Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende thl w200 var hoparlörler calismiyor nereye baktirabiliriz doğubank hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

quote:

Orijinalden alıntı: sefayavas

THL W8 anakartı lazım parça olarak satmak isteyen olursa benimle iletişime geçsin.

bir arkadaşımda var thl w8s sadece üst dokunmatik kırık işini görecek olursa konuşayım

w8s ile w8 in ekranları farklı anakartını alsamda olmazki kardeş
  • quote:

quote:

THL W8 anakartı lazım parça olarak satmak isteyen olursa benimle iletişime geçsin.

bir arkadaşımda var thl w8s sadece üst dokunmatik kırık işini görecek olursa konuşayım

Satmayı düşünürse arkadaşınız.Fiyat ve renk nedir? Özelden mesaj atarmısınız?
  • quote:

quote:

Fiyat alabilirmiyim özkan pm attım görmedin heralde
  • quote:

quote:

quote:

Fiyat alabilirmiyim özkan pm attım görmedin heralde

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar ,
    THL W8 bir cep telefonum var.
    Telefonda arızalı bir parça var. Telefon Normal çalışırken kısa devre yapıp telefon kapanıyor.
    Telefon tamircisi arkadaş , halen arızalı parçayı bulamadı. ( ısınma vb. bir belirtisi olsa halledecem de bulamadım diyor )

Buna benzer bir problemle karşılaşan bir arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: karacicek

Merhaba Arkadaşlar ,
    THL W8 bir cep telefonum var.
    Telefonda arızalı bir parça var. Telefon Normal çalışırken kısa devre yapıp telefon kapanıyor.
    Telefon tamircisi arkadaş , halen arızalı parçayı bulamadı. ( ısınma vb. bir belirtisi olsa halledecem de bulamadım diyor )

Buna benzer bir problemle karşılaşan bir arkadaş var mı?

Alıntıları Göster
    Merhaba ,
    Arkadaşlar , Bana da , THL W8 anakartı lazım parça olarak satmak isteyen olursa lütfen bana ulaşsın.
  • quote:

Merhaba ,
    Arkadaşlar , Bana da , THL W8 anakartı lazım parça olarak satmak isteyen olursa lütfen bana ulaşsın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar thl w8s beyaz eylül ayında aldım bu 2.2ghz 3gb ram li discovery elite ilgimi çekmeye başladı thl yi 500 tl ye satmayı düşünüyorum ilgili arkadaşlara duyrulur.. cihazda sıkıntı yok herşeyiyle vereceğim yedek batarya da dahil ist içi elden inceleme yapabilirsiniz. orj. rom var rom atmadım hıc ıhtıyacda duymadım :D fakat root var ve gps kalibrasyonu ıcın yukledım internet olmadan yandex harita - google harita ve sygic calısıyor. gps kalibrasyonu yapıldı kısaca ılgılenen arkadas yazabılır mailde atabilir adem.goren@hotmail.com 0555 697 6282 whatsapp dan da yazabılır.. iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ksuueo

Arkadaşlar thl w8s beyaz eylül ayında aldım bu 2.2ghz 3gb ram li discovery elite ilgimi çekmeye başladı thl yi 500 tl ye satmayı düşünüyorum ilgili arkadaşlara duyrulur.. cihazda sıkıntı yok herşeyiyle vereceğim yedek batarya da dahil ist içi elden inceleme yapabilirsiniz. orj. rom var rom atmadım hıc ıhtıyacda duymadım :D fakat root var ve gps kalibrasyonu ıcın yukledım internet olmadan yandex harita - google harita ve sygic calısıyor. gps kalibrasyonu yapıldı kısaca ılgılenen arkadas yazabılır mailde atabilir adem.goren@hotmail.com 0555 697 6282 whatsapp dan da yazabılır.. iyi forumlar..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bir arkadaşım thl w8S ALMAK istiyor. sıfır veya 2.el cihaz satmak isteyen varsa fiyat ve iletişim bilgilerini bana özelden yazarsa sevinirim. iyi forumlar..

