alıntı: tool

peki hunterlar baska bir kervana saldiran thifleri kesince nolur? experience nasil etkileniyo*?

Alıntıları Göster
    açık olmak gerekirse senin 3kere yatmanın sebebi enayi gibi hunter veya trader kıyafetiyle dolaşmandır.Bende öyle lvl kasanları kesiyorum.Sonuçta tief expim artıyo.Hiç bi kural dışı veya ceza alcak bi tarafı yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_emre

açık olmak gerekirse senin 3kere yatmanın sebebi enayi gibi hunter veya trader kıyafetiyle dolaşmandır.Bende öyle lvl kasanları kesiyorum.Sonuçta tief expim artıyo.Hiç bi kural dışı veya ceza alcak bi tarafı yok bence

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

ya bildiğim kadarıyla mal taşımak için trader kıyafeti giymen şart yani burda dediğin biraz saçma deilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: redlion999

quote:

ya bildiğim kadarıyla mal taşımak için trader kıyafeti giymen şart yani burda dediğin biraz saçma deilmi

Alıntıları Göster
    Konuyu pek anlamadim ama Bot olan thieflerden mi bahsediyorsunuz? Playerler saldiramaz diye biliyorum bahsettiginiz bot thiefse önüne geleni keser sonra kaybolur:P

• quote:

Orijinalden alıntı: redlion999

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: redlion999

quote:

Trader kıyafetini istedğin zaman giyebilirsin.Ama arkadaş lvl kasarken üzerinden çıkarmamış heralde.Ondan tiefler kesmiştir doğal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Internal Bleeding

Konuyu pek anlamadim ama Bot olan thieflerden mi bahsediyorsunuz? Playerler saldiramaz diye biliyorum bahsettiginiz bot thiefse önüne geleni keser sonra kaybolur:P

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gingers

walla BOT olan thiflerde kesiyo, denedim gördüm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gingers

walla BOT olan thiflerde kesiyo, denedim gördüm

Alıntıları Göster
    Üstümde herhangi bi elbise yoktu. Hatta daha hiç elbise bile almamıştım, ne thief ne hunter,ne trade...

lvl 21 questini yapıyodum ve geldi 2 thief herkesi kesti.

Sonrada town geri döndüm. Kaleden çıktığımda thiefler çömezleri (lvl 1-19) kesiyolardı.

bunların hepsi npc thief mi? Yoksa her player thief de filizli oyuncuları kesebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TQM

Üstümde herhangi bi elbise yoktu. Hatta daha hiç elbise bile almamıştım, ne thief ne hunter,ne trade...

lvl 21 questini yapıyodum ve geldi 2 thief herkesi kesti.

Sonrada town geri döndüm. Kaleden çıktığımda thiefler çömezleri (lvl 1-19) kesiyolardı.

bunların hepsi npc thief mi? Yoksa her player thief de filizli oyuncuları kesebilir mi?

Alıntıları Göster
    Üzerinde tief diye yazıyosa onlar npcdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_emre

Alıntıları Göster
    quote:

demekki ben NPC kesmeye kalkistim
  • quote:

quote:

demekki ben NPC kesmeye kalkistim

Alıntıları Göster
    hayat acımasız

• quote:

Orijinalden alıntı: SILKROADCU

hayat acımasız

Alıntıları Göster
    sanırım diğer arkadaşlar söylemiş ama ben yeniden bazı arkadaşlara hatırlatiim, oyunu bilmeyenlere. thief olunca hunter öldürdüğün zaman, kervan dağıttın zaman ilk başta thief seviyen yükseliyo e zaten oyunun amacıda bu sen hunter olucan kervan koruyacaksın yada thief avliyacaksın yada thief olup yoldan geçen kervanlar binbir türlü dümenle dağıtıcan yada trader olup yoluna bakıcan mal taşicaksın sen mesela benim karşıma hunter olarak çıksan gücüm yetiyosa yatırır devam ederim işime, bu kural arkadaşlar bu oyunda lvl kasmanın amacı bu lvlin düşükse belli bi süre tek yıldız kervan yapıcaksın paranı kazanıcaksın kendine güvendiğini lvlinin yettiğini hissediyosan ya hunter yada thief olucaksın eğer bu kuralı kbl etmiyosan oyunu bırakıcaksın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.