Şimdi Ara

THK Paraşüt/Planör Kursu 2012 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
2
Favori
17.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halukgenc

18 haziran 1 temmuz planör başlangıç 29. asil kursiyerim :)

var mı aynı dönem? tanışalım şimdiden :)

THK'nın sitesine girerseniz pop-up olarak açılıyor görürsünüz :)

İnönü'de görüşmek üzere dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

quote:

Orijinalden alıntı: waterloo

quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

24. Yedek olarak açıklanış. Geçen sene planöre seçilen insan bu sene seçilemiyor. Ben bunu anlamıyorum. Arkadaşlar 24. yedek olarak gitme ihtimalim nedir? Daha önce tecrübeki olan insanlar çıka şansı var mı?

hangi dönem?

1-15 Haziran. Sinirden Türkçeyi katletmişim.

30 kişilik kurs bide hani 55 kişilik kurs olsa belgeleri hazırla yolla derdimde ara bir ankarayı konuş :(

• 15-21 Temmuz İnönü Paraşüt 36.yedekteyim,sizce çıkma olasılığım nedir yardımcı olabilir misiniz ?
  • 2-7 temmuz Erzincan paraşütteyim :D Asil olarak zaten bizim grupta yedek bile yok :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlama olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıHanedanı -- 6 Haziran 2012; 18:57:32 >
  • Ne gibi ertkinliklerde bulundun bu sene boyle diyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

yedek 56.sıradayım çıkma ihtimali çok düşük seneye artık.Bu kurumda da torpil var.Yeter bee

Ne biçim bir üslup ne biçim bir itham bu kardeşim ne demek torpil her başlığın altında anlattım birkez daha anlatıyorum bu kurum torpil bualmayacağın tek kurumdur nedenine gelince bu yaz IACE programı ile THK sayesinde yurtdışınaA 2 hafta süreyle ücretsiz olarak gönderiliyorum ve herkes torpil var demesine rağmen gittim başvurdum şubatta ankarada sınava girdim ve kazandım yedi sülalemde torpil yapacak biri yok öyle ki annem ve babam dışında (onlar da iki kere) uçağa bile binmiş adam yok. Ama herkes ağız birliği etmişcesine yok paşa çocukları gidiyor gibi ithamlarda bulunmaktan hiç geri kalmadılar.

Sınav günü yazılı sınavda başkan yardımcısı gelip "Çocuklar gönül isterki hepinizi gönderelim ama sadece 30 kişiyi gönderebiliyoruz o yüzden en düzgün ve dürüst şekilde sınavlarınızı yapmanızı istiyorumd dedi sınav bıyunca herkes dipdibe olmasına rağmen kafasını kaldırmadı THK başka kurumlara benzemez" LAFLARINIZI TARTIP KONUŞUN... ki bu tarz konuşmalarla THK konusunda hiç bir bilginiz olmadığı da aşikar.

Sizin gibi insanların isimlerini alıp hiç bir kursa gitmemelerin sağlanmalı kanımca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 26 Mayıs 2012; 12:48:07 >

• Özür dilerim yanlış anlama olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıHanedanı -- 6 Haziran 2012; 18:56:36 >
  • O is o kadarla bitmiyor birader para pul bir yere kadar oyle olsa 50 lira vereni gonderirler

Adam akilli thk ya yararli olan insanin sirti yere gelmez ben ulusal tv kanalinda bu kurslarin reklamini bile yaptimn dusun artik

50 lira ile ne kurum bir isini gorur ne de sen gercekten bir havaci olursun

• Bende yedeklerdeyim, seneye tekrar denicem bakalım. Bu kez ekim'e filan yazıcam, temmuz'a baya bi talep oluyomuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

yedek 56.sıradayım çıkma ihtimali çok düşük seneye artık.Bu kurumda da torpil var.Yeter bee

Ne biçim bir üslup ne biçim bir itham bu kardeşim ne demek torpil her başlığın altında anlattım birkez daha anlatıyorum bu kurum torpil bualmayacağın tek kurumdur nedenine gelince bu yaz IACE programı ile THK sayesinde yurtdışınaA 2 hafta süreyle ücretsiz olarak gönderiliyorum ve herkes torpil var demesine rağmen gittim başvurdum şubatta ankarada sınava girdim ve kazandım yedi sülalemde torpil yapacak biri yok öyle ki annem ve babam dışında (onlar da iki kere) uçağa bile binmiş adam yok. Ama herkes ağız birliği etmişcesine yok paşa çocukları gidiyor gibi ithamlarda bulunmaktan hiç geri kalmadılar.

Sınav günü yazılı sınavda başkan yardımcısı gelip "Çocuklar gönül isterki hepinizi gönderelim ama sadece 30 kişiyi gönderebiliyoruz o yüzden en düzgün ve dürüst şekilde sınavlarınızı yapmanızı istiyorumd dedi sınav bıyunca herkes dipdibe olmasına rağmen kafasını kaldırmadı THK başka kurumlara benzemez" LAFLARINIZI TARTIP KONUŞUN... ki bu tarz konuşmalarla THK konusunda hiç bir bilginiz olmadığı da aşikar.

Sizin gibi insanların isimlerini alıp hiç bir kursa gitmemelerin sağlanmalı kanımca...

+1

• ben ilk defa bi kursa gidicemde şubede saça filan bişey diyolar filan diye bi laf dönüyodu da doğru mu yani mesela benim saçlarım baya uzunda kestirmek zorunda kalırmıyım ?
  • Sacmalamasin o sayman :) saca hic bir zaman bisey demezler fakat sakal istemezler

Gecen sene saci belinde erkek devre arkadasim vardi ;)

• Saç sorun olmaz ama dediği gibi sakal yok he birde mutlaka eşofman al sakın yazın gidiyoruz şortla gideyim deme, giyemezsin...
  • Paraşütçülerle planörcüleri sakallarından ayır ederler.
    Biz:İyi günler hocam
    Öğretmen1:iyi günler nereye böyle
    Biz:Eğitime hocam
    Öğretmen2:Paraşütcümüsünüz planörcü mü
    Biz:Paraşüt
    Öğretmen1:Seninde sorduğun sorumu sakallarından belli değil mi?
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpal409 -- 27 Mayıs 2012; 21:16:48 >
  • quote:

Sacmalamasin o sayman :) saca hic bir zaman bisey demezler fakat sakal istemezler

heralde sizin saymanda aynı şeyi demiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpal409

quote:

Sacmalamasin o sayman :) saca hic bir zaman bisey demezler fakat sakal istemezler

ben zamanında ne bizim saymana o soruyu sordum ne de o bize öyle birşey dedi :D
  • quote:

quote:

quote:

ben zamanında ne bizim saymana o soruyu sordum ne de o bize öyle birşey dedi :D

ya bende sormadım da o dedi yani saçlarını kestir orda kestirmek zorunda kalma dedi planör çok disiplinli filan dedi :)
  • quote:

ben ilk defa bi kursa gidicemde şubede saça filan bişey diyolar filan diye bi laf dönüyodu da doğru mu yani mesela benim saçlarım baya uzunda kestirmek zorunda kalırmıyım ?

Hangi devresin hocam? :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.