Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dengema

Ekrana çift tıklama ile ekranı kitleme, smart wake ile de açmaya alışkanlık haline getirmek, Power tuşunun ömrüne ömür katar.
    Ne demek istediğinizi anlamadım.Öyle bir program da yok.Biraz daha ayrıntı alabilir miyim zira power tuşuyla ilgili sıkıntım var.
  • Go launcher ex kullanıyorum. Bu launcher ait screen lock programında çift tıklama ile ekran kitleme özelliği var. Bu halo launcher daki screen lock programında da var. Başka program var mı bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Power tuşu bozulanlar veya eskimesini istemeyenler sözüm size. Volume unlock isimli program bu işi çözüyor.Ses tuşlarıyla açıp ekrandaki simgeye dokunarak kapatabiliyor.
  • Nasıl yapacağız çift tıklama ile kilitleme ve smart wake ile uyandırmayı?
  • thl t100s satan var mı arızalıda sağlam da olur
  • arkadaslar bu telefonda andoid versiyonunu yukseltebilen varmı? ben telefonu ilk aldıgımda root etmiştim, rom falan hiç yuklemedim. şimdi rom yuklemek istiyorum ama sd carda yukledigim zip dosyaları recovery modda gorunmuyor. bu sorunu nasıl çözebilirim acaba? yardımcı olabilecek olan varmı
  • Www.needrom.com burada thl t100s e ait romlar var. Ben thl T11 kullanıyorum ve oradaki Custom kitkat romu kullanıyorum. Zira resmi olarak T11 e kitkat gelmedi. Orada bulacağın güncel TWRP programını kurduktan sonra, arastirmana göre uygun bir rom yükleyebilirsin.

• THL T100s Dokunmatik ekran arıyorum. Yardım edebileceklere şimdiden teşekkürler.
  • Aliexpress den lcd ekran alabilir siniz ana 60$ civarında

• Gursel bey dokunmatik panelmi iç ekran mi

Ariyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde iki adet koruyucu filim ve sağlam ekran cami var ilgilenen olursa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 2 kılıf var T100 ve t11 e uygun. İhtiyacı olan varsa bedava göndereyim. Hainler çaldılar telefonu da.
  • Yedek pil de var elimde ihtiyacı olana onu da gönderirim. Yok mu kullanan daha.

• Arkadaşlar elimde THL T100 veya T11 uyumlu batarya, ekran koruyucu ve kılıf var. Telefon çalındığından garipler elimde kaldı. Hala kullanan varsa, ücretsiz hediye ederim.
  • Ben de T200 kullanıyorum, gayet memnunum ancak android sürümü çok eskilerde kaldı, malum senelerdir güncelleme almıyor.

Bu modele ait custom rom var mıdır? T100 romları bu modele uyar mı? Custom romda güncelleme sonrası problem yaşayan oldu mu? THL markasına ait hiç orijinal firmware yayımlandı mı?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.