Bu uçaklarla biz Kuzey Irak'ı gülmekten mahvederiz
abi sen harbi uçuksun. süper espri bea. yarıldım gece gece. hakkaten bu uçaklarla gidersek kuzey ıraga ki sınırı geçmeden bazı hurdalar urfa üzerinde yere çakılacaktır. insallah fırlatma koltukları hala çalışıyordur belki f16 ve f4 lerle sortiler yapıp geri gelebiliriz. bunu dalga gecmek için soylemiyorum. sadece baslığa baktım sandım amerikadan alınacak yeni 30 adet f16 modelinden bahsedeceksin. birde ne goreyim etimesgut askeri müzesi. yada uçantürk dergisinin 90 larda yayınladığı posterler.
saolasın resimler için
arkadaslar kara savasında bılegımızı bukecek devlet yok evet oyle ancak unutmayalımkı havayı kontrol eden karayıda kontrol eder ılerıde amerıka bıze saldırınca bız karada cok ıyıyız sıkıysa karadanmı gel dıyecegız kaldıkı dunyanın en ıyı tankı a-1 abraham onların elınde ama pıyade gucu sıfır bu yuzden tank gemı ve ucakta kendılerını cok gelıstırdıler turkıyenınde elınde yeterlı mıktarda muh var nıcın calısma yapılmıyor madem tek basına yapamıyorsun en azından devletlerle ortaklasa bı ucak projesı yurutelım mig 1.44 gıbı jas grıphın gıbı euro fıghter gıbı arkadaslar artık f-16 la phantomla olcak ısler degıl sayısal teknolojıye gecıldı
quote:
Orjinalden alıntı: alamanyadan
Toplanti bitmistir. Dagilabilirsiniz
kapatın topici. saçmalıyorsunuzz... uçaklar 2. dünya savaşından kalma. bende en son teknolojik uçakların resmi var zannettim..
Türk ordusu karada ne kadar iyi?
vietnamlıların ormanlarda toprağın içine kesinlikle dışardan belli olmayan açtığı 30 metre derine inen sadece zayıf insanların sığabileceği içi asker dolu olan gerilla çukurlarına, tüm gerilla taktiklerine rağmen bir bilyonun üzerinde asker kaybettiğini unutmayın üstelik ben kaç yıl öncesinden bahsediyorum şu devirde kara savaşı hepten bitmiştir Türk ordusu artık yavaş yavaş karadan havacılağa doğru kaymalıdır Türk ordusunun gücü asker sayısıyla ölçülemez çünkü bunlar zorunlu askerlik yapan kimseler kara harp okullarından çıkmış kişiler değiller ancak savaşta önden sürülürler keklik gibi avlanırlar yıllardır cudi dağlarına sürülen o onbinlerce genç gibi
Valla lazımsa bizim tayfadan 3 5 eleman yollarım hani bu aletler kalkmaz filan iteleriz arkadan die Herşey Vatan İçin....
hahahhaahah içlerinde dc-3 bile var arkdaşım bu uçak 2.dünya savaşından kalma
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
Valla lazımsa bizim tayfadan 3 5 eleman yollarım hani bu aletler kalkmaz filan iteleriz arkadan die Herşey Vatan İçin....
o övündüğünüz uçaklarda amerika ve israil işlemcileri,chipleri vs.. vs... var nereyi alıyorsun? havada adam uçağını düşürür ne olduğunu anlamazsın
kendi uçağını kendin yapacan işlemcisiyle bilgisayarı ile herşeyiyle işte o zaman o dediğini yaparsın.....
Saçmalık...Yok öyle bir şey.
benim bildiğim kadarıyla hepsi yabancı üretim olduğu için belli saat uçuştan sonra değiştirilmesi gereken kritik parçaları istediğimiz kadar satın alamıyormuşuz. yani amerika nın straterejisine uygun kullanırsak uçakları ne ala ama onlara veya çıkarlarına karşı kullanmaya kalkarsak sanırım süs olmaktan öteye gitmiyor
Olayı Iraka girerek çözmek mümkün değil. Kuzey Irak diye bir bölge vardır ama girdiğin Toprak IRAK CUMHURİYETİNE aittir. Oradaki baldırı çıplak Aşiret reislerinin istediği gibi o bölgesi başka bir devletmiş gibi nitelemeyin.....
Girdin Iraka dümdüz ettin kandil dağını tüm hain k...pekleri öldürdün ya sonra......
MECLİSDEKİ PKKLI MİLLETVEKİLLİERİ VE DANIŞMANLAR YERİNDE OTURDUĞU SÜRECE NE DEĞİŞCEK..... Tayyip ampülünün demokratik Tükkiyeden anladığı bölünmüş Türkiye önce onlardan başlamalı.
Dağdaki k...öpekler kolay...
bazı arkadaşlar morarmak istedi sanırım bunlarıda havacılık müzesinden aldım evet (AĞZI OLAN KONUŞUYOR)
Alay geçmişsin resmen..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme