Bildirim
This video is public. Manifesto Clan Freestyle PVP Vol. 2 [L2MXC]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kusura bakma ama videoya koyduğun renlendirme efektleri yüzünden hiçbirşey anlaşılmıyor kim kime vuruyor clan crestleri birbirine girmis ayırt edemiyor insan 2 dk dayanabildim kapattım. bu arada teamspeak olmadan pvp partisimi olurmuş aşın artık yazı olayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 16 Temmuz 2013; 13:20:11 > -
Turex Manifesto clanından birisi olarak cevap vereyim. Oyunun videosunda konusan arkadaslar mikrofonu olmayıp konusmada olmayan arkadaslar oyun icerisinden yazıyor. Videoya gelince evet biraz renklendirme sebebi ile karısıklık olmus kusura bakma. -
http://www.youtube.com/watch?v=rUtltz-m038
http://www.youtube.com/watch?v=DJC_O4mf8Co
Buyur kardeş bunlarda diğer videolarımız -
Var bissürü videomuz hepsi sade. Biraz degişiklik yapalım dedik fena degil aslında karışıklık var ama zevkli görünüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: turexx
kusura bakma ama videoya koyduğun renlendirme efektleri yüzünden hiçbirşey anlaşılmıyor kim kime vuruyor clan crestleri birbirine girmis ayırt edemiyor insan 2 dk dayanabildim kapattım. bu arada teamspeak olmadan pvp partisimi olurmuş aşın artık yazı olayı
Kapasite meselesi -
Kapasite meselesi unlimited mana serverde bishop oynamakt angeçiyor galiba :D -
quote:
Orijinalden alıntı: epyhon
Kapasite meselesi unlimited mana serverde bishop oynamakt angeçiyor galiba :D
hemde bir değil, bir buçuk değil, bir yetmiş beş hiç değil tamı tamına 2 bishop. es geçmeyelim c: -
bok atmaya bişey bulamadınızda kaç bishopla oynadığımıza mı taktınız -
Daha düne kadar private serverlarda oynayanlar şimdilerde private server oyuncularına baya sallar oldu. Orjinalde oynadıklarından hard pro oluyor arkadaşlar. Tabii durmadan mob keserek, boss keserek harmanlanıyorlar. 90 levele kadar kastım her pvpmi aldığım halde 10 pvp puanım vardı o levele kadar. Biri unlimited mana potion demiş, evet bize özel o karşıdaki bishop'un manası bitiyor zaten ve mana pot kullanmıyorlar onlar sadece bize özel. Biri teamspeak demiş bırakın yazışmayı demiş, bilmiyor ki konuşmada kaç kişi var. Oynayan herkesin konuşmak zorunda olmadığı veya mic olmadığı veyahutta konuşabilecek bir ortamda olmadığını tahmin edemeyecek kadar sığ düşünüyor. Artı olarak birde kendisi koysun bakalım bunlara benzer bir kaç video. Biride 2 bishop demiş, bundan sonra 2 bishop gitmeyelim baksana çok göze batıyor. Kendi kardeşlerimizin bile bu kadar zoruna gidiyorsa kestiğimiz gavurlara acırım artık yazık ediyoruz millete :) Hem siz bilmiyor musunuz? Bu tür gereksiz eleştiriler, gizli hayranlıktır arkadaşlar, biraz emeğe saygı
-
MA on top place, toide altta iki clan kapışırken yukarı taraftan saldırmışsınız, youngcrewi keserken tank ile oynamışsınız ki adamların takımı full bile değil. hatırlatmakta isterim kestikleriniz unknownz memberları ve zamanında !unknownz power dediğiniz zamanlar vardı. *manifesto reborn olayını kaçırmışsınız baştan anlaşılan, RETURN olmasın o? hani bunu kastetmiş olmayasınız?
*edit: ercan aşığınım haberin yokmu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 17 Temmuz 2013; 14:28:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Witchblade*
MA on top place, toide altta iki clan kapışırken yukarı taraftan saldırmışsınız, youngcrewi keserken tank ile oynamışsınız ki adamların takımı full bile değil. hatırlatmakta isterim kestikleriniz unknownz memberları ve zamanında !unknownz power dediğiniz zamanlar vardı. *manifesto reborn olayını kaçırmışsınız baştan anlaşılan, RETURN olmasın o? hani bunu kastetmiş olmayasınız?
