Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banggood paketlemeyi dikkat çekmeyecek şekilde yapıyor üzerine uygun açıklama ve düşük fiyat yazıyor.
    Benim bu siteden aldığım 2 tel. sorunsuz geldi 1 taneside yolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Banggood paketlemeyi dikkat çekmeyecek şekilde yapıyor üzerine uygun açıklama ve düşük fiyat yazıyor.
    Benim bu siteden aldığım 2 tel. sorunsuz geldi 1 taneside yolda.

ben sirapiş geçtimde. sweden post ile yolladılar. nasıldır bu post ?
  • İsveç, Alman, çin postalarını kullanıyorlar.
    Bana İsveç ve Alman postaları ile geldi sorunsuz.
  • saolun hocam ilginiz için. teşekkür ederim.
  • quote:

İsveç, Alman, çin postalarını kullanıyorlar.
    Bana İsveç ve Alman postaları ile geldi sorunsuz.

Hocam bu isveç postası nasıl oluyor? Nasıl takip ediyoruz kargoyu ?
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Takip no ile takip sitelerinden takip ediliyor. (Sao.cn - 17track.net - PTT)
    Kayıtlar biraz geç geliyor 1 hafta - 10 gün sonra kayıtlarda görünüyor.
    Benim yolda olan Alman postası siparişten 10 gün sonra göründü ve yurtdışına sevkedildi ibaresi var.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Bu banggood dan zp990 siparis etmistim ayin 11. İnde. Hicbir hareket olmayinca dun yani 17 sinde mail atip problemin ne oldugunu ve artik gondermeyecek ve takip kodu veremeyeceklerse iptal etmek istedigimi yazdim. Maile gelen cevapta gondermeye calisacaklarini aksama kadar basaramazlarsa iptal ve iade yapacaklarini yazmislardi. Dun aksam mesai bitiminde siteye gonderildi ibaresi ve bir takip no dustu. Maille bildirim yapmadilar ama.. Daha once alisveris yapan biri olarak oyalamak icin bir takip no vermis olabilirlermi dersiniz. Yani sizin kargolari sevk edince takip no yu mail ile bildiriyorlarmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkyanar M kullanıcısına yanıt
    Bana gönderildiğine dair mail geliyordu. Mailde takip no yazmıyor. Takip no