Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu w8 lerin modasımı geçti noldu anlamadım. Bütün telefonlar gitti eldeki son w8 beyond gitmedi. Çindeki satış fiyatının altında fiyat teklif eden bile var. Maliyetine w8 beyond fullhd + mtk6589t almak isteyen pm atsın.
  • arkadaslar merhaba daha bu sabah telefonum geldi. thl w100 sorunsuz :) kar amaçlı satmak istiyorum i mei işi çok kolay bazı kombinasyonlarla yapılabiliyor. bana 2 adet imei verirseniz yapıp da yollayabilirim silikon kılıf ve cüzdan kılıf va yanında. tekliflerinizi bekliyorum. gelip elden de alabilirsiniz. gümrük deri yok beklemek yok :)
  • Arkadaşlar merhabalar,

Thl W8s Telefonumu aldım bugün yalnız sormak istediğim şu cihaza yeni rom yüklemek istiyorum fakat bir türlü recovery sini bulamadım xda da bulduğum recovery başarıyla yükleniyor fakat cihaz recovery moda girmiyor.
  • Arkadaşlar bilginize w8s de ses listesi dosya yöneticisinde media > audio > notifications klasörünün içine attığınız şarkılar ses listesinde gözükür arama zil sesi yapabilirsiniz. Daha önceden use as ringtone seçeneğiyle zil sesi ayarlamayı yukarıda anlattım. Aklıma gelmişken Sıfır SONY Xperia S Garantiden değişim olduğundan arkadaş satacaktır. Fiyat: 850TL İstanbul içi elden teslim edecektir. Kulaktan kulağa yayalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksuueo

Arkadaşlar bilginize w8s de ses listesi dosya yöneticisinde media > audio > notifications klasörünün içine attığınız şarkılar ses listesinde gözükür arama zil sesi yapabilirsiniz. Daha önceden use as ringtone seçeneğiyle zil sesi ayarlamayı yukarıda anlattım. Aklıma gelmişken Sıfır SONY Xperia S Garantiden değişim olduğundan arkadaş satacaktır. Fiyat: 850TL İstanbul içi elden teslim edecektir. Kulaktan kulağa yayalım..

media > audio > notifications klasörünün içine attığınız şarkılar ses listesinde gözükür

bu şekilde yaptım bişey olmadı

teli açıp kapamakmı gerekiyor acaba

• bilmeyenler için video paylaşıyorum

MTK Android Telefonların SP Flash Aracı Ile Rom Yedeğini Almak

Cepnoloji turkyoutube
    MTK Android Telefonların SP Flash Tool ile Rom Yedeğini Almak
    https://www.youtube.com/watch?v=upDQ5ZHSFaU

SP Flash Aracı Ile MTK6575 Replika S3'e Yazılım Yükleme

Cepnoloji turkyoutube
    SP Flash Tool ile MTK6575 Replika S3'e Yazılım Yükleme
    https://www.youtube.com/watch?v=L7-azrFXgFI

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

IMEI atılıyor, MobileUncle dan MTK ENGINEER mode a girerek yada *#*#3646633#*#* den MTK ENGINEER MODE a girerek.
    Tabi ordan sonrası çok basit değil, girmeniz gereken alt menüler ve göndermeniz gereken bir komut var ancak yapılabiliyor.

*#*#3646633#*#* imei değişimi diye aratın google dan, gerisini anlatır.

Merhaba,

Bende de mtk6589 replika model var. sizin bahsettiğiniz mtk engineer ve 346 lı kodu yazarak giriş yaptım. program da mtk desteklemiyor diyor. diğerinde ise tüm forumlarda anlatılan gprs'e girildiğinde sim kardı ve imei numaraları gelmiyor.

farklı bir yöntem biliyor musunuz?

not: tgt mtk programını da denedim. port ayarı bir türlü olmadı.
  • Replika Telefonlarda GPS Sorunu Çözümü(Denenmiştir)
    Neredeyse tüm replika telefonlarda GPS sorunu bulunmaktadır.Genellikle telefonun uydularının çine ayarlı olması yada GPS donanımının yetersiz olması nedeniyle GPS çalışmamaktadır.
    Öncelikle Root Explorer programını kullanarak system / etc / gps.conf dosyasını bulun üzerinde uzun süre parmağınızı tuttuğunuzda çok seçenekli pencere açılacaktır.
    oradan Open with dediğinizde yine çok seçenekli bir pencere açılacaktır.Burada Text editor'u seçiyoruz.
    İlk sırada NTP_SERVER = cn.pool.ntp.org yazılı olduğunu göreceksiniz. Burada cn yerine tr yazıyoruz ve satır şu şekilde olacak NTP_SERVER = tr.pool.ntp.org daha sonra geri çıkarken kaydedip eski dosyanın yedeğinide .bak olarak alacaktır.
    GPS Çin e ayarlı olduğundan uyduları göremiyor.
    Önemli Not:Bazı replika telefonlarda gps.conf dosyası olmayabiliyor.Bunun için yapmanız gereken mobileuncle uygulamasını kurun ve çalıştırın. Sonra Power GPS Search kısmına girin ve GPS Set tuşuna basın. Uygulamayı kapatın. Root Explorer ı tekrar açın system / etc / klasörünün içinde gps.conf dosyasını göreceksiniz

