Şimdi Ara

THK Paraşüt/Planör Kursu 2012 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
2
Favori
17.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu işi gelecek haftada halletselerdide heyecan yapmasakydık :)
  • Bu açıklanacakmış haberlerini nerden alıyorsunuz arkadaşlar hiçbir yerde buna dair bişey yazılmamış...
  • saymanlar başkanlar duyum almış olabilir ankaradan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterloo

saymanlar başkanlar duyum almış olabilir ankaradan :)

Yok hocam bu IACE mübadele olayında da aynı olay oldu yok açıklancak yok açıklanamaycak sınav 1 aya açıklanır dediler 1,5 aydan fazla sürdü bu süreç içerisinde yaklaşık 20 gün hergün girip siteyi kontrol ettim açıklanacak zaman şimdiden belli olamaz talebe göre yarleştirme ne zaman biterse o zamandır... Daha başvuru tarihi biteli 8 gün oldu geçen senelerle kıyaslıyorum daha çok erken geçen sene son tarih marttı nisan 15 açıkladılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Yok hocam bu IACE mübadele olayında da aynı olay oldu yok açıklancak yok açıklanamaycak sınav 1 aya açıklanır dediler 1,5 aydan fazla sürdü bu süreç içerisinde yaklaşık 20 gün hergün girip siteyi kontrol ettim açıklanacak zaman şimdiden belli olamaz talebe göre yarleştirme ne zaman biterse o zamandır... Daha başvuru tarihi biteli 8 gün oldu geçen senelerle kıyaslıyorum daha çok erken geçen sene son tarih marttı nisan 15 açıkladılar...

işte bir an önce açıklamaları lazım çünkü sağlık raporu olmayanlar rapor alacaklar ve haziran 16 sı sondu geçen sene rapor için

bu sene hızlı olmaları lazım kurslarda başlıyacak 1 aydan az kaldı farkındayızki :) bence en geç 15 i civarı açıklamaları lazım

• quote:

quote:

quote:

işte bir an önce açıklamaları lazım çünkü sağlık raporu olmayanlar rapor alacaklar ve haziran 16 sı sondu geçen sene rapor için

bu sene hızlı olmaları lazım kurslarda başlıyacak 1 aydan az kaldı farkındayızki :) bence en geç 15 i civarı açıklamaları lazım

Hepimizin temennisi tabi başvuruların online olması süreci ciddi biçimde hızlandıracaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer06

Selamlar ;

Türk Hava Kurumu'nun her yıl yaz aylarında düzenlediği paraşüt veya planör kursuna katılan var mı aranızda ? Ya da bu sene katılmayı planlayan var mı ? Ben bu yıl paraşüt başlangıç eğitimini almayı düşünüyorum. Eğer katılmış olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bir arkadaşım yaklaşık 10 yıl önce :) ... Eskişehir İnönü'de katılmış.
  • Açıklanmadı mı daha ?
  • haftaya cumaya açıklanır diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: local99

Açıklanmadı mı daha ?

arayan sonra yok
  • Planör Başlangıç yazdık bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRed

Planör Başlangıç yazdık bakalım

Hangi dönem belki yanı dönem çıkarız.
  • Saymanımız 18 haziran 1 temmuz yazmış fakat lys sebebiyle çıkarsa bi sonraki döneme gidicem
  • duyduğuma göre başvuranların evine tek tük gelmeye başlamış davetiyeler :)
  • Bende planör başlangıç, 18 haziran - 1 temmuz dönemindeyim, kesin gibi bir şey işaretlemediğimiz şey kalmadı :) flyer06 var sanırım göze çarpan benim dönemde.

Aynı dönemde olanlarla görüşelim ya, Facebook profili

facebook.com/genchaluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukgenc -- 17 Mayıs 2012; 18:24:09 >
  • Paraşüt başlangıç açıklandı .. 3-9 Haziran Antalyadayim
  • Nerede açıklandı? Link verebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukgenc -- 17 Mayıs 2012; 16:31:58 >
  • Nerde açıklandı gençler durun hele internette açıklanmadan davetiye falan gelmez...
  • Kazananlara hayırlı olsun diyelim.
    Bu sene puanım çok azdı, başvurmadım. Önümüzdeki sene puanları toplayıp başvuracağım.
    Bakalım ne olacak.
  • quote:

Nerde açıklandı gençler durun hele internette açıklanmadan davetiye falan gelmez...

sanırım bazı kişilere kağıt gitmiş açıklanmadan :) beklemedeyiz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.