Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbaydogan

Maymun kral çin için üretilen modeli. Eğer gerçekten öyle ise burada 3g yi kullanamazsınız.

Maymun kralın fiyatı ironman ile aynı mı? sadece 3g görüşme ise sorun olmaz. başka farklı özellikleri var mı ironman ile ona göre satıcı ile görüşeyim.
  • tuis kullanıcısına yanıt
    En iyi cevabı firmadan alırsın. Bence firmaya sor. Satıcı farklı bilgilendirebilir.
  • Anakart numarina nasil bakiyorduk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son birkac gundur hat cekmez oldu kendi kendine gidiyo niyeyse. Bide 3g de de buyuk sikinti var aveadan mi telefondan mi anlamadim

• Birde bu 4.4 yukleyen varmi resmi sitedeki romu nasil iyi mi yorum yazarsaniz iyi olur arkadaslar

• Nedroomdakini yukledim dun. Biraz daha seri sanki artik cektigim resimleri galeriyi acmadan gorebiliyorum on izlemeyi duzeltmisler :) antutu 30069 sadece resim cekerken flas patlamiyor el fenerinde bi ara yandi simdi oda yanmiyor bi ayari varmi bilmiyorum ve sarj suresi biraz daha uzamis sanki... Simdilij bu kadar

• ben hafta sonu 4.4 yükledim. geçersiz imei diye uyarı verdi. hiç bir şekilde imei yapamadım ve root da olmadı cihaz.

yapan arkadaşlar paylaşabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

Anakart numarina nasil bakiyorduk?

Ayarlar-Telefon hakkında-Wireless update kısmında Mevcut versiyon dan görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

ben hafta sonu 4.4 yükledim. geçersiz imei diye uyarı verdi. hiç bir şekilde imei yapamadım ve root da olmadı cihaz.

yapan arkadaşlar paylaşabilirmi.

4.4 ile ilgili en büyük dert bu zaten. Yükleyenlerin hepsi aynı dertten müzdarip. Bader 4.4 ten bir rom derleyecektir. Onunkini bekliyorum. Size de tavsiyem budur.
  • CM11 kullanan varmı arkadaşlar, bu romu denemeyi düşünüyorum da.
  • arkadaslar ben bu romu bir turlu yukleyemedim kısaca anlatırmısınız sıtedeki söylenenleri yapıyorum ama hep hata veriyo scatteri seciyorum ancak hata veriyo bana zip uzantılı recoveryden yukleyecegim rom var mı herhangi bir sitede veya gönderecek
  • esmer23s kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    IMEI numarasını degiştirebildinizmi?
    Teşekkürler
  • selamlar thl 5000 konusunda araştırma yaparken bu telefona rastladım.. kağıt üzreinde beğendikten sonra araştırırken bu konuyu buldum bütün konuyuda okumaya çalştım bayadır gümrük olayı dışında telefonun root u olsun internete girmesi olsun görüntülü konuşmada ön kameranın kötü olması falan batarya konusundaki değişmeler vs. ya orjinal sitesinden alıyosun 2750 mah bataryaya ayrı para ödüyosun böyle bi saçmalık olabilirmi ya gerçekten soğudum açıkçası tr de olmayan çin malı telefonlarda marka konusunda hakikaten bi karara varmış durumda değilim bi tuttuğum lenovo var şimdiye kadar birde buraya getiriyosak sorunsuz cihaz olmalı bunun bi garantisi bi teknik serviside yok burda .. iocean ve kingzone markalarınıda araştırıcam yavaş yavaş .. birde bu gümrük imei konusunda abi kimse kusura bakmasın bin lira etmez teli burda 2bin liraya insanlara kaktırmak için kapatıyolar bu yolları zaten araştırırken görüyosunuz türkiyeye gelen telefonların %90 ı çöp ya çöp para verilmez ama 700 liradan aşşağı düzgün telefon alamıyosun bu ülkede 700 e aldığın telefonda işte şu THL T100 modelinin yanından geçemiyor ki 700 lira verip aldığın telefonda çöpün ağa babası .. kusura bakmayın ama halk olarak kazıklanmaya alıştırılmış bağımlı hale getirilmişiz etraf iphone çöplüğüyle dolu +4 gb hafızayı sana bana halka 500 lira farkla satan sistem işte bu ... kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cococue

selamlar thl 5000 konusunda araştırma yaparken bu telefona rastladım.. kağıt üzreinde beğendikten sonra araştırırken bu konuyu buldum bütün konuyuda okumaya çalştım bayadır gümrük olayı dışında telefonun root u olsun internete girmesi olsun görüntülü konuşmada ön kameranın kötü olması falan batarya konusundaki değişmeler vs. ya orjinal sitesinden alıyosun 2750 mah bataryaya ayrı para ödüyosun böyle bi saçmalık olabilirmi ya gerçekten soğudum açıkçası tr de olmayan çin malı telefonlarda marka konusunda hakikaten bi karara varmış durumda değilim bi tuttuğum lenovo var şimdiye kadar birde buraya getiriyosak sorunsuz cihaz olmalı bunun bi garantisi bi teknik serviside yok burda .. iocean ve kingzone markalarınıda araştırıcam yavaş yavaş .. birde bu gümrük imei konusunda abi kimse kusura bakmasın bin lira etmez teli burda 2bin liraya insanlara kaktırmak için kapatıyolar bu yolları zaten araştırırken görüyosunuz türkiyeye gelen telefonların %90 ı çöp ya çöp para verilmez ama 700 liradan aşşağı düzgün telefon alamıyosun bu ülkede 700 e aldığın telefonda işte şu THL T100 modelinin yanından geçemiyor ki 700 lira verip aldığın telefonda çöpün ağa babası .. kusura bakmayın ama halk olarak kazıklanmaya alıştırılmış bağımlı hale getirilmişiz etraf iphone çöplüğüyle dolu +4 gb hafızayı sana bana halka 500 lira farkla satan sistem işte bu ... kolay gelsin

çok doğru... bu yüzden samsung iphone htc vs almıyorum. denk getirebilirsem iocean x7 hd modelini alıcam 140- 160 dolar civarında..(300 tl) bence 800-1200 tl bandındaki telefonlardan kat kat daha iyi..

• cococue kullanıcısına yanıt
    Görüntülü konusmayı denemedim. Ama diğer konularda bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadığım gibi 2750 mah bataryaya da ekstra para vermedim.
    Aliexpress den güvenilir satıcıları denemenizi öneririm. Telefonu rootladıktan sonra stabil bir rom yüklerseniz ne internet ne de baska bir sorun yasamazsınız.
  • Merhaba

Bahsettiginiz telefon güzel.

Ancak 6592 değil ve gpu cok eski. Suanda mali 450 700mhz popüler...

Jiayu g4s bakıyorum 185 $

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    tabii ki g4s daha iyi ancak ben bütçeme göre x7 hd seçiyorum. 6592 işlemcili iocean x8 tercih edilebilir.
  • Arkadaşlar 4.4 güncellemesini yukleyebilen var mı?

• ynr30 Y kullanıcısına yanıt
    http://www.needrom.com/download/nik-rom-project-kit-kat-service-pack-1/
    4.4 olarak bu sürümü yükledim. Menüler daha güzel. Cihaz daha hızlı. Batarya % 40 dan fazla uzun ömürlü.
    Tavsiye ederim.
  • Cihazı root edebilen oldu mu?! Farklı yöntemler denedim omuyor bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.