Şimdi Ara

Thıs ıs sparta :D RANKED game

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img696.imageshack.us/img696/9686/pantye.png gerçekten eğlendiğim maçlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro1024 -- 24 Haziran 2012; 19:12:21 >

• en iyi fiddlestickle cait oynamış
  • oyun 1 saat sürdü bizde 1 afk vardı ayrıca sizin ora nere aga söle söliyim kaç derece :D
  • Osmanlı terk.
  • İngilizce Terk.
  • nice pic
  • DAT ATK SPEED BOT ON PANTH
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal game'de bile bu kadar kötü buildler görmemiştim.
  • oha karşı tarafta jungle yapan yok
  • yalnız fiddle nasıl becerdi bilmiyorum ama adam 1saat boyunca oynamış 9.4k para kasmış karthus oyunun baslarında çıkmasına ragmen 8.9k para kasmıs
  • karşı takım noob
  • Nicki görünce "aqLadım qAnqa xS"
  • Gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itemler gayet güzel sadece atk speed botu biraz kötü olmuş, onun yerine mrc treads çıkabilirdin senin zaten attack speed'e itiyacın yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

DAT ATK SPEED BOT ON PANTH

sen heralde 1k elodayken bütün herşeyi doğru yapıodun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanisildar -- 24 Haziran 2012; 22:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanisildar

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

DAT ATK SPEED BOT ON PANTH

sen heralde 1k elodayken bütün herşeyi doğru yapıodun?

800 eloyum hayatımda offtank champe atk speed bot almadım ayrıca onu geçtim eloyla ne alakası var, adam ranked girmişse 30 leveldır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimbambwe

yalnız fiddle nasıl becerdi bilmiyorum ama adam 1saat boyunca oynamış 9.4k para kasmış karthus oyunun baslarında çıkmasına ragmen 8.9k para kasmıs

afk olduğunda da para geliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

yalnız fiddle nasıl becerdi bilmiyorum ama adam 1saat boyunca oynamış 9.4k para kasmış karthus oyunun baslarında çıkmasına ragmen 8.9k para kasmıs

dostum geliyor da sonuçta fiddle dövüşlere katılıyor minion falan kesiyor. karthus 10.dk da çıktı desek adam 50dk da karthusdan 500altın daha fazla kasmış bari o da afk kalsaymışda en azından feedlemezmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimbambwe -- 24 Haziran 2012; 23:09:28 >

• Karthus oyun boyunca etliye sütlüye karışmamış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

dostum geliyor da sonuçta fiddle dövüşlere katılıyor minion falan kesiyor. karthus 10.dk da çıktı desek adam 50dk da karthusdan 500altın daha fazla kasmış bari o da afk kalsaymışda en azından feedlemezmiş

Yıkılan turretler, dragon, baron yüzünden gold farkı o kadar az. Yoksa Fiddleda 100cs var en azından lane pushlamış bir işe yaramış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.