Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratzilla

Sp flash in 1.3.xxx yeni surumunu deneyin. 1.2.xxx ile yeni rom flaslanmiyr.

xda daki v3 le baslayan su surumle denedim dogru degil mi o yoksa baska surum mu var?

goo.im/devs/C3C0/THLW8/tools/SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119.zip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1304 olan dogru olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: yk_1978

murat senle daha önce konuştuk ama yine anlatayım belki yardımcı olmak isteyen arkadaşlar çıkabilir bende rom kurdurnak için rom atılır diyen tek nik servise telefonumu götürdüm neyse kurdu daha sonrasında yanlış rom kurmuş telefonum hiç açılmıyor bir kaç gün daha kalsın halederim dedi aradan 2 gün geçti gittim ne hald ediye duruma göz atmay sonuç yine aynı telefon hiç açılmıyor ekran görüntüsü gelmiyor en acı olanı ise şarj bile olmuyor açma kapama tuşuna basıp hani görüntü yok belki açılış sesisini duyarım diye bekledim ama o da yok telefonu usb ile pc ye bağladım pc de görmüyor yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım @muratzilla

Telefonda cwm recovery varsa ona girip bi rom atilir.
    Ses yukari ile power tusuna basili tutacaksin telefonu acarken ve actiktan sonra.

• Yanlışlıkla CWM nin scatter ini atmışım

Yalnız Gravity Rom 2 16 GB versiyonda 49 FPS te çalışıyormuş, bu nedenle biraz hayal kırıklığına uğradım.. 4 GB donanım olarak daha iyi değil, neden böyle yapmışlar anlamadım..

Bir de kamera ciddi bozuluyor gravity rom da..
  • Arkadaşlar bu 4 GB lık model Antutuda 13000 alırken, 16 GB lık model 8500 alıyor... İkisinde de gravity rom 2 2.6 sürümü yüklü(son).. Ayrıca 4 GB lık sürüm Quadrant'ta da 600 puan fazla alıyor, sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Arkadaşlar bu 4 GB lık model Antutuda 13000 alırken, 16 GB lık model 8500 alıyor... İkisinde de gravity rom 2 2.6 sürümü yüklü(son).. Ayrıca 4 GB lık sürüm Quadrant'ta da 600 puan fazla alıyor, sorun ne olabilir?

Böyle bir sorunu daha bugün XDA GM2 mod konusunda gördüm. Sanırım hardware farklılığı ve yazılım uyuşmazlığından kaynaklanan bir sorun. Rom sahibinde 16Gb modeli olmadığı için çözmesi zor.
  • Sadece hafıza farklı sanıyordum ama hiç de öyle değilmiş,bu ROM la telefon hiç stabil çalışmıyor Antutudan 7000-8500 arası alıyor ve geçişlerde hafif kasmalar,ve güç tuşuyla uyku modundan dönmeme,aşırı yavaş şarj olma gibi sorunlar var..

Telefon içerisinde Orijinal 4.2.1 ROM ile gelmişti, ona nasıl geri dönebiliriz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 22 Haziran 2013; 20:21:48 >
  • quote:

Sadece hafıza farklı sanıyordum ama hiç de öyle değilmiş,bu ROM la telefon hiç stabil çalışmıyor Antutudan 7000-8500 arası alıyor ve geçişlerde hafif kasmalar,ve güç tuşuyla uyku modundan dönmeme,aşırı yavaş şarj olma gibi sorunlar var..

Telefon içerisinde Orijinal 4.2.1 ROM ile gelmişti, ona nasıl geri dönebiliriz hocam?

Telefonun 8p128 icin yayinlanmis 4.2.1 romunu bulup sp flash ile kuracksin.

• quote:

quote:

Sadece hafıza farklı sanıyordum ama hiç de öyle değilmiş,bu ROM la telefon hiç stabil çalışmıyor Antutudan 7000-8500 arası alıyor ve geçişlerde hafif kasmalar,ve güç tuşuyla uyku modundan dönmeme,aşırı yavaş şarj olma gibi sorunlar var..

Hocam sana zahmet bu rom un 16 gb icin olanının linkini verme sansın var mı? Bir de buna dönmeden once full wipe(factory reset) yapmamız gerekir mi? xda ya baktım micro sd takılı olmasın falan demisler kurulurken ona baglamıslar yavaslamayı bazı elemanlar,ne derece dogrudur bilemedim..

• En azından şu yavaş şarj işini nasıl halledebiliriz bilen varsa söylesin lütfen...
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sana zahmet bu rom un 16 gb icin olanının linkini verme sansın var mı? Bir de buna dönmeden once full wipe(factory reset) yapmamız gerekir mi? xda ya baktım micro sd takılı olmasın falan demisler kurulurken ona baglamıslar yavaslamayı bazı elemanlar,ne derece dogrudur bilemedim..