• Thl nasil bir markadir telefonlari kalitelimidir guncelleme alirmi arkadaslar ne dersiniz bu firma hakkinda
  • Perpada zopo türkiye distribütörü var. Bi git yerinde gör kafana yatarsa kaliteleri aynı hem garantili faturalı almış olursun.
  • Cyanogenmod 11 (4.4.4 - kitkat) for Wiko Stairway (mtk6589)
    XDA Developers
    [ROM][UNOFFICIAL][WIP] Cyanogenmod 11 (4.4.4 - kitkat) for Wiko Stairway (mtk6589)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2676086

Burdaki Rom'u kurabilen arkadaşlar var mı ?

• apidex A kullanıcısına yanıt
    O romun kernelden dolayı çalışmadığını duymuştum.Son durum nedir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 9 Ağustos 2014; 19:39:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

O romun kernelden dolayı çalışmadığını duymuştum.Son durum nedir bilmiyorum.
    mtk 6589 GPS sorunu yaşayanlar bu linki incelesinler

http://forum.donanimhaber.com/m_94795160/f_//tm.htm#95965745
  • quote:

mtk 6589 GPS sorunu yaşayanlar bu linki incelesinler

http://forum.donanimhaber.com/m_94795160/f_//tm.htm#95965745

Alıntıları Göster
    Teknik Destekyoutube
    İmei Yükleme, Düzenleme,Yazma
    https://www.youtube.com/watch?v=emo6sVHD-QE
    adresinden arkadşın biri program paylaşmış 2 telefonda denedim işe yarıyor MTK6589 ve MTK6592

• Merhaba Arkadaşlar,
    6 ay önce satın aldığım THL W300 Telefonumu satmak istiyorum.
    Eğer almak istiyen olursa ,bana mesajla ulaşabilir.

2. GB RAM
    32 GB Dahili hafıza + 32 GB Hafıza kartı hediye edicem.
    6.5 inch FHD IPS Ekran
    ,1920*1080 pixel display
    1.5GHz MTK6589T Cortex A7 quad core
    13MP ön camera + 8MP arka camera
    Android 4.2

Ürünle beraber THL W300 kapaklı orjinal kilifınida spariş etmiştim. Bu yüzden kozmetik açıdan ,çok temiz bir telefon. Bilen arkadaşlar ne kadar hızlı ve akıcı bir telefon olduğunu bilirler. S4 ve benzeri cihazların bile kastığı oyunları ,su gibi akıcı çalıştırır. Zaten daha telefonu kasabilen bir uygulama ile henüz karşılaşmadım :)

Ben ROM atma vb şeyleri bilmediğimden, yazılimsal olarak telefonu hiç kurcalamadım.

Fiyat 600,00.TL

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacicek -- 10 Eylül 2014; 11:00:46 >

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    6 ay önce satın aldığım THL W300 Telefonumu satmak istiyorum.
    Eğer almak istiyen olursa ,bana mesajla ulaşabilir.

2. GB RAM
    32 GB Dahili hafıza + 32 GB Hafıza kartı hediye edicem.
    6.5 inch FHD IPS Ekran
    ,1920*1080 pixel display
    1.5GHz MTK6589T Cortex A7 quad core
    13MP ön camera + 8MP arka camera
    Android 4.2

Ürünle beraber THL W300 kapaklı orjinal kilifınida spariş etmiştim. Bu yüzden kozmetik açıdan ,çok temiz bir telefon. Bilen arkadaşlar ne kadar hızlı ve akıcı bir telefon olduğunu bilirler. S4 ve benzeri cihazların bile kastığı oyunları ,su gibi akıcı çalıştırır. Zaten daha telefonu kasabilen bir uygulama ile henüz karşılaşmadım :)

Ben ROM atma vb şeyleri bilmediğimden, yazılimsal olarak telefonu hiç kurcalamadım.