*edit: ercan aşığınım haberin yokmu :D
Sen önce gidiyosun. İyi bi ingilizce ögretmeni buluyosun ve soruyosun hocam Reborn ve Return arasındaki anlam farkı nedir ? Sonra bunu ögrenip o yazdıgını düzeltiyosun. Bunu yapman lazım yoksa insanlara ingilizcenin yerlerde nasılda süründügünü açıklaman gerekiyor. Tabii benim tercihim onu ordan kaldırma :) Bu hoşuma gider.
Sonrasında 2 bishop demişsiniz, İstersek 4 bishop gideriz. 5'de olabilir bu. Clanın o anki taktigine kimse karışamaz. Pvp dedigin yani Player vs Player dediğin olayda kimse adil olmak zorunda degil. Ve bi kuralda yoktur zaten. Amaç bi şekilde karşı takımı alt etmek. Ama sizi anlıyorum kimse şu ana kadar golkondayı toi 11'den toi 13e kadar peşinde 3 alliance doğraya doğraya çıkartmadı ve bunu sunmadı. Tabii ilkler göründügü yerde önce yadırganır :) Videonun vol 1'i izlemediniz herhalde ? İzleyin orda warlord bile var pt'de. Bi şekilde alırız her türlü karşımızdakini.
YoungCrew falan demişsin. YoungCrew in nası bi namı varki sen gelmiş bize onları savunuyon resmen ? Bizim hertürlü herkese saygımız var ama saygısızlıgında hertürlü karşısında dururuz. Bi assit'e bakıyo Crew'lerin bidaha oldugumuz zone gelmemesi.
Orijinalci bebişler çok konuşmaya başladı yok efendim mana yok efendim hp falan. Tabi sizde haklısınız mass pvp zevkini tadamayan insanlar olarak. Eminim mass mob bile kesemiyosunuzdur orda. Yazık :) C6'dan sonrasını üst sürümleri god falan çok savunuyonuz tamam eyvallah.http://www.youtube.com/watch?v=ol7jqyDeJNw Şunun gibi bişey gösterin bize kendi yaptıgınız bizde adamlar yapmış helal diyelim :)
Bidahaki adreswww.l2aura.com
Kısacası Manifesto bişeyler yapıyor. Yoruma açıgız her türlü, fakat saygısızlıga degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 17 Temmuz 2013; 16:46:00 >
-
Konu için tek birşey söyleyeceğim. Kullanıcı imzam yeter de artar bile... Hadi rastgele... -
Sonucta bir emek var videoda güzel olmuş dostum..Buda bendenhttp://www.youtube.com/watch?v=oQybmqwXExI -
Özellikle adminlere söylüyorum ki Donanım haber forumu lineage2 forumunu kapatmalı artık. 5 sene önceki forum olayları yerine burda sadece server reklamı yapılıyor, biri çekemediği birine bok atıyor başka bişey yok forumda baştan aşağı saçmalık. Officalde oynamaya başlayan ercann dediği gibi kendini bişey sanıyor ki kendime adıma konuşuyorum aralarında havasını almadığım kimse yok. Amaç bok atmaksa düzgün şekilde atın adam mana pota takmış o mana pot herkese serbest bize özel değil ama bazı beyinler (beyinsiz beyinler) anlamakta güclük çekiyor bunu. 2 bp demişsiniz ben 8 bp 1 tank siegeye gidip kale aldığımı biliyorum yine siz (beyinsiz beyinler) bu gibi taktiksel oyunları akıl edemiyorsanız size laf anlatmanın anlamı yok zaten. Video efekti bana göre güzel sana göre kötü zevk meselesi ki sana "NOLUR İZLE KANKA LÜTFEN PLS PLS" demedi kimse. "BİŞEY OLSUNDA HEMEN KARALIYAYIM" düşüncesindeki insanlar başta wichtblade denen reşit dahi olmayan velet ve diğerleri bidaha bizim hakkımızda yorum yapmasın zaten bir daha DH FORUMla alakalı clan adına paylaşım yapmayalım diyoruz bişey söylicek olan varsa l2auraya başlicaz gelsin bize oyunda konuşsunlar unutmasınlar ki unlimited mana bizde olduğu gibi onlardada kullanılabilir. Partydeki classlara laf eden arkadaşları ve "ARKADAN GELİP KESMİŞSİNİZ YOK EFENDİM 2 CLAN PVP YAPARKEN DALMIŞSINIZ" diyenleri ben şahsen fıkrasına gülünmeyen adama benzetiyorum.Sonuç olarak MANİFESTO claniyle bi sorunu olan varsa yorum yapmak yerine bizle pvp yapsın L2AURAdayız.
