Şimdi Ara

Thieflik resimli geniş kapsamlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • candemir2005 den özür dilyorum ben her şeyi ayrıntılı olarak anlatmak istedim istersen kapat /kapattır konumu sen bilirsin saol!

Öncelikle haritada kırmızı daireyle gösterdiim yere gidiyoruz, güzel teyzeye sol tıklıyoruz.

Sonra önce select teleport area'ya sonrada [Thieve's Town] a tıklıyoruz.

Artık Thef Townundayız şimdi thef assocateyi buluyoruz sol tıklayıp devam ediyoruz.

Evt şimdi sıra geldi eşyalarımızı almaya şimdi purchase thiefs iteme tıklayıp itemleri alıyoruz itemler resimde. Biri Bandit den Return Scrool bu mal çaldığımızda thief townuna ışınlanmayı sağlıyo, diğeri thieve black suit buda görev giysimiz bu olmadan theflik yapamayız .

Sonra herşeyi aldıktan sonra satış penceresini kapatıp Join Merchant Guild diyoruz "yes" , "no" çıkıyo karşımıza, yes diyoruz sonrada en sonda make a thief ...... diyo ( ....... kısmını hatırlayamadım benm 7 gün cezam varda göremiyorum orasını)neyse ona tıklayıp bir isim yazıyoruz artık thiefliğimizi taktığımız zaman o ismimiz görünüyo.

Meslekte olmanın tek kötü yanı bir meslek icra ederken özel mesaj (private , pm)yazamıyosunuz.

Her türlü sorunuz sorabilirsiniz.

Arkadaşlar beğenirseniz bi mesaj yazarsınız sorusu olan varsa yazsın, ellerim koptu yazmaktan kesnlikle alıntı deildir!

• saol bilemeynelr olablir bence hiç kapatılmalık bir konu değil
  • bide kıdeml biri cvp versin bu niye yaklaşmıyo bu resimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    BUNLARI YAPMAK ICIN BUTUN GOREVLERIN TAMAMLANMIS OLMAZI LAZIM... KARDESIM HALEN GOREVLERLE UGRASIYOR BIR AN ONCE THIEFCILIK YAPABILMEK ICIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo2

BUNLARI YAPMAK ICIN BUTUN GOREVLERIN TAMAMLANMIS OLMAZI LAZIM... KARDESIM HALEN GOREVLERLE UGRASIYOR BIR AN ONCE THIEFCILIK YAPABILMEK ICIN

Alıntıları Göster
    bozo ne demek istediğini anlayamadım tam olarak ne görevi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_SrO

bozo ne demek istediğini anlayamadım tam olarak ne görevi

Alıntıları Göster
    Pm atamıyorsun derken sadece Alias nickini yazıp Pm atmaya çalışırsan Pm atamazsın, fakat Pm atacagının Gerçek nickini yazıp Pm atabilirsin oda görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Pm atamıyorsun derken sadece Alias nickini yazıp Pm atmaya çalışırsan Pm atamazsın, fakat Pm atacagının Gerçek nickini yazıp Pm atabilirsin oda görür

Alıntıları Göster
    benim bildiğim naparsan yap pm atamıyosun eminmisn! ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar konuyu okuyan en azından bi msj yazsın küfürde olsa olur bi cvp olsun ama saolun

Bide konuyu braz uplayabilirmiyiz herkes görsün önemli bi konu yani ondan şey etim ben : )
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_SrO

Eminim Pm atacagin kişinin gerçek nickini yazıp atman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Tmm saol anladım denerim

Uplamaya ne diyosun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Tmm saol anladım denerim

Uplamaya ne diyosun

Alıntıları Göster
    Bende bir keresinde hunterliği takıp e den form party deyip trade party si kurmuştum...kimse girmedi bende hunterliği çıkardım ve sonra e ye bastım bneim alias ım gözüküo(!)party açık hala ama form party diyemiyordum alias ımda party var die ve delete party deyince de hiç birşey olmuyordu çünkü benim değil aliasımıngerçek oyundaki ufak bir bug sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead Silence

Bende bir keresinde hunterliği takıp e den form party deyip trade party si kurmuştum...kimse girmedi bende hunterliği çıkardım ve sonra e ye bastım bneim alias ım gözüküo(!)party açık hala ama form party diyemiyordum alias ımda party var die ve delete party deyince de hiç birşey olmuyordu çünkü benim değil aliasımıngerçek oyundaki ufak bir bug sanırsam

Alıntıları Göster
    evet bencede br bugtur o ama çok garip keşke ss çekip koysaydın dur bakıym yarın bana olursa ben ss koyiym

• sağol kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk52

sağol kardeş
    selam biş sorcam yardım edın kutfenn thıeflık elbısemı gıyemıyomm her seyı yaptım thıef guıldıne gırdım sorun ne olabılır cevap beklıyorummm
  • benimde adım tolga paylasım için thx
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordeykee

selam biş sorcam yardım edın kutfenn thıeflık elbısemı gıyemıyomm her seyı yaptım thıef guıldıne gırdım sorun ne olabılır cevap beklıyorummm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lordeykee

slm önce cvp verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler lordeykee benm 7 gün meslekten ayrılma cezam bu akşam bitiyo bende bi deniym giymeyi neden giyilmediği konusunda ben sana yardım ederm. ama büyük ihtimalle thief alliasına grmemiş olabilirsin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lordeykee

slm önce cvp verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler lordeykee benm 7 gün meslekten ayrılma cezam bu akşam bitiyo bende bi deniym giymeyi neden giyilmediği konusunda ben sana yardım ederm. ama büyük ihtimalle thief alliasına grmemiş olabilirsin

Alıntıları Göster
    O Kadar aradım ki bu thieflik mesleğini yapmak seçmek ve yapmak için zorda olsa bi yerde buldum ama senin kadar iyi anlatmamıştı ne yalan söyleyeyim ama ben mesleği seçtikten sonra gördüm ne yazıkki senin yazını eline sağlık güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: _MACESTE_

O Kadar aradım ki bu thieflik mesleğini yapmak seçmek ve yapmak için zorda olsa bi yerde buldum ama senin kadar iyi anlatmamıştı ne yalan söyleyeyim ama ben mesleği seçtikten sonra gördüm ne yazıkki senin yazını eline sağlık güzel olmuş

Alıntıları Göster
    eline saglık up

• quote:

Orijinalden alıntı: T@FİLİ_28

eline saglık up

Alıntıları Göster
    hepiniz çok sağolun cevaplar için sorunuz olursa yazın bu arada merchantlıkla hunterliğide koymaya gerek varmı
  • quote:

hepiniz çok sağolun cevaplar için sorunuz olursa yazın bu arada merchantlıkla hunterliğide koymaya gerek varmı

Alıntıları Göster
    quote:

Sende sağol bu konuyu yazdığın için böyle açıklayyıcı bilmeyenler için iyi anlatmışsın .Hunterlığa gelince burada konu thieflık buraya yazmna gerek yok bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.