Daha sonra aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın.

1. GPS, EPO, A-GPS. Kapatın
    2. RootExplorer kullanarak / data / misc dizinindeki Mtkgps.dat dosyasını silin.
    3. Telefonunuzu yeniden başlatın.
    4. Açık bir alanda veya yüksek bir yerde durun. (evde yada balkonda denemeyin)
    5. Wifi yada edge açıkken GPS, EPO, A-GPS (EPO ayarlardan yükleyin). Açın.
    6. Mühendislik menüsünden seçeneklerden YGPS açın.INFORMATION sekmesinde A-GPS restart tıklayın, sonra Cold tıklayın ve SATELATIES ekranına tıklayıp yaklaşık 5-10 dakka bekleyin. Uydular kırmızı noktalar şeklinde görünecektir. Bu noktalar yeşil olana kadar ve SUCCESS yazısı çıkana kadar bekleyin
    7. YGPS ve Mühendislik menüsünden çıkın. Hemen telefonunuzda kurulu olan herhangi GPS uygulamasını çalıştırın ve konrol edin.
    Replika Galaxy S3 Galaxy S4 Mtk 6575-6577 Telefonlarda GPS Uygulaması
    Replika telefonlarda dahili hafıza az olduğu için genellikle gps uygulamaları boyutu fazla olduğundan hafızada yer kaplamaktadır. Fakat aşağıdaki GPS uygulaması dahili hafızada sadece 1 mb yer kaplamaktadır. Ayrıca diğer GPS uygulamalarına göre çabuk bağlanmaktadır.
    indirmek için aşağıdaki linke gidiniz.

adf.ly
    Shrink your URLs and get paid!
    http://adf.ly/UIT9N

Not: Bu uygulama replika telefonlardan galaxy s3,galaxy s4,galaxy note,galaxy note 2,star n 8000 gibi telefonlarda denenmiştir.

Sadece yukarıdaki telefonlarda değil diğer Mtk 6575,Mtk 6577,Mtk 6589 gibi işlemci telefonlara uygundur.

• teşekkürler. sıkıntısız kullanıyordum ama sanki bu ayarlarla daha iyi oldu.
  • Elime bugün ulaşan Thl W8s 32 gb satılıktır. İsteyen taksitli de alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutpeker

Elime bugün ulaşan Thl W8s 32 gb satılıktır. İsteyen taksitli de alabilir.

Fiyat nedir hocam. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 635 tl ilk denememdi tuttu kullanmak için almadım zaten.
  • Arkadaşlar 32gb rom ve 2gb ramli 1.5 ghz işlemcili olan modeli güvenilir birinden hızlı bir şekilde almak istiyorsanız irtibata geçiniz benimle.
  • pandawill de indirim var thl w8s de: 223.9 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentor -- 31 Aralık 2013; 18:06:09 >
  • arkadaşlar bu linkteki tel nasıl fikri olan varmı

http://www.buyincoins.com/item/41402.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiziksel58

arkadaşlar bu linkteki tel nasıl fikri olan varmı

Çok vasat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAYIII

quote:

Orijinalden alıntı: ksuueo

arkadaşlar bu w8s de fotograf cekınce sağ altta cıkan güççük resme tıklayınca fotograflara gitmiyor halledebildiniz mi? sorunu.

Arkadaşlar şayet telefonun dilini ingilizceye alırsanız sağ alttaki resme tıklayınca galeriye gitmeme problemi çözülüyor.
    Telefonun dilini ingilizce yaptığınızda, kamerada iken resim çektikten sonra sağ alltaki resme tıkladığınızda galeriye geçecektir.

Türkçe dil seçeneğinde bunu düzeltebilme imkanı yokmu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sawruk

quote:

Orijinalden alıntı: fiziksel58

arkadaşlar bu linkteki tel nasıl fikri olan varmı

Çok vasat

ne açıdan vasat dedin?
    ben oyun falan oynamam çok fazla performans beklemem yani.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.