Şimdi Ara

This file is encrypted Hiç bir şey açılmıyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi bütün ama bütün dosya program belge tarzı şeylerde bu hatayı alıyorum bilgisayarda hiç bir şey açılmıyor lütfen yardım edin. Nasıl kurtarabilirim.

• Lathander038 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bilgisayarınıza virüs bulaşmış ve tüm dosyalarınızı kriptolamış.
    Masaüstünüzde ingilizce olarak "96 saat içinde 499 dolar ödeme yaparsanız dosyalarınız çözülecektir" gibi bir mesaj vardır.
    Şu anda verileriniz kurtarmanın tek çözümü bu ödemeyi zamanında yapmak.

kaynak:https://malwaretips.com/blogs/remove-cryptolocker-virus/

Eğer bu ödemeyi yapacak durumunuz yoksa;

Diski virüsten temizledikten sonra windows yedeklerinden, sistem görüntülerinden dosyalarınızı bir kısmını almanız mümkün olabilir.
    Veri kurtarma programlarıyla yapacağınız taramayla daha önce silmiş olduğunuz dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Örneğin D'de olan dosyaları C'den alıp, C'deki kopyayı sildiyseniz bu dosyaları bir ihtimal kurtarabilirsiniz.

• Odeme filan sakin yapma. Acilma garantisi vermiyor. Parayi aldiktan sonra ortadan kayboluyorlar. Dolandirma sekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lathander038

Başlıkta belirttiğim gibi bütün ama bütün dosya program belge tarzı şeylerde bu hatayı alıyorum bilgisayarda hiç bir şey açılmıyor lütfen yardım edin. Nasıl kurtarabilirim.

aynı şey benimde bugün başıma geldi..turkcellden gelmiş gibi fatura ödeme maili geldi..tıkladık açtık..bilgisayar mevta..hiçbirşey kar etmiyor şimdilik..sakın para göndermeyin..adamlar zaten insan olsa şerefsizler bilgisayarlarımıza virüs göndermezler..
  • Lathander038 kullanıcısına yanıt
    Şifrelenen dosyaları açmak mümkün değil en azından şimdilik.

O yüzden ya istenen yere para ödemesini yapıp kurtaracaksın ya da yoluna devam edeceksin.

O yüzden her hangi bir yöntem bulmayı bekleme yakın zamanda yok.

Bizim de bir esnafın başına gelmişti. Kayıtlarının çoğu bilgisayarda olduğu için büyük sıkıntı idi denemediği yöntem kalmadı mecburi istenilen yere ödemeyi yaptı. Şansına şifreyi gönderdiler de dosyalarını kurtarmayı başardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.