-
yanlışınızı anlayana kadar buralardayız haklıda olsanız haksızda olsanız bir şekilde üste çıkmaya çalışıyorsunuz ki bunu sırf yaşıma vurarak yapıyorsunuz, cevap verdiğimdede zorunuza gidiyor e o kadar rapci adamsınız kapışma olayında laf yemeyide kabul edemezsiniz siz :D bi kere dönüp kendinize bi bakacaksınız haksızsınız ki biyerlerinize vuruyor kızgınlığınız çocukluk yapmayacak, yaşının adamı olacak -çıkacak gideceksin yukarıda yazan hiç bir yoruma cevap vermedim görüldüğü üzere.. gittim geldim baktım ve yazdın varsa hala derdin gelmişsin bilmem kaç yaşına hala eleştiriye açık olamıyorsun/uz bana yakıştırmış olduğunuz yaş oranındaki şeylerle gelmeyin buralara.. çıkın gidin sessizce -
Alihan denen 18 yaşını doldur'amayan velet. Seni dövmemek için elindem geleni yaptım kücüksün diye yaşıtın adam gönderdim yanına korkudan ne yapacağını şaşırdın senle zaten uğraşmıyorum yukardaki yazıda bile korkudan ne diyeceğini şaşırmışsın oyun olarakta gerçek yaşam olarakta hiç bi icraatin yok bana / bize karşı çok konuşmak yerine ya gerçekte karşıma çık yada oyunda zaten her iki türlüde kaybeden olcaksın ukala ukala konuşmak yerine cafede bana abi çektiğin günleri hatırlayıp sessizce özür dileyebilirdin işleri bu kadar karıştırmayabilirdin ama sen zoru seçtin hadi konuşmayı bi kenara bırakalım topla clanini çık karşımıza gerçi senin clanle başlayan sonradan nasıl bi hata yaptığını anlayıp bizim clane girmeye çalışıyor canlı örneklerini gördük bunların senin gibi arkadan delikodu yapmadık senden bir bok olmaz beni biraz daha kızdırma alihan bundan sonra yazdığın ve yaptığın herşeyi görmezden gelcem ki dikkate alıncak bişey bile değilsin. Bu forumda sadece ego yapmak için bulunan yüzlerce kişiden bi tanesisin sende şimdi istediğini yap ister kumda oyna ister 5000x 2günlük serverlarda video çek istersen seni kreşe yazdıralım. Parasını vereyimde bize bok atmaktan vaz geç sadece bizi dahada yüceltiyorsun bu davranışlarla kendin bi yere gelemiyorsun biz bişeyler yapıp kanıtıda sunuyoruz size ama ne kadar pvp kazansakta kazanalım ne kadar adam kessekte keselim ne kadar kale alsakta alalım çekemeyen birileri için biz hep kötüyüz siz kendinizi kandırın devam edin
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~SiD~
Sonucta bir emek var videoda güzel olmuş dostum..Buda bendenhttp://www.youtube.com/watch?v=oQybmqwXExI
sid güzel olmuş eline sağlık sen oyunda oynayıp bişeyler sunmuşsun buraya en azından diğerleri gibi mana pota takılıp boş konuşmamışsın -
buradamısın hala? ego olayını aşalı, çocukluğu bırakalı yıllar yıllar oldu uğraşmıyorum öyle şeylerle üstüme adam salmışmış :D açık adres vereyim cümbür cemaat bi rahat edelim, hatta önerimdir bu. oruçlu oruçlu günaha sokmayın adamı çekin gidin 'fame olayı ile uzaktan yakından alakam yok, halk tipi biriyim sıradan bir şekilde yaşıyorum git ne dersen de artık ~yaşına veriyorum -
Veyselin yaşına veriyon ? Enteresan... Adam senin deden yaşında
Benzer içerikler
- wow türkçe yama
- oyun indir club güvenilir mi
- albion online en iyi sınıf
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- wintrader ne demek
- mmo oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X