Şimdi Ara

Thieflik resimli geniş kapsamlı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _MACESTE_

quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_SrO

hepiniz çok sağolun cevaplar için sorunuz olursa yazın bu arada merchantlıkla hunterliğide koymaya gerek varmı

Sende sağol bu konuyu yazdığın için böyle açıklayyıcı bilmeyenler için iyi anlatmışsın .Hunterlığa gelince burada konu thieflık buraya yazmna gerek yok bence

Yok sen yanlış anladın buraya değil yeni konu açıp hunterliği merchantlığı flnda anlatmama gerek warmı onu diyorum ben sanırım bilmeyen yoktur
  • quote:

benim bildiğim naparsan yap pm atamıyosun eminmisn! ?

pm atabilioz ama lkarşı taraf bizim thief adımızı değil gerçek adımızı görür
  • emeğe saygı bilmeyenler için iyi bi konu
  • o bandit scrol ne işe yarıo?

direk malı alır almaz sehre mi ısınlanıo.

thiefler de traderlar gibi malı deveye fln yükleyip merchant a satmıomuydu yav?
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil88

o bandit scrol ne işe yarıo?

direk malı alır almaz sehre mi ısınlanıo.

thiefler de traderlar gibi malı deveye fln yükleyip merchant a satmıomuydu yav?

Bandit Den Return Scrool: Bi Merchantın mallarını çaldığın zaman deveyi çağırır malları yükleyip scroolu basarsın bu scroolun return scrooldan farkı Bandit Den Return scrool basılıyken yürüyüp kenara bi yere çekilirsin bu scroolu bastığın zaman player thiefler sana dalabilir 1 yıldızdan fazlaysa ve üzerinde npc hunterler geliyo baya zor oluyo çok güçlüler çünkü ama thieflik eğlenceli ne olursa olsun .

Bide yanlış hatırlıyosun merchantlar gibi bi yerden al bi yerde sat gibi değil çal sc bas git thief towndaki adama karla sat bu kadar

Bi de benden öneri yanınızda en az 2 deve ve 2 at olsun lazım oluyo

• bide bandit scrool bastığın zaman ışınlanman bi 7-8 dakika sürüyo dayanman lazım o kadar süre
  • ee thieflik iyiymiş o zmn direk yerden bul bas scrool u git sat. ah bi de 70 80 lik hunterlar olmasa görüdügü anda tek atıolarlar thieflere acıyorum
  • Saol thief forever demek istiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil88

ee thieflik iyiymiş o zmn direk yerden bul bas scrool u git sat. ah bi de 70 80 lik hunterlar olmasa görüdügü anda tek atıolarlar thieflere acıyorum

o kadar kolay değil keşke olsa ama nerde sürekli npc hunterler geliyo rahat bırakmıyolar sonra player hunterler geliyo onlar rahat bırakmıyolar sonra mallarını çaldığın merchant geliyo oda rahat bırakmıyo kenarda köşede görülmeyen bi yer bulup saklanırsan en azından sadece npc hunterler geliyo ama doğrularıda var iyi para var işte
  • ....:::::::::::::::::::::FOREVER THİEF::::::::::::::::::::::::::::.............

Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordyigit

Bende bir keresinde hunterliği takıp e den form party deyip trade party si kurmuştum...kimse girmedi bende hunterliği çıkardım ve sonra e ye bastım bneim alias ım gözüküo(!)party açık hala ama form party diyemiyordum alias ımda party var die ve delete party deyince de hiç birşey olmuyordu çünkü benim değil aliasımıngerçek oyundaki ufak bir bug sanırsam

• arkadaşlar hepiniz çok sağolun verdiğim cvplarda yanlışlık varsa söyleyin hepimiz öğrenelim
  • çok yanlış biz müslüman insanlarız düşünmemiz lazım böle şeyleri sen burda adamın malını çal yarın öbür tarfta senin mallarını çalsınlar bu taraftan düşünün

HUNTER FOREVER

İNSAFLI OLUN BİRAZ

• thieflik kolay deilmiş y ugrasılmaz o kadar.kem canavalar hem npc hunterlar hem normal hunterlarla ugrascan ohooo.ama 70 fln olunca rahat olur sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EmperoR_

çok yanlış biz müslüman insanlarız düşünmemiz lazım böle şeyleri sen burda adamın malını çal yarın öbür tarfta senin mallarını çalsınlar bu taraftan düşünün

HUNTER FOREVER

İNSAFLI OLUN BİRAZ

Asıl senn dediğin yanlış o zmn niye böyle bi meslek var hem thiefler olmasa merchantlar çok rahat para kazanacak herkes merchant olacak yollar kervanlarla dolup taşcaktı bunuda düşün

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _EmperoR_

çok yanlış biz müslüman insanlarız düşünmemiz lazım böle şeyleri sen burda adamın malını çal yarın öbür tarfta senin mallarını çalsınlar bu taraftan düşünün

HUNTER FOREVER

İNSAFLI OLUN BİRAZ

Asıl senn dediğin yanlış o zmn niye böyle bi meslek var hem thiefler olmasa merchantlar çok rahat para kazanacak herkes merchant olacak yollar kervanlarla dolup taşcaktı bunuda düşün

her oyun da mutlaka böyle zıt karakterler olacaktır bu doğal
    ben biraz dalgasına söledim hemne kızmayın yaaa

• tmm tmm affettim hadi ama çok katı cvp veriyon sende
  • sağol
  • ya ben gittim maskeyi aldım 10000k ya sonra bide bandit scrool mu ne ondan aldm ya ışınlamıyo nolur yardım edin nolur
  • quote:

benim bildiğim naparsan yap pm atamıyosun eminmisn! ?

o ortaya bişey yazarsa üstüne tıklayıp yazabilirsin mesaj fakat gerçek adı gözükmez eğer gerçek adını biliyosan yazarsın gider 2 çeşit yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.