Şimdi Ara

This video is public. Manifesto Clan Freestyle PVP Vol. 2 [L2MXC] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen niye burda ötüp atıp tutuyonda başka yerde abi çekiyon hala anlamış değilim deli cesareti değil bu bildiğin delilik hatta bu bildiğin mallık. neyse dedim ya yormicam kendimi götün yiyorsa buyur gel l2auraya göster yapabildiğini ama bu çarşıda sana denk geldiğim yerde pk olmicağım anlamına gelmez ramazan falan ama biraz yoğun bakımda yatacaksın gibime geliyo çünkü hak ettin.
  • bak hala :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Kapasite meselesi unlimited mana serverde bishop oynamakt angeçiyor galiba :D

hemde bir değil, bir buçuk değil, bir yetmiş beş hiç değil tamı tamına 2 bishop. es geçmeyelim c:

Usta bir pvp partisinde zaten en az 2 bishop olmalı en az eğer 1 bishop olursa o fighti kaybedersin okçuların 2.5k-3k vurduğu yerde 3 okcu aynı anda crt atsa down olur target aldıkları adam ve bunu bir bishop kurtaramaz. Ki seninle oynadıgımız zamanlardada 2 bishopsuz gezmezdik hani. Burda biraz saçma konuşmuşsun açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

quote:

quote:

hemde bir değil, bir buçuk değil, bir yetmiş beş hiç değil tamı tamına 2 bishop. es geçmeyelim c:

Usta bir pvp partisinde zaten en az 2 bishop olmalı en az eğer 1 bishop olursa o fighti kaybedersin okçuların 2.5k-3k vurduğu yerde 3 okcu aynı anda crt atsa down olur target aldıkları adam ve bunu bir bishop kurtaramaz. Ki seninle oynadıgımız zamanlardada 2 bishopsuz gezmezdik hani. Burda biraz saçma konuşmuşsun açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

quote:

quote:

Sonunda çıktı konuştu bu adamı bilen biride olay çözüldü yaw.

• olayım farklı benim cem 2 bishop kullanıyor olmalarına birşey demedim yukarıdaki arkadaşın yazdıklarını destekledim ki bu hoşuma gidiyor gitmese yapmam -bende 2 bishop kullanırım genelde olmadı 1 domi 1 bishop, x2 healer/assistant class bulunur ptde en aşağı ama bakacağız bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2013; 21:02:27 >
  • Interludeyi hakkıyla oynayan onca insan varken mana potuyla undead gezen hergün server değiştiren tiplerin videosuna
    hll knk mı yazalım :D
    oldu olucak //godmode on yazın öyle oynayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 21 Temmuz 2013; 4:10:30 >
  • Normal gözüküyordu bende çözdüm şimdi var bi sıkıntı onda.
  • Eleman yediremedi :D Apartmanda sıcak boguyo sanırım saçmalıyo :D:D
  • Sw da bende takiliyordum güzel sw di manifestonun yabancılarla olan pvplerine şahit oldum. + videoyu beğendim.
    Yalnız şunu yazayım dedim.
    Veysel kardeşim Benim nicK AnkaKusu oyunda clandaki arkadaşlarda bilirler iyi veya kötü clanda ters düştüğümüz konu oldu bununla beraber clanda ayrıldım hatta ayrıldığım Sw bile hatırlamiyorum oderece yani.
    Benim canımı sıkan konu şu ki ; beni Pi de görüyorsun All dan AnkaKuşubeyinli yazıyorsun..kardeş beni ne kadar taniyorsun veya benimle nasil bir şahsi sorunun oldu ? yanlız sen değil clandan kimseyle herhangi bir şahsi sorunum olmadi olan arkadaşlar için sizin facedeki grubunuzda Hkn Slmz olarak baş vurdum.
    Son olarak L2 güzel bir oyun işimden arta kalan zamanlarimda 2-3 saat akşamlari takildiğim bir oyun.Yabanci swlarda türk görmek güzel ama sizden ricam artık bu türlü şeylerden vazgeçelim.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben X -- 22 Temmuz 2013; 11:02:47 >
  • Terbiyesiz veysel!
  • 40 yıllık yutupçuyum böyle efekt görmedim. Şimdi göz doktoruna gidiyorum
  • Ben X kullanıcısına yanıt
    Mesaj alındı usta. Merak etme ilgilenecegim ve ciddiyim. Senin böyle yazman bişeyleri degiştirir. Anlayışlı insanlarız biz. Eyvallah
  • böyle olaylar da var, yalnız değilsin
  • Ben X kullanıcısına yanıt
    Clan skill için senden vote item istendi 1 tane sen bunu esirgedin bu yüzden alınan skill senin işine yarıyacaktı ve sen bu vote itemi kasmadın çantana geldi kasıp almış olsan eyvallah ama yaptığın yanlıştı dostum, hemde clanden o kadar yardım görmüşken herneyse @Ben X
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

