Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    700e sattım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya problemi olmayan thl 5000 gibi bir fiyat performans canavarı bulsam ben de değiştirmek istiyorum ama maalesef ki Çin piyasası çok yükseldi ve henüz muadil bir telefon çıkmadi.
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Ekranda ışık sızmaları ortaya çıkmaya başlamasaydı biraz daha thl ile devam edebilirdim. Bunun yanı sıra 64bit işlemcilerde insanın aklını çeliyor. Değeri düşmeden değişime gitmenin doğru karar olduğunu düşünüyorum.

• Sürekli telefon değiştiren ve telefonda teknoloji takip eden biri değilim. Sony Neo yu 4 sene kullandım. Dediğiniz gibi takip ediyorsanız piyasayı, değeri düşmeden elden çıkarmak en mantıklısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, telefonunuzla ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? Kullananlar yorum yapabilirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Batarya problemi olmayan thl 5000 gibi bir fiyat performans canavarı bulsam ben de değiştirmek istiyorum ama maalesef ki Çin piyasası çok yükseldi ve henüz muadil bir telefon çıkmadi.

Hocam Bluboo x550 cikacak 25 mayista.5350 mah bataryasi var.arastirin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Batarya problemi olmayan thl 5000 gibi bir fiyat performans canavarı bulsam ben de değiştirmek istiyorum ama maalesef ki Çin piyasası çok yükseldi ve henüz muadil bir telefon çıkmadi.

Hocam Bluboo x550 cikacak 25 mayista.5350 mah bataryasi var.arastirin isterseniz.

Merhaba;

Megapixel takıntılı değilim ama cihazda 8mp bir kamera varmış. Yani lens çok eski teknoloji olabilir.

Dil seçeneklerinde Türkçe yok gibi görünüyor.

Languages: English, French, Spanish, Russian, German, Italian, Dutch, Portuguese
    Notice : If you need any specific language other than English and you must leave us a message when you checkout

Ekran en az 1080p olmalıydı.

Screen resolution: 1280 x 720 (HD 720)

Cihazda NFC bulunmuyor.

Sensor: Gravity Sensor, Proximity Sensor
    Additional Features: Browser, 3G, MP3, Wi-Fi, MP4, FM, WAP, Bluetooth, Proximity Sensing, GPS

Bu cihaz kesinlikle THL 5000 yerine tercih edilecek bir cihaz değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: retchop

Merhaba arkadaşlar, telefonunuzla ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? Kullananlar yorum yapabilirse sevinirim.

Bende genelde ort. bu değerler çıkıyor.

Arkadaşın Samsung S5'i var. Bugün onunkinin bataryası %24'de iken baktım değerlerine. pilde geçen süre 15s xx dk , ekran da 42dk gösteriyordu

• retchop kullanıcısına yanıt
    Ufak oyunlar hariç oyun oynamam, biraz video, mesajlaşma, internet vs. aktif kullanarak 5-6 saatten az ekran süresi aldığımı hatırlamıyorum ki her zaman parlaklığım otomatiktedir.

• Cihaz f\p canavarı bence. Bataryayı geceden bağlıyorum, sabaha kadar doluyor. 3-4 gün priz aramıyorum.

• centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Suan kullandigim var thl 5000 satiyorum

• Arkadaşlar bu telefonla herhangi bir program kullanmadan aynı anda en fazla kaç kişiye toplu SMS gönderebiliriz bilgisi olan var mı?
  • Elimde sifir full kutulu 1ad beyaz THL 5000 var yaninda 16gb kart da var.
    İlgilenenler mesaj atsin lutfen.

hic kullanilmamıs ve sim kart takılmamıstır.

THL 5000 MTK6592T 8 çekirdek 2 Gb Ram 16 Gb Dahili Hafıza 5000mAh Batarya
    Renk: BEYAZ
    Fiyat: 650 TL
    CPU : 2.0GHZ MTK6592 Turbo
    Ekran: 5.0" FHD 1920x1080 Gorilla Glass Ekran
    ROM : 16GB
    RAM : 2GB
    KAMERA ARKA: 13.0 MP KAMERA ÖN 5.0 MP

KUTU İÇERİĞİ;

1 x THL 5000
    1 x Dahili 5000mAh batarya
    1 x silikon kılıf
    1 x Akıllı kılıf orjinal
    1 x USB Kablo
    1 x Ekran Koruyucu
    1 x OTG aparatı
    1 x Şarj (ABD)
    1 x 3.5mm Kulaklık
    1 X 16 micro SD kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XWING -- 16 Haziran 2015; 14:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XWING

Elimde sifir full kutulu 1ad beyaz THL 5000 var.
    İlgilenenler mesaj atsin lutfen.

Renk: beyaz
    Fiyat: 750 TL
    KUTU İÇERİĞİ; 1 x THL 5000 1 x Dahili 5000mAh batarya 1 x silikon kılıf 1 x Akıllı kılıf orjinal 1 x USB Kablo 1 x Ekran Koruyucu 1 x OTG aparatı 1 x Şarj 1 x 3.5mm Kulaklık

Keşke 1 parantezine alsaydın :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://51lollipop.website/thl-5000-lollipop-5-1-update-tutorial/

Arkadaşlar bu lolipop güncellemesi mi yoksa deneme mi yapmak için? Face thl grubunda paylaşmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

http://51lollipop.website/thl-5000-lollipop-5-1-update-tutorial/

Arkadaşlar bu lolipop güncellemesi mi yoksa deneme mi yapmak için? Face thl grubunda paylaşmışlar.

Official bir deneme rom'u olduğunu düşünmüyorum. Official veya Cyanogen olmayan romlar bana göre tehlikelidir. Bunun bilincinde olup yüklemek gerekir.
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geldi zaten. Biraz da tutorial yazdığından bakmadım. Farklı bir rom yüklemedim şu ana kadar. Kendi orijinal romunu ve hola launcher kullanıyorum. Ses kısıklığı dışında bir problem yok şu an.
  • zubeyrtasci Z kullanıcısına yanıt

• arkadaşlar bu telefonu uzun zamandır kullanıyorum root da yapmıştım zamanında ama herhangi bir rom yüklemedim orjinali gayet stabil. ama uzun zaman geçti üzerinden tavsiye edeceğiniz costum rom var mı şuan için? android 5 güncellemesi gelecek diye okumuştum bi ara geldi mi ? şuan için bi güncelleme de görünmüyor. var mı tavsiyesi önerisi olan? açıkçası arayüzünden biraz sıkıldım uzun süredir de buzz launcher kullanıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.