Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel telefon. Bu özellik bu fiyata gayet güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YağmurAdam- -- 31 Ekim 2013; 21:29:59 >
  • arkadaşlar bu USB VCOM denilen illeti win7 ultimate 64 bit nasıl çalıştıracağımı bilen biri varmı Allah aşkına. Her türlü uyumluluk modunu denedim açılmıyor.
  • ANDERUNMASTİSİ kullanıcısına yanıt
    THL W8 yada THL W8S kullandığını varsayıyorum!

Kullandığım İşletim Sistemi Win 7 Pro x64!

http://mega.co.nz/#!5hdmzBxA!DmkmV0zENKMJhioEDrapdRWUmscmYNEidrcy_mOFTJQ Bu linkten driveri indir . Normalde herhangi bir işlem yapmadan (Antivirüsü ve Kullanıcı Hesap Denetimini devre dışı bırakmak gibi) kurabilirsin.

Bu driver ile MTK6589 ve MTK65.. serisi cihazlar PC tarafından algılanabilir. Başka bir işe yaramaz !!! Yani açmaya çalışma ! Sadece kur ve Successful mesajını gördüğünde işlem tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloneawolf -- 7 Kasım 2013; 15:27:56 >
  • muratai kullanıcısına yanıt
    serkan_57 tarafından yazılan iletiyi aynen aktarıyorum.

"26 Ekim 2013; 17:50:45
    http://forum.xda-develo...howthread.php?t=2237779

şurda cwm yüklenişi anlatılmış önce usb driverleri indir kur sonra flashtoolsu indir.
    telefonunun sürümüne göre olan cwm versiyonları var konuda onuda indir ve zipten çıkart iki dosya çıkacak recovery.img ve MT6589_Android_scatter_emmc.txt.

telefonu kapat pili çıkartma flashtoolsu aç "scatter loading" yazan yere tıkla zipten çıkarttığın cwm dosyalarının içinde bulunan MT6589_Android_scatter_emmc.txt dosyasını seç daha sonra Download yazısına tıkla ve telefonu kapalı ve pili takılı halde bilgisayara usb kablosu ile bilgisayara bağla ekranda ok yazısını gördüğünde Cwm yüklenmiş olacak.

rom olaraktahttp://forum.xda-develo...howthread.php?t=2486186 adresindeki ThLW8s_S4Pao_v3.0.2_aroma romu öneririm daha önceki mesajlarda bir arkadaş daha vermişti.

Rom yüklemek için CWM kurduktan sonra linkte verilen adresteki dosyayı indir. zipten çıkarmadan sd kartına at telefonu power ve ses açma tuşuna basarak CWM de aç sonra wipe işlemlerini yaptıktan sonra"install zip from sdcard" ve "chose zip from external sdcard" seçeneğini seçip attığın rom dosyasını seçiyorsun ve işlem tamamlandığında reboot system i seçiyorsun tamamdır.

Her rom yüklemede ımei silinir tekrar çakman lazım..." ve "Romlar içinhttp://www.needrom.com/phone-roms/thl/thl-w8-thl/ adresini takip edebilirsin. "

Kolay gelsin.
    Paylaş

• 550 tl ye (yurtdışı fiyatından sadece 10$ fazla) sıfır w8 beyond (1gb, 16gb rom, mtk6589t) almak isteyen bana pm atsın. Yanında 2.ci pil, flip-cover kılıf, ekran koruyucu extraları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 12 Kasım 2013; 22:57:52 >
  • thl w8
    mesaj sesini mp3 olarak istedigin şarkıya ayarlaya bilen varmı

mutlaka bu sesler bi dosyanın içinde ama hangisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: mkyanar

Bu banggood dan zp990 siparis etmistim ayin 11. İnde. Hicbir hareket olmayinca dun yani 17 sinde mail atip problemin ne oldugunu ve artik gondermeyecek ve takip kodu veremeyeceklerse iptal etmek istedigimi yazdim. Maile gelen cevapta gondermeye calisacaklarini aksama kadar basaramazlarsa iptal ve iade yapacaklarini yazmislardi. Dun aksam mesai bitiminde siteye gonderildi ibaresi ve bir takip no dustu. Maille bildirim yapmadilar ama.. Daha once alisveris yapan biri olarak oyalamak icin bir takip no vermis olabilirlermi dersiniz. Yani sizin kargolari sevk edince takip no yu mail ile bildiriyorlarmiydi?

Bu çinlilerin çok kullandığı taktiktir bu. Alıcı mail atıp sorun çıkarana kadar tembel tembel iş yaparlar. Takip nosu genelde ilk gün çalışmadığı için gönderiyi takiben bir kaç gün bekledikleri bile olur, sırf bu takip nosu niye çalışmıyor sorularına cevap vermemek için.

Asıl sorun şurda, ürünü postaya vermeseler bile takip no verebiliyorlar. Online olarak takip no oluşturup gönderi bilgilerini sisteme girebiliyorlar. Bu da alışveriş yapanları oyalamak ve vakit kazanmak için kullandıkları taktik. Ha eninde sonunda ürün postaya veriliyor elbette, ancak malı çinden getirip test edip paketleyip tekrar postaya vermeleri zaten belli bir süre alıyor.

Birde bu ekim ayında tatil sezonu diye siparişlerde çok yoğunluk var, herkesin siparişlerinde gecikme var (Singapore post, china post). Alışveriş yapmak için en kötü aylardan biri oldu bu ekim ayı. Kasım da öyle, aralıkta öyle.

bi siparişim 38 gün bekledikten sonra hala çinde gözüküyordu. eleman mail atmıs süre uzattım diye bnde "open dispute" yaptım. satıcıyada "refund pls" yazdım sıkıntı cıkarmadı :D parayıda bankaya yatırmıstım :D iade oluncada limit şişti :D bu ay ki kalan borç -117TL :D

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: 07suskun38

kendime thl w8s telefon aldım fakat ROOT vede İMEİ değişimi
    bilen varsa yardımcı ola bilirmi hangi siteden veya ne cekilde
    yükleyecemi söylerseniz cok memmun olurum şimdiden cok teşekkürler

Imei icin roota gerek yok, mobileuncle tools kuracaksin, forumda mtk imei diye aratip islemleri uygulayacaksin.
    Root icin eroot diye yazilim var onu dene veya cwm kurup gravitymod2 3.0 custom romu kurabilirsin (az zahmetli)

eroot programın dibi şiddetle tavsiye ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Arkadaşlar an itibari ile bende thl w8s kullanıcı olmuş bulunmaktayım :) Bataryaları ilk seferde nasıl sarj edelim?

hayırlı olsun teldaş :D telefon bisiklet sürerken yere dustu 2 metre sürüklendi parçalandı. kapak batarya tel üçgen oluşturdu :D ama bir iki ezik dışında hiç bir sorun daşş gibi telefon doğru seçim.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

thl w8

ozkan1979 kardesım yazını görunce bende bı kurcaladım. ses listesinde arama zili olarak attıgım mp3 gozukuyor yanı zil sesleri ortak..

1.İstediğim mp3 dosyasını seç seçeneklerden " use a ringtone" diyerek zil seslerine yukle..

2.mesajlar>ayarlar>bildirimler>zil sesini seç>"dilediğin mp3" ü seç.. işlem tamamdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksuueo

quote:

thl w8

ozkan1979 kardesım yazını görunce bende bı kurcaladım. ses listesinde arama zili olarak attıgım mp3 gozukuyor yanı zil sesleri ortak..

1.İstediğim mp3 dosyasını seç seçeneklerden " use a ringtone" diyerek zil seslerine yukle..

2.mesajlar>ayarlar>bildirimler>zil sesini seç>"dilediğin mp3" ü seç.. işlem tamamdır...

mp3 dosyasını hangi klasörün içine atıyorduk telefonda göstermesi için ben kurcaladım yapamadım

• quote:

quote:

quote:

thl w8

mp3 dosyasını hangi klasörün içine atıyorduk telefonda göstermesi için ben kurcaladım yapamadım

klasör içine atma yok varsa da ben öyle kullanmıyorum.. menü>dosya yöneticisi>tel belleği>"şarkının olduğu klasör"> sağ altta üst üste 3 kare var tıkla ona (dosya ve klasör seç) > şarkıyı seçtikten sonra yine 3lü kareye tıkla "use as ringtone" tıkla sonra 2.işlemi yapıyorsun mesaj seslernde gözüküyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

thl w8

klasör içine atma yok varsa da ben öyle kullanmıyorum.. menü>dosya yöneticisi>tel belleği>"şarkının olduğu klasör"> sağ altta üst üste 3 kare var tıkla ona (dosya ve klasör seç) > şarkıyı seçtikten sonra yine 3lü kareye tıkla "use as ringtone" tıkla sonra 2.işlemi yapıyorsun mesaj seslernde gözüküyor..

çok teşekkürler

dedigin şekilde yaptım oldu

o şarkıyı kaldırmak istediginde nasıl kaldırıyorsun

ayrıca bir soruda soracagım benim çocuguma teli oyun oynaması için veriyorum bi kamışım ekran görüntüsü alıyor bende bi kaçkez ekran görüntüsü almıştım denk gele
    ekran görüntüsü nasıl alınıyor biliyormusun

teşekkürler ilgin alakan için

• Seskısma ve guc tusuna beraber bas ve 1-2 saniye bekle
    Ama tuslara beraber basman lazim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler arkadaşın oldu

birde bu telefonlarda DNS ayarı degişiyormu değişiyorsa nasıl değiştiriyoruz

kablosuz agbantıları gelişmiş diyorum oradan degiştiremedim
  • 07suskun38 0 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım framaroot diye apk programı var kur bir dene root için bende thl w200 var rootladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07suskun38

kendime thl w8s telefon aldım fakat ROOT vede İMEİ değişimi
    bilen varsa yardımcı ola bilirmi hangi siteden veya ne cekilde
    yükleyecemi söylerseniz cok memmun olurum şimdiden cok teşekkürler

framaroot apk bir dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, sayenizde benim gibi teknoloji fakiri bi adam bile root filan hepsini halletti. Herkese teşekkür ederim. Anlayamadığım tek şey var bu needrom dan indirdiğim 300 MB filan dosyları recovery menüden yapabiliyorum fakat yine aynı sitede mesela xperia z görüntülü olan dosya var 5 veya 6 MB bi dosya onu recorvery modda bulamıyorum sd kartın içinde olmasına rağmen yada onlar arayüz fialnmıdır başka yerden mi yapacağız teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

thl w8

çok teşekkürler

ayrıca bir soruda soracagım benim çocuguma teli oyun oynaması için veriyorum bi kamışım ekran görüntüsü alıyor bende bi kaçkez ekran görüntüsü almıştım denk gele

Silmek içinde kısa bi kurcaladım ama zannediyorum ki silinmiyor.. "use an ringstone" yaptıgımız da sadece kısayol gibi bişey atıyor snırsam yada şarkıya çalma listesinde görünmesi için yetki veriyor gibi bişey.. :)) bulundugu klasör de şarkıyı silince listede de gözükmez diye tahmin ediyorum artık onu dener bakarsın :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

thl w8

çok teşekkürler

Silmek içinde kısa bi kurcaladım ama zannediyorum ki silinmiyor.. "use an ringstone" yaptıgımız da sadece kısayol gibi bişey atıyor snırsam yada şarkıya çalma listesinde görünmesi için yetki veriyor gibi bişey.. :)) bulundugu klasör de şarkıyı silince listede de gözükmez diye tahmin ediyorum artık onu dener bakarsın :D

evet silip denemek lazım

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.