Şimdi Ara

THK K. ırakı MAHVEDECEK UÇAKLAR BUNLAR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • K.Irak'a girmek ABD'ye savaş ilan etmek demek. Saddam Kuveyt'e girdiğinde ABD bir hafta bile düşündü mü?

Bu silahlarla mı ABD'ye meydan okuyacağız?

Ayrıca uçak, araç demek yakıt demek..Arkadaşın dediği gibi ABD pompayı keserse bunları neyle uçurcan?

K. Irak'a girmek Ege'de Yunanlarla it dalaşına girmeye benzemez.
    K.Irak' girdin diyelim? dağlık olan u gölgede nereyi bombalican? Şehirleri mi, yoksa köyleri mi?
  • Savaşa Hayır Barışa ve Kardeşliğe EVET
  • Ezilmeye HAYIR , EZMEYE EVET.
  • Gireriz Abicim Neyi Kesiyo ABD Petrolü Gider irandan alırsın Batmandan çıkan petrollere ne oldu
    ABD Bu saatten Sonra Herkesi Karşısına alamaz bush un da vakti doluyo
  • kalkıp da alıntı yapmasın kimse!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

bizimkiler daha bi helikopter ihalesini yapamazken elin adamı çifter pervaneli helikopterler kullanmaya geçti bile

KA-50 model rus helikopterinden bahsediyor olmalısın.ihalede bu helikopterde var ve benim favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucizevi -- 3 Ekim 2006; 14:23:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

bu filoya karsilik abd bi ucak gemisini korfeze gonderir bizim ordan bi ucak havanlanamaz ...

bu politikacilara hemde 1000 kere...

pearl harbor u kafana çok takmışsın herhalde uçak gemisini körfeze yaklaştırcağımızımı sanıyorsun.

ne yaparlar uçakları gre.ce taşırlar ordan tirrik füzeler kafamıza uçak savarlarmızı yok izmirde bırak Nato nun dibindeyiz direk kafamıza bombalarlar :P

abi çok abarttık yaw savaş şuan yok 2015 i bekleyin.
  • yaw bende sandım yeni yapılan son model uçaklar falan.. koskoca türkiye hala bu filolarla gurur duyuyosa yazık yakında uçaklar uçmayı reddedicek aq!....
  • arkadasım ka- dediginiz rus kamov helıkopter ayrıca oradakı ucaklar guldum vallahı f-16 lar modernıze edıldıde sen kardesım turk yıldızlarının kullandıgı f-5 dahı koymussun bununla yetınmeyıp hue helıkopter koymussun onun yerıne kong bow veya super kobralarımızı koysaydın bıde o casa ne alaka onu anlamadım lojıstık ucagıylamı bomba atacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

arkadasım ka- dediginiz rus kamov helıkopter ayrıca oradakı ucaklar guldum vallahı f-16 lar modernıze edıldıde sen kardesım turk yıldızlarının kullandıgı f-5 dahı koymussun bununla yetınmeyıp hue helıkopter koymussun onun yerıne kong bow veya super kobralarımızı koysaydın bıde o casa ne alaka onu anlamadım lojıstık ucagıylamı bomba atacaksın

atom bombasi atabiliriz mesela . k irak yerle bir olur
  • b-52 bombardıman uçağı wardı galiba onu fotosu warsa koyabilirmisin o uçak gibisi yokdu eskiden bombardıman olarak

bide harierlar çok güzel yaw olduğu yerden kalkış yapıp inebilio helikopter gibi çok hoşuma gidiyo
  • b-52 amerıkan bombardıman ucagı onu neden koyalımmı ama senı kırmayacagım ve koyacagım

THK K. ırakı MAHVEDECEK UÇAKLAR BUNLAR.

THK K. ırakı MAHVEDECEK UÇAKLAR BUNLAR.

harier kadar salak ucak yok teknolojısı super ama ıt dalası sıfır ayrıca nukleere hayır

• b52 süper ayrıca ben bir saat uğraştım ki thk de daha iyileri vardır bir teşekürü bile bilmiyorsunuz asıl size BAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: klakson

b52 süper ayrıca ben bir saat uğraştım ki thk de daha iyileri vardır bir teşekürü bile bilmiyorsunuz asıl size BAN

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

bizimkiler daha bi helikopter ihalesini yapamazken elin adamı çifter pervaneli helikopterler kullanmaya geçti bile

KA-50 model rus helikopterinden bahsediyor olmalısın.ihalede bu helikopterde var ve benim favorim

dostum modeli bilmiorum u.s air force die arattırdım google' dan fotoğrafta çok büyük olduğu için sadece resmin linkini koydum half-life' ta da vardı böyle bir helikopter
  • yazık walla bu uçaklarla gireceksek işimiz zor. zaten askerliğini yapan arkadaşlar bilr. bu uçakları günde 3 sefer temizletirler. zaten başka bi boka yaramazlar...
  • Amac güzelde secilen resimler kötü.BİR KERE RESİMDEKİ UCAKLARIN BİR COGU THK TARAFINDAN KULLANILMAMAKTADIR BAZILARIDA SADECE EGİTİM AMACLI OLARAK KULLANILIYOR.madem oraya kargo ucagı koyucaksın thk tarafından kullanılan A 400MLERİ KOYSANA helikopter olarakta o kadar cobra varken koydugun resimlere bak ve senin yüzünden bazı arkadaslar ucakalar eski bu ucaklarla hiç sansımız falan yok yazmış bunlara yazan arkadaslar bu fatoğrafların cogu eski ucakların konuladugu bir ucak müzesinden alınmıstır
  • Dediğim gibi iş kara savaşında biter ve dünyada Türk ordusunun bileğini bükecek ordu göremiyorum.
  • sawaş mı çıktı noluyo yaaa neden alıyoz kuzey ırak'ı
  • Toplanti bitmistir. Dagilabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.