Şimdi Ara

yeni muhabbet kuşu aldık eskisiyle birbirlerine nasıl alışacak bunlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
33.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun süredir kuş besliyorum ama ilk kez çift kuş oldu evimizde. 1 senedir bizde dişi bir kuş vardı,abim az önce 1 aylık yavru erkek almış .kuşu kafesin içine attık haliyle ikiside terdirgin.yeni gelen korkak bayağı.bizim ki azgın resmen,onu gördü iyice azdı.gidip gagasını ısırıyor,kanadını kuyruğunu falan ısırıyor.bunlar zarar verir kuşa.ikide bir bağırıp ayırıyom .bunlar nasıl alışacak birbirlerine ? var mı bilen,neler yapılmalı.bir de şu var bizimki çok felaket ısırıyor,parmağımızı falan kanatıyor hep..kuşu mundar edecek diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 15 Ağustos 2013; 19:00:26 >

• bu kavganın sonu yeni kuşun ölümüdür dostum yeni kuşu hemen ayır dişi kuşunu kuşçuya götür eş alcam de kuşu diğer kuşların içine salarla dişi kuş kendi seçsin eşini diğer türlü alışmazlar erkeği kafasına vurarak öldürür hatta acale et büyük ihtimal senin dişin erkeği tünege bile çıkartmıyordur çıktıgı an asagı atyodur
  • dediğin olabilir ama şu an sakinlediler.arada bi uzanıp gagasını ısırmaya çalışıyor,öpmemidir nedir bilmiyorum da

bir gün kalsınlar belki alışırlar,sonra bakarız..
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    İlk gün olur böyle şeyle ama dikkatin hep üzerinde olsun. Baktın anlaşamıyolar zaman arkadaşın dediğini yap ve kuşunu kuşçuya götür. Ben öyle yaptım. Sorun olmadı. 12 yavru aldım.Gayet zevkliydi.
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    birde kuşların yaşıt değil zaten istediğin sey olmaz kuşların yasını denk alman lazım biri yavru biri 1 yasında zaten olmaz
  • kardeş abin gitmiş evlatlık almış resmen bence değiştirin 1 yaşında filan erkek alın. hatta en iyisi eğer yapabilirseniz dişiyi götürün kuşçuya kendisi eş seçsin. çünkü genelde sonradan gelen kuşla anlaşamazlar, böylede garip yaratıklar işte o yavru erkeği ayrı tutun, öldürmesin dişi...
  • Dişi ve erkek kuşlarım var birbirlerini gagalıyorlar neden olabilir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.