Clan skill için senden vote item istendi 1 tane sen bunu esirgedin bu yüzden alınan skill senin işine yarıyacaktı ve sen bu vote itemi kasmadın çantana geldi kasıp almış olsan eyvallah ama yaptığın yanlıştı dostum, hemde clanden o kadar yardım görmüşken herneyse @Ben X

Aynen katılıyorum konu buydu doğrudur vermediğim.Sizin clanda ilk l2 sw'imdi vermememin nedeni de budur.l2de başka sw'da ratsladim clana yardım adı altında clan kurucunun ve yanindaki 1-2 adamın clandaki playerlarin üstünden geçindiğinede şahit oldum.Ama bu sizde böylesiniz demek değil dediğim gibi ilk manifesto ile oynayışımdı o sw da.

Ben haksızım 1 tane item vermediğim için.

Sizde haksızsınız o 1 item için clandan adam attığınız için.

Sİzde bi arkadaş vardi beraber takilirdik hatta dc ve draco kasiyorduk onunla o arkadaşıda sizin clanda tanidim saolsun yardimci oldu bende elimden geldiğince yardimci oldum. Nici hatirlayamadim. Yani clanda tanıştığımız ve güvendiğim arkadaşlardandi.

Eger o item için atilmasaydım clandan zaten Heroes ile diyaloğumuz iyiydi illaki bi şekilde çözerdik konuyu.

Bakacak olursaniz l2 oynayan arkadaşlar arası yaş ortalamasi baya yüksek.Herkes birbirini anlayacak ve derdini anlatacak yaşta 17-18 yaşında biri olsam buraya bu konuyu açma nedenim olan olaydan bahsetmez direk geçer giderdim takılmazdim.

Neyse inş açıklayıcı olmuştur mesajım...

Ben de bir Tofaş birde L2 sevgisi vardır bu ikisinden yaş 99 da olsa vazgeçemem. Bu yüzden illa başka serverlarda da Karşılaşırız ve böyle tatsız şeyler yaşamayız.

Saygılar.

• İşte sen o itemi vermiş olsaydın eğer her şey bambaşka olurdu şu an bizle beraber oynayan 20 arkadaşımızdan biri olurdun. Ha sen o itemi vermedin biz de ölmedik verseydin serverda kral da olmayacaktık ama bir clandasın ve yardımlaşma, fedakarlık şart bu seviyeye gelmediğin sürece bir şey kazanamassın. Daha doğrusu vermeden almak Allah'a mahsus ki biz haraç kesmiyoruz istediğimiz item gene clanın gelişmesi içindi ya clan skilleri yada clan hall için gereklidir dolaylı olarak bundan gene siz faydalanacaktınız ve kusura da bakma ben o clanda 20 kişiden almam gerekeni alıyor ve sadece sen vermiyorsan ben onların hakkını sana yedirmem sana ayrıcalık tanımam clan üyeleri 5 koyuyorsa kemik takım 10 koyar lider 15 koyar bizde böyledir. Ama sen o itemi bizden sakınıyorsan zaten aynı çatı altında olmamızın da bir anlamı yoktur. Bu konuda empati yapıp biraz düşünseydin ne demek istediğimizi anlardın kardeş, bu yüzden başka serverlarda karşılaşsak dahi bu tür tutumlarını değiştirip yardımlaşma ve paylaşma olaylarına biraz daha eğilirsen hem senin adına hemde bizim adımıza iyi olur...

• Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    Orda 2 clan yoktu dostum , 4 clan vardı...Golkonda bildigin uzere toi11 de respawn olur...Bulundugumuz yer toi13...O 5 dakkalık video 3 kat boyunca suren 30 dakikalık mass pvpnin sonudur...Altta 2 clan kapisirken diyosunda , bizim pesimizdeki 4 clan ne olacak? Ve benim o 30 dakkada kazandıgım 70 PvP point?
    YoungCrew hazır degilmiymis? Siege'de 30+ playerları vardi , daha ne kadar hazır olacaklar? Yanına bishop alıp 7-8 kisi oluyosan ve gidip bir clanla pvp'ye girisiyorsan hazırsındır bence... Tank'la mi girmisiz? Valla ayıp etmisiz... Galiba sende şu 5000x de herkesin okcu oldugu serverlari sevenlerdensin!!! Maglum oralarda tek class var...
    Elimizden geldigince akıllı oynamak , tum avantajları kullanmaksa ayıbımız kusura bakma...
    Sen farketmedin galiba onuda ben soyliyeyim...Okcularda Draconic degil (+6)IC set var...Adminleri surekli uyarmis olmama ragmen Gear penalty koymadilar...Biz bunuda kullandık... Ben onlara 2..5- 3k arası vururken onlar max 1.7-1.8 k vuruyorlar... 50 a.speed kaybedip 500armor 1k hp kazandık fazladan...Bunda da ayıp ettik herhalde...
    Ustten adamlara vurmamızın sebebi...İstedigin servera gir , istedigin yerde arastır...Lineage2 de okcu rakibine daha yuksekten vuruyorsa crt. vurma olasılıgı artar , ve yine okcu asagıdan vuruyorsa cok fazla miss gecer...Lineage2 kurallar kitabı Part1 , Bolum 7...
    Walordun stun nini , Paladinin hate'ini , 2Bp yi kullandıgımız icin ozur dileriz madem...Bunlar zaten silinmesi gereken classlar l2'den

Ben c1 bnb ile basladım l2 hayatıma...Ve hic bir zaman !Unknownz Power die bagırmadim...Aktif olarak L2extreme'den kastien de , eternal-sin (es-l2) 'de ve l2-gold'ta cok oynadım...Bu serverlar 5-15k arası player olan serverlardir bilmem bilirmisin , yasın elverir mi!!! Adminlerin kankalarına , eşe dosta +20 verdigi , bi okcunun 9 kisilik fll ptyi yatırdıgı serverlarda Unknownz Power bisey ifade ediyor olabilir...Ama hicbir zaman c3 kastiende Lair of Antharas'ı 3 gun boyunca kapatan ve kimseyi sokmayan 500kişilik BloodBrothers ile beraber olmak gibi olamaz benim gozumde...Ve acıkcasi bu serverlarda hic hatırlamıyorum onları... 100-200 kişilik serverlara baslayalım , iyi pvp donuyor diye topic acanlardansan eger zaten ben Mass pvp'nin tadını ve mantigini bildigini dusunmuyorum....
    Referans istersen civarında bilen vardır belki beni l2-gold'ta " PEDER " 'di nickim...

• bu neyin kuyruk acısıymış bide etiketleyip yorumlamış :D hadi anam işinize, olayım sizinle değil
  • Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    Senin olayın reklam olmaya çalışmak yoksa yediğin kaba tükürmezdin. Açıkcası bir süre hayranlıkla izlediğin takip ettiğin birşeyi elde edemeyince ona saldırman normal ama elde edebildiğinle mutlu ol edemediğinle değil. Rekabet etme rüyaların seni yiyip bitirmiş ki bunları unutmuşsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.