Fiyat 600,00.TL

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER
    http://www.needrom.com/category/thl/thl-w8-thl/

rom atmasını bilen varmı yada videolu resimli anlatımı varmı türkçe olarak bu romları denemek istiyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

ThL W8 mini video inceleme (ben çektim)

http://www.youtube.com/watch?v=F6acJj20xcY

ThL W8 bugün geldi. Ön izlenimlerim:
    * Ekran kalitesi (parlaklık, renkler) Cubot M6589 dan 2 kalem daha iyi. Ekran glossy cam kullanıyor, ben zaten mat ekran sevmiyorum (Cubot ekranı Mat gibiydi). Üstelik benim şansıma hiç ölü pixel / ölü alt pixel çıkmadı. Ekranın görüş açıları ise çok iyi.
    * Malzeme kalitesi çok üst seviyede. Samsung Galaxy III den eksiği yok, fazlası var diyebilirim.
    * Paketleme çok iyi yapılmış, kamera lensinin önünde bile koruyucu var. Onu çıkartmak gerekiyor ancak bazı kişiler farketmemiş ve öyle kullanıyor olabilir. Telefon açar açmaz ingilizce geliyor. İçinde çince yazılım yok.
    * Android 4.1.2 ile geliyor, üstteki toggle lar başarılı ve rom çok iyi hazırlanmış. Tek elle kullanım için özel ayarı var (arama tuşları sola veya sağa hizalı ve tek elle kullanılabilcek şekilde ayarlanabiliyor)
    * Fotoğraf kalitesi Cubot telefona göre daha iyi. Led ışığı daha kuvvetli. Üstelik kamera 8 değil 12 Mpixel (Interpolasyonlu olabilir, kutudan çıktığında 8 MP ye ayarlı idi ben elle 12 Mp yaptım)
    * Menülerin akıcılığı cubota göre (Android 4.2.1) daha iyi. Display kısmında text boyutu ayarlanabiliyor. İlk açıldığında extra large a ayarlı, ben Large seçtim. Extra large da yazılar ve menüler çok güzel görünüyor.
    * Antutu testinden 12bin küsur alıyor, Cubot 13.335 alıyordu. Android 4.2 - Android 4.1.2 farkı olabilir, kernel farkı olabilir. ThL de daha fazla seçenek var.
    * GPS i MTK Engineer Mode dan EPO ve A-GPS yi açınca çok başarılı. Cubot GPS performansı orta seviyedeydi.
    * İçinden kapak-kılıf ile birlikte çıkıyor. Kendi kapağını sökmek çok ama çok kolay ve kırma riskiniz yok. Orjinal kapağı yerine önde kılıfı olan kapağı takıp telefonu dahada kalınlaştırmadan kılıflı kullanmak mümkün oluyor.
    * Adaptörü ve Kulaklığı daha kaliteli.
    * Türkiyede bir önemi yok ancak 3G olarak sadece 850/2100 mhz bandını destekliyor. Cubotta 850/1900/2100 mhz desteği vardı. Bazı ülkelerde 1900 Mhz bandında 3G veren operatör var. Benim için önemli olan 850 mhz desteğiydi o da sorunsuz çalışıyor.

Daha önce tek tuşlu telefon kullanmamıştım (iPhone hariç), bunda sağ ve solda görünmez tuşlar mevcutmuş. Dokununca altından ışık yanıyor ve görülebilir hale geliyor. Yani geri tuşu ve option tuşu bu telefondada mevcut. Home tuşuna basılı tutunca açık olan uygulamaların listesi çıkıyor ve tek tek kapatabiliyorsunuz. Ayrıca bildirim led ışığıda var, Cubotta yoktu. Böylece mail sms vs geldiği zaman görebiliyorsunuz. Wifi performansı beklentimin biraz altında. Üst kattaki router a 65 Mbit hızında (max. 144 - 130 mbit, 20 mhz 802.11n) bağlanmasına rağmen download hızı iyi değil. Speedtestte 2.5 - 3 Mbit gibi bir rakam aldım, evde 20Mbit kablo internet var ve hız testlerinde 40-50 Mbit görebiliyorum (Bursting den dolayı). Yani telefonun wifi iyi değil.

