Şimdi Ara

ThinkPad E14 Gen 6 Ultra 7 155H 16 GB 512 GB Arc Graphics 34.000 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Travelmate dediğinizin Lenovo muadili V serisi V15 veya ideapad

13. Nesil Acer ederi max 15.000 TL Travelmate

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Merhaba bilgisayar nasıl memnun musunuz p6 dan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tomurcukk kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Ekranı %100 srgb harika, daha önce oled ekran da kullandım inan aratmıyor, çok hafif, ekran çerçeveleri çok ince şahane görünüyor bilgisayar. Çift kademe ışıklı klavyesi var. 2 typce C +1 type a girişi var. Rc45 yok ama kutudan adaptör çıkıyor.

Lisanslı Windows 11 pro vardı açtım anında açıldı zaten. Herhangi bir şeye ihtiyaç olmadı bu da güzel.

Ses başta az gibiydi ama dts donanım güncellemesi yapınca o da tatmin eder bir konuma geldi.

LOL filan oynuyorum arada ofis işleri hariç 150-200 civarı orta ayarlarda fps alıyor.

Bilgisayarda tek yaşadığım ilginç problem var. Bilgisayarda chrome da gezerken filan hemen fanlar kısıkta dönmeye başlıyor. Sıcaklık değerlerine bakıyorum 25 derece filan çekirdekler. İşlemci yüksek frekans verdiği anda açıyor sanırım ama ısınma yok halbuki. Bir bios güncellemesi gerekiyor olabilir. Şuan bende son bios kurulu. Kulağı çok hassas olanları rahatsız edebilir.

Onun haricinde harika cihaz. Daha önce acer Swift 3, aspire 5, travelmate p4, Lenovo ThinkPad e 15, ThinkPad 12 inç p kullanan birisi olarak söylüyorum. Günümüz için şahane bir bilgisayar. Büyük ihtimalle stok bitince daha bulunmaz böyle bir bilgisayar.

Parmak izi, kamera kapatma, bilgisayar başında olmayınca ekranı karartma, kamerada tof kamera, göz takibi filan değişik güzel ofis özellikleri de var.

Bu fiyat gamında alternatiflerinden daha iyi ekranı, inceliği, hafifliği ve daha uzun pil ömrü var.

Bu artılar önemli değilse başka ürünler de alınabilir. Ben memnunum, ufacık bir tablet çantam var ona atıyorum çıkıyorum. Şarj aletini yanıma almıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güle güle kullanın. Ürünün kasa kalitesi nasıl acaba? Acer genelde orta segment ürünlerde üst kapağı alüminyum yapıyor bu cihazda durum nasıl? Bazı incelemelerde cihazın kasasının magnezyum alüminyum karışımı olduğu yazılmış ama fotoğraflarda plastik gibi duruyor.

• afergan A kullanıcısına yanıt

Üstad bende aspire 5 ve p4 te var. onların üst kapakları metal. p4 te iç klavye bölgesi de metal kesin buz gibi oluyor. bu p6 da gene metal ama çok değişik ince hafif bir malzeme karışımı gibi. artık magnezyum filan bu mu oluyor bilmiyorum ama bu plastik değil. elimde vuruyorum tıkır tıkır ama soğukluk metal kadar soğuk değil. askeri standart ve incelik için özel bir malzeme olabilir. sitesinde alüminyum magnezyum diyor resmi özelliklerde.

thinkpad te var onun malzemesine benzettim ben bu magnezyum alüminyum karışımını. neticede rijit, sağlam ve hafif bir bilgisayar. öyle esneme filan yok. metal değil de yarı metal hissi var :) üst kapak, klavye bölgesi bu malzemeden yapılmış. arka kapak kesin plastik ona eminim :) MIL-STD 810H4 diye özel bir sertifikası varmış ürünün. touchpad ve klavye bölgesinde de suya, neme karşı dayanıklılık ve koruma varmış sanırım.

• remi kaç cigolayata kadar arttırılabilir bu lettapın.

(rami kaç gigabyte'a kadar artırılabilir bu lattopun)

Acer'a karşı epey bir önyargım var şu ara. Satıcıya laptopun özelliklerii sordum, yetkili servise yönlendiren cevap verdi. Yetkili servise sordum, satıcıya sorunuz dediler :))

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

25 bin tane değerlendirmeyi kim yazmış bu laptopa. Sitede bir hata mı var yoksa sallamasyon mu yapmışlar, diğer bilgilerin güvenilirliği sarsıcı.

ThinkPad E14 Gen 6 Ultra 7 155H 16 GB 512 GB Arc Graphics 34.000 TL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.