Şimdi Ara

this is incorrect file version... hatası lütfen yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edin lütfenn arapça geldi oyuna ve giremiyorum bütün dillerde girmeyi denedim yardımcı olurmusunuz

this is incorrect file version... hatası lütfen yardım edin!!!

• lütfen cevap yazın oyuna giremiyorum :(( xray-joker-105@windowslive.com ekleyin yada yazın ben bakıyorum sürekli......
  • aynısını bendede var çözemedim
  • delirecem ya :S
  • Yeni updateden sonra yukardaki gibi hatalan arkdaşlar aşağıda anlatığım gibi yapsınlar olmaz ise silkroadı yeniden yüklemeyi deneyin büyük ihtimalle joymax tarafından update gelcektir.
    Silkroad klasorune girin orda hackshield dosyası var onun icinden hsupdate edin sonra hackshield dosyasının ıcındekı uptadeye girin orda sro_client var onu kopyalayıp silkroad klasorunun icine yapıstırın
    (alıntıdır)
  • deniyorum inş olur ....
  • cok saol arkadasım :)) çok işime yaradı çözüldü en sonunda
    holeeee..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımcı Olmaya çalışıcam..araştırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 2 Şubat 2010; 22:44:31 >
  • valla bende denedim shiledan tekrar update etmeyi ama bu seferde oyuna gierer girmez donuyor bıraktırıcaklar oyunu
    Bugun hiç giremedim desem yeridir
  • Bende yaptım bunu girdim çok oldu msj atmamıstım
  • arkadaslar simdi beni iyi dinlerseniz bunun cevabını vereceğım oncelıkle aynı hata bendede oldu ve daha sonradan sorununu cozdum işte bunları yapın : silkroadın oldugu klasore gırın hackshieldi acın hsupdate var onu cıft tıklayın sağ altta yukleme olacak yukleme bıttıkten sonra aynı yerde update var onu acın oradakı sro_client ı kopyalayın geri gelin sronun oldugu yere oraya yapıstırın ve hata cozulmus oluyor :)
  • çok teşşekkürler işime yaradı
  • yardımcı olabıldıysem ne mutlu :)
  • Lan nasıl insansınız üstteki postu kopyala yapıstır yardımcı olduysam ne mutlu
  • ne postu kardeşim yardım istemişsin yazıyoruz oraya kopyala yapıştır dıyorsun yardım edıyoruz sana teşekkur edeceğin yerde saygısızlık ediyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.