IMEI işini merak edenler için, Mobile Uncle veya *#*# 364 66 33 ... ile girilen MTK Engineer Mode dan IMEI değişimi mümkün. Root etmeye gerek yok. Telefon rootlu olarak gelmiyor.

SIM kart yuvalarının yarısı açık, böylece sim kartı çıkartmak daha önce kullandığım Zopo ZP100 (ucuz yedek tel) ve Cubot M6589 a göre çok çok daha kolay. MicroSD kartı ise yan tarafa koymuşlar böylece pili sökmeden kartı çıkartıp takmak mümkün hale gelmiş.

Ekranda yazı yazarken büyük parmaklarım yüzünden genelde yazım hatası yaparım. Aynı sorunu cubotta da yaşadım (4.7"), ondan önce zopo ZP100 de de yaşadım (4.3"), iphone 5 i söylemiyorum bile (4"). İlginçtir ki bu telefonda yazım hatası yapmamaya başladım. Ekran yeterince büyük olunca parmaklar yandaki harfe basmıyor.

Hocam türkçe dil destegi var mı

• Var tabi
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    Evet ya çok sorun yaşıyorum..biraz uzun yazmak zorundayım ama..ayrıntılı yazmam gerek ki konuyu tam anlatabileyim:
    THL W8 1GB tlf umda Encryption unsuccessful error! diye bir uyarı çıkıp açılmamaya başladı..oradaki "reset" e basmama rağmen resetlemedi..daha sonra ben daha önce yaptığım gibi power + ses kısma tuşlarıyla recovery ye girip resetlemeyi denedim ama maalesef o da gerçekleşmedi..defalarca denememe rağmen..Daha sonra sp flash tan yüklemeyi denedim...orjinal rom unu indirdim ve son sürüm sp flash ve usp driver la tlf a yüklemeye çalıştım ama maalesef olmadı.. Batarya çıkık halde zaten görmüyor tfn u.Taktığımda da download kırmızı olarak ilerliyor ve sonunda : BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) hatasını veriyor..İnt de araştırdığımda rom un uyumsuzluğu ya da sp flash ın son sürüm olmaması falan diye bahsediliyor ama orj rom kullandım ve en son sürüm sp flash ile denedim hatta bir çok sürüm sp flash ı denedim..Hepsinde aynı uyarıyı veriyor maalesef..Lütfn acil yardım rica ediyorum.. Ayrıca şu anda tlf u şarja taktığımda ne şarj ışığı yanıyor ne de pil resmi falan :(
     THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER

• quote:

Orijinalden alıntı: apidex

Cyanogenmod 11 (4.4.4 - kitkat) for Wiko Stairway (mtk6589)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2676086

Burdaki Rom'u kurabilen arkadaşlar var mı ?

THL W8 1GB tlf umda Encryption unsuccessful error! diye bir uyarı çıkıp açılmamaya başladı..oradaki "reset" e basmama rağmen resetlemedi..daha sonra ben daha önce yaptığım gibi power + ses kısma tuşlarıyla recovery ye girip resetlemeyi denedim ama maalesef o da gerçekleşmedi..defalarca denememe rağmen..Daha sonra sp flash tan yüklemeyi denedim...orjinal rom unu indirdim ve son sürüm sp flash ve usp driver la tlf a yüklemeye çalıştım ama maalesef olmadı.. Batarya çıkık halde zaten görmüyor tfn u.Taktığımda da download kırmızı olarak ilerliyor ve sonunda : BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) hatasını veriyor..İnt de araştırdığımda rom un uyumsuzluğu ya da sp flash ın son sürüm olmaması falan diye bahsediliyor ama orj rom kullandım ve en son sürüm sp flash ile denedim hatta bir çok sürüm sp flash ı denedim..Hepsinde aynı uyarıyı veriyor maalesef..Lütfn acil yardım rica ediyorum.. Ayrıca şu anda tlf u şarja taktığımda ne şarj ışığı yanıyor ne de pil resmi falan :(
     THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.