Şimdi Ara

THL T200 Kısa İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun uğraştan sonra THL T200 telefonumu getirtebildim. Açıkcası telefon beklediğimden iyi çıktı. Kutu içeriğinden bahsetmek gerekirse, THL T200 bir adet USB kablo, bir adet şarj cihazı, bir adet kablolu kulaklık, bir adet arka kapağı değiştirerek takılan açılır kapanır telefon kılıfı, iki adet NFC sticker ile birlikte geldi.

Öznel yorumlara girmeden önce rakamlarla konuşalım; aşağıda antutu benchmark rakamları yer alıyor;
     THL T200 Kısa İnceleme
    Herhalde bu cihazı büyüklük olarak Galaxy Note 3 ile kıyaslamak en mantıklısı olacaktır;
     THL T200 Kısa İnceleme
    Galaxy Note 3'ün yurt dışında 500-550 $ civarında olduğunu düşünürseniz, 270$'lık bir cihaz için hiç de fena bir sonuç değil gibi gözüküyor. Gözüken o ki cihaz GPU'da ve RAM erişim hızlarında geride kalıyor. İki cihazın tek tek bileşenlerinin karşılaştırması içinhttp://www.devicespecifications.com/en/comparison/0fd7a54 linkine bakabilirsiniz.

Eğer yurt dışında hala 350-400$ gibi fiyatlara alıcı bulan Galaxy Note 2 ile kıyaslarsak da durumu bu;
     THL T200 Kısa İnceleme

Gerek telefonu elinize aldığınızda gerekse ekranı kullandığınızda kesinlike kalitesiz bir cihaz kullanıyormuşsunuz hissiyatı vermiyor. Ekran dokunma hassasiyeti oldukça iyi, bir çok oyunda sıkıntısız kullanabildim.Ayrıca multi touch testte 5 ayrı dokunuşu sıkıntısız tespit etti.
    WiFi erişiminde, GPS'de herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Çift Sim kartı destekliyor olması elbette büyük artı.

Fiyat performans olarak oldukça iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Gerek cihazın kendisinin performası gerekse kutu içeriğinin zengin olması (ekstra gelen kılıf gibi) en büyük artıları. Bu arada kutu içinden çıkan kulaklık oldukça uyduruk, bu cihazı almayı düşünüyorsanız bir kulaklık da almaya hazır olun, zira büyük bir cihaz olduğu için kulağınıza 6''lik bir cihaz dayamak biraz komik oluyor :=)
    Kısa bir inceleme oldu, ama sorularınız olursa cevaplayarak incelemeyi genişletebiliriz.

THL T200 Kısa İnceleme THL T200 Kısa İnceleme THL T200 Kısa İnceleme

• nasıl hocam hala kullanmaya devam mı? :)
  • Evet hocam hiçbir sıkıntısız kullanıyorum
  • Kitkat aldy my bu cihaz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.