Şunu bir dene, 16gb modelinde iyi çalışıyormuş diye okudum ispanyol forumunda

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=tr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://www.androidiani.com/forum/thl-modding/301573-thl-w8-jellybean-4-2-2-rom-samsung-style.html&usg=ALkJrhizzcQI3_hNvYdDEafcf2rQvLc3mA

Bunu veriyorum çünkü bunu 4gb lik arkadaşın thl sine kurup denemiştim, GravityMod2 gibi custom fw bu italyan yapımı, Türkçe dil desteği var. SP flash ta firmware upgrade diyorsunuz bunda çünkü bütün dosyalar mevcut. Tek kötü yanı samsung çakması menülere sahip :)

Şarj olayı adaptörle ilgili olabilir, kablo yerine tam oturmazsa 2000 mah yerine 500 mah lik standart usb şarjı iletiyor olabilir. Aynı sorun benim nexus 7 de de oluyor. Battery bilmemne diye app kurmuştum, o söylüyor bana şarjı USB den mi yoksa AC den mi aldığını. Ona göre kabloyu oturtuyordum.

• quote:

Şunu bir dene, 16gb modelinde iyi çalışıyormuş diye okudum ispanyol forumunda

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=tr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://www.androidiani.com/forum/thl-modding/301573-thl-w8-jellybean-4-2-2-rom-samsung-style.html&usg=ALkJrhizzcQI3_hNvYdDEafcf2rQvLc3mA

Bunu veriyorum çünkü bunu 4gb lik arkadaşın thl sine kurup denemiştim, GravityMod2 gibi custom fw bu italyan yapımı, Türkçe dil desteği var. SP flash ta firmware upgrade diyorsunuz bunda çünkü bütün dosyalar mevcut. Tek kötü yanı samsung çakması menülere sahip :)

Şarj olayı adaptörle ilgili olabilir, kablo yerine tam oturmazsa 2000 mah yerine 500 mah lik standart usb şarjı iletiyor olabilir. Aynı sorun benim nexus 7 de de oluyor. Battery bilmemne diye app kurmuştum, o söylüyor bana şarjı USB den mi yoksa AC den mi aldığını. Ona göre kabloyu oturtuyordum.

Sağolasın hocam uygun zamanda bir de bunu deneyeyim

Şarj olayı malesef THL 16 GB la alakalı.

Bende önce THL W8 4 GB vardı ona Gravity MOD 2 Kurdum ve kamera hariç her bakımdan mükemmel oldu şarj konusunda da sıkıntı yok hızlı şarj oluyor.

16 GB versiyon gelince de hiç düşünmeden bunda da iyi olur dedim ama faka bastık.. Yedek bile almamıştım Gravity Mod a güvendiğimden. Orjinal ROM la şarjı denemedim ama bunun da Gravity ROM la alakalı olduğunu düşünüyorum nedense..

Hızlı şarj uygulamaları falan indirdim nafile, AC de görünüyor, 1 saatte %10 anca doluyor..Orjinal şarj aleti zaten 500 mah. Ben elimdeki en yüksek olan 700 mah lik samsung şarj aleti ile denedim ama o da yavaş malesef..Performansı da geçtim şu an en büyük sıkıntı bu,gece koyuyorum sabaha dolmuyor..

• Elemanin biri xda gm2 konusuna yazi yazmis en son sayfada, antutufan 13k almis 16gb thl w8 ile?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bendede 16GB Roma sahip olanından aldım FHD değil 1280x720 çözünürlükte olanından
    AnTuTu skoru 12,797 puan aldı.Fakat 16GB rom'a sahip olmasına rağmen kullanılabilir hafıza 6GB 'a yakındı.Orjinal Rom yüklü tek sorunu kamera ile resim çekerken köşeden hemen önizleme yapamamam.
    Sizde kullanılabilir alan nasıl ?
    Birde görüntülü görüşme yapamadım ?
  • quote:

Elemanin biri xda gm2 konusuna yazi yazmis en son sayfada, antutufan 13k almis 16gb thl w8 ile?

Sasırdım cunku onceki sayfalara da baktım 5-6 kisi 16 gb versiyonda hep 7k civarı puan aldıklarını yazmıslar..Acaba bu sekilde 2.6 nın direk flashlanan versiyonuyla bazı sıkıntılar giderilmis olabilir mi bilmiyorum.. Olmazsa full wipe yapıp bir de oyle flashlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: apidex

Evet bendede 16GB Roma sahip olanından aldım FHD değil 1280x720 çözünürlükte olanından
    AnTuTu skoru 12,797 puan aldı.Fakat 16GB rom'a sahip olmasına rağmen kullanılabilir hafıza 6GB 'a yakındı.Orjinal Rom yüklü tek sorunu kamera ile resim çekerken köşeden hemen önizleme yapamamam.
    Sizde kullanılabilir alan nasıl ?
    Birde görüntülü görüşme yapamadım ?

Bu skoru orijinal romla mı aldınız yoksa gravity mod 2 ile mi?

• Orjinal Rom ile aldım.
  • Orjinal romda dahili havızayı 1GB yerine 2GB yapabilirmiyiz acaba gravity rom kurmadan?
  • 1 ADET JİAYU G3S VARDIR MTK6589 ALMAK İSTEYEN PM ATABİLİR FİYAT 550 TL
  • arkadaslarwww.fastcardtech.com sitesi hakkında bilgisi olan varmı yada daha önce alısveris yapan o siteden telefon almayı düsünüyorum bilen arkadasım yardımcı olursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.