candemir2005 den özür dilyorum ben her şeyi ayrıntılı olarak anlatmak istedim istersen kapat /kapattır konumu sen bilirsin saol!
Öncelikle haritada kırmızı daireyle gösterdiim yere gidiyoruz, güzel teyzeye sol tıklıyoruz.
Sonra önce select teleport area'ya sonrada [Thieve's Town] a tıklıyoruz.
Artık Thef Townundayız şimdi thef assocateyi buluyoruz sol tıklayıp devam ediyoruz.
Evt şimdi sıra geldi eşyalarımızı almaya şimdi purchase thiefs iteme tıklayıp itemleri alıyoruz itemler resimde. Biri Bandit den Return Scrool bu mal çaldığımızda thief townuna ışınlanmayı sağlıyo, diğeri thieve black suit buda görev giysimiz bu olmadan theflik yapamayız .
Sonra herşeyi aldıktan sonra satış penceresini kapatıp Join Merchant Guild diyoruz "yes" , "no" çıkıyo karşımıza, yes diyoruz sonrada en sonda make a thief ...... diyo ( ....... kısmını hatırlayamadım benm 7 gün cezam varda göremiyorum orasını)neyse ona tıklayıp bir isim yazıyoruz artık thiefliğimizi taktığımız zaman o ismimiz görünüyo.
Meslekte olmanın tek kötü yanı bir meslek icra ederken özel mesaj (private , pm)yazamıyosunuz.
Her türlü sorunuz sorabilirsiniz.
Arkadaşlar beğenirseniz bi mesaj yazarsınız sorusu olan varsa yazsın, ellerim koptu yazmaktan kesnlikle alıntı deildir!
saol bilemeynelr olablir bence hiç kapatılmalık bir konu değil
bide kıdeml biri cvp versin bu niye yaklaşmıyo bu resimler
quote:
Orijinalden alıntı: T-Mac 26
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
BUNLARI YAPMAK ICIN BUTUN GOREVLERIN TAMAMLANMIS OLMAZI LAZIM... KARDESIM HALEN GOREVLERLE UGRASIYOR BIR AN ONCE THIEFCILIK YAPABILMEK ICIN
quote:
Orijinalden alıntı: bozo2
BUNLARI YAPMAK ICIN BUTUN GOREVLERIN TAMAMLANMIS OLMAZI LAZIM... KARDESIM HALEN GOREVLERLE UGRASIYOR BIR AN ONCE THIEFCILIK YAPABILMEK ICIN
Alıntıları Göster
bozo ne demek istediğini anlayamadım tam olarak ne görevi
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga_SrO
bozo ne demek istediğini anlayamadım tam olarak ne görevi
Alıntıları Göster
Pm atamıyorsun derken sadece Alias nickini yazıp Pm atmaya çalışırsan Pm atamazsın, fakat Pm atacagının Gerçek nickini yazıp Pm atabilirsin oda görür
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
Pm atamıyorsun derken sadece Alias nickini yazıp Pm atmaya çalışırsan Pm atamazsın, fakat Pm atacagının Gerçek nickini yazıp Pm atabilirsin oda görür
Eminim Pm atacagin kişinin gerçek nickini yazıp atman lazım
Tmm saol anladım denerim
Uplamaya ne diyosun
Alıntıları Göster
Bende bir keresinde hunterliği takıp e den form party deyip trade party si kurmuştum...kimse girmedi bende hunterliği çıkardım ve sonra e ye bastım bneim alias ım gözüküo(!)party açık hala ama form party diyemiyordum alias ımda party var die ve delete party deyince de hiç birşey olmuyordu çünkü benim değil aliasımıngerçek oyundaki ufak bir bug sanırsam
quote:
Orijinalden alıntı: Dead Silence
Bende bir keresinde hunterliği takıp e den form party deyip trade party si kurmuştum...kimse girmedi bende hunterliği çıkardım ve sonra e ye bastım bneim alias ım gözüküo(!)party açık hala ama form party diyemiyordum alias ımda party var die ve delete party deyince de hiç birşey olmuyordu çünkü benim değil aliasımıngerçek oyundaki ufak bir bug sanırsam
Alıntıları Göster
evet bencede br bugtur o ama çok garip keşke ss çekip koysaydın dur bakıym yarın bana olursa ben ss koyiym
sağol kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: pamuk52
sağol kardeş
selam biş sorcam yardım edın kutfenn thıeflık elbısemı gıyemıyomm her seyı yaptım thıef guıldıne gırdım sorun ne olabılır cevap beklıyorummm
benimde adım tolga paylasım için thx
quote:
Orijinalden alıntı: lordeykee
selam biş sorcam yardım edın kutfenn thıeflık elbısemı gıyemıyomm her seyı yaptım thıef guıldıne gırdım sorun ne olabılır cevap beklıyorummm
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lordeykee
slm önce cvp verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler lordeykee benm 7 gün meslekten ayrılma cezam bu akşam bitiyo bende bi deniym giymeyi neden giyilmediği konusunda ben sana yardım ederm. ama büyük ihtimalle thief alliasına grmemiş olabilirsin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: lordeykee
slm önce cvp verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler lordeykee benm 7 gün meslekten ayrılma cezam bu akşam bitiyo bende bi deniym giymeyi neden giyilmediği konusunda ben sana yardım ederm. ama büyük ihtimalle thief alliasına grmemiş olabilirsin
Alıntıları Göster
O Kadar aradım ki bu thieflik mesleğini yapmak seçmek ve yapmak için zorda olsa bi yerde buldum ama senin kadar iyi anlatmamıştı ne yalan söyleyeyim ama ben mesleği seçtikten sonra gördüm ne yazıkki senin yazını eline sağlık güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: _MACESTE_
O Kadar aradım ki bu thieflik mesleğini yapmak seçmek ve yapmak için zorda olsa bi yerde buldum ama senin kadar iyi anlatmamıştı ne yalan söyleyeyim ama ben mesleği seçtikten sonra gördüm ne yazıkki senin yazını eline sağlık güzel olmuş
Alıntıları Göster
eline saglık up
quote:
Orijinalden alıntı: T@FİLİ_28
eline saglık up
Alıntıları Göster
hepiniz çok sağolun cevaplar için sorunuz olursa yazın bu arada merchantlıkla hunterliğide koymaya gerek varmı
quote:
hepiniz çok sağolun cevaplar için sorunuz olursa yazın bu arada merchantlıkla hunterliğide koymaya gerek varmı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Tolga_SrO
Sende sağol bu konuyu yazdığın için böyle açıklayyıcı bilmeyenler için iyi anlatmışsın .Hunterlığa gelince burada konu thieflık buraya yazmna gerek yok bence