Bildirim
THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (31. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rcnqxq
Arkadaşlar; THL W8 kullanıyorum, Benim şu an takıntım Turkcell Mobil TV seyretmek, Benim kaldığım nokta şu imei eski model bir philips telefondan atadım Turkcell Mobil TV android uygulamasını indirdim, başlangıç paketini WİFİ den kullandırıyor sorun yok. Çözemediğim durum şu Turkcell mobil Tv standart pakete üye olmak istediğinde Telefonunuz uygun değil mesajı alıyorum. Bir arkadaş uyumlu bir telefondan üyelik mesajı gönder dedi onuda uyumlu bir tabletten yaptım, ama olmuyor imei olarak tanımlıyorlar başlangıç paketini WİFİ den kullanıyoruz sorun yok ama kota düşmeyen standart paketi ne üyeliğini alabildim nede kandırmayı başaramadım Bu konuda yardımlarınız bekliyorum hiç deneyn konuyu başarabilen ilgilenen arkadaş varmı?
Kardeş operatör kayıtlı olan imei hangi model ise telefonu o olarak görür. Ve dolayısıyla örneğin internet ayarlarını gönderirken de imeisini girdiğin telefonunkini gönderir. Bunun için senin sonradan internet ayarlarını elle yapman gerekir. Sorunun çözümüne gelince de; orjinal imei'ye dön üyelik mesajı gönder. üyeliğini yap. Sonra tekrar değiştir imeini.
Bunun için arkadaşlara tavsiyem telefonu alır almaz sim kartı takıp internet ayarlarını şebekeden çekmesini bekleyiniz. Daha sonra bir web sayfası açıp gezinti yapınız. Bu işlemden sonra imeisini değişin.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mkyanar
Bu banggood dan zp990 siparis etmistim ayin 11. İnde. Hicbir hareket olmayinca dun yani 17 sinde mail atip problemin ne oldugunu ve artik gondermeyecek ve takip kodu veremeyeceklerse iptal etmek istedigimi yazdim. Maile gelen cevapta gondermeye calisacaklarini aksama kadar basaramazlarsa iptal ve iade yapacaklarini yazmislardi. Dun aksam mesai bitiminde siteye gonderildi ibaresi ve bir takip no dustu. Maille bildirim yapmadilar ama.. Daha once alisveris yapan biri olarak oyalamak icin bir takip no vermis olabilirlermi dersiniz. Yani sizin kargolari sevk edince takip no yu mail ile bildiriyorlarmiydi?
Bu çinlilerin çok kullandığı taktiktir bu. Alıcı mail atıp sorun çıkarana kadar tembel tembel iş yaparlar. Takip nosu genelde ilk gün çalışmadığı için gönderiyi takiben bir kaç gün bekledikleri bile olur, sırf bu takip nosu niye çalışmıyor sorularına cevap vermemek için.
Asıl sorun şurda, ürünü postaya vermeseler bile takip no verebiliyorlar. Online olarak takip no oluşturup gönderi bilgilerini sisteme girebiliyorlar. Bu da alışveriş yapanları oyalamak ve vakit kazanmak için kullandıkları taktik. Ha eninde sonunda ürün postaya veriliyor elbette, ancak malı çinden getirip test edip paketleyip tekrar postaya vermeleri zaten belli bir süre alıyor.
Birde bu ekim ayında tatil sezonu diye siparişlerde çok yoğunluk var, herkesin siparişlerinde gecikme var (Singapore post, china post). Alışveriş yapmak için en kötü aylardan biri oldu bu ekim ayı. Kasım da öyle, aralıkta öyle.
-
Aynı tattiği bana da uyguluyorlar şuan.
Eylül 7 de sipariş geçtim. 15 gün beklettikten sonra anca kargoya verdiler (Sözde)
Kargo takip numarası sahte çıktı. Hiç bi hareket yok.
Dispute açtım. 40 günü geçti hala paramı almaya çalışıyorum.
Araya bide bayram girdi..
Sözde bugun iade edecekler.
Çok magdur ettiler çokkkk.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maestro26
Eylül 7 de sipariş geçtim. 15 gün beklettikten sonra anca kargoya verdiler (Sözde)
Çok magdur ettiler çokkkk..
hangi siteden almıştın? -
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
quote:
Orijinalden alıntı: Maestro26
Çok magdur ettiler çokkkk..
hangi siteden almıştın?
e v e r b u y i n g . com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 21 Ekim 2013; 23:03:41 > -
Merhaba elimde Thl W8 cihaz var yaklaşık 4-5 aydır. Bu cihazın android sürümünü yükseltmek çok meşşakatli bir işmi yoksa kolay birşeymi. Root filan gerektiriyor mu? Thl nin kendi sitesinden güncellemeyi indirdim falat bunu hangi programla telefona atacağız. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sweden postta ve17tack gibi sitelerde gözükmüyor kargom 1 hafta oldu nedendir ?
sweden post ile gelicek -
quote:
Orijinalden alıntı: One Way Out!
sweden post ile gelicek
Sweden Post garip bi firma. Ürün uçağa yüklenene kadar trackingde birşey yazmıyor. Uçağa yüklenip sevk işlemleri bitince tracking kodu çalışır, sonrada 3-5 günde ülkeye gelir.
Ekim ayı tatil ayı (çin) ve tatil arifesi (Amerika) olduğu için postalar çok yavaş gidiyor yığılma var. -
quote:
Orijinalden alıntı: muratai
quote:
sweden post ile gelicek
Sweden Post garip bi firma. Ürün uçağa yüklenene kadar trackingde birşey yazmıyor. Uçağa yüklenip sevk işlemleri bitince tracking kodu çalışır, sonrada 3-5 günde ülkeye gelir.
Ekim ayı tatil ayı (çin) ve tatil arifesi (Amerika) olduğu için postalar çok yavaş gidiyor yığılma var.
birde satcıı hh-exp diye firma sitesi yazmış çin asıllı site orda gözüküyor. sweden postta gzükmüyor ne iştir bu.
http://www.hh-exp.com/EN/
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: muratai
quote:
sweden post ile gelicek
Ekim ayı tatil ayı (çin) ve tatil arifesi (Amerika) olduğu için postalar çok yavaş gidiyor yığılma var.
birde satcıı hh-exp diye firma sitesi yazmış çin asıllı site orda gözüküyor. sweden postta gzükmüyor ne iştir bu.
http://www.hh-exp.com/EN/
Bunlar araci kurumlar. Toplu olarak posta gonderimi yapip musterilerine dusuk fiyattan gonderi yapma imkani sunuyor. Bunlarin kendi tracking sistemi olabiliyor. Sweden post urunu ucaga yuklesin ordada tracking calisir hale gelecek.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ürünün önce isveçe gelecek oradan uçağa yüklenecek o zaman sweeden post ve ptt nin sitesinde görülür o aşamaya kadar 17track mı ne ordan görebilirsin yani önce çinden isveçe ordan türkiyeye geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_57 -- 24 Ekim 2013; 10:28:03 > -
cevaplar için saolun. bu singapur post içinde geçerli mi ? -
THL W8S siyah renk satılık
http://forum.donanimhaber.com/m_82961946/tm.htm -
Arkadaşım teşekkür ederim güzel fikir, deneyim burada yazacağım. Sağolasın. -
Arkadaşlar bende zopo zp980 ve thl w8 vardı. iki telefonu kıyasladığımda görüntü ve ürün kalitesi olarak zopo iyiydi. fakat 3g hızı ve band frekansları konusunda thl ye yaklaşamazdı bile... -
kendime thl w8s telefon aldım fakat ROOT vede İMEİ değişimi
bilen varsa yardımcı ola bilirmi hangi siteden veya ne cekilde
yükleyecemi söylerseniz cok memmun olurum şimdiden cok teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: 07suskun38
kendime thl w8s telefon aldım fakat ROOT vede İMEİ değişimi
bilen varsa yardımcı ola bilirmi hangi siteden veya ne cekilde
yükleyecemi söylerseniz cok memmun olurum şimdiden cok teşekkürler
Imei icin roota gerek yok, mobileuncle tools kuracaksin, forumda mtk imei diye aratip islemleri uygulayacaksin.
Root icin eroot diye yazilim var onu dene veya cwm kurup gravitymod2 3.0 custom romu kurabilirsin (az zahmetli)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar an itibari ile bende thl w8s kullanıcı olmuş bulunmaktayım :) Bataryaları ilk seferde nasıl sarj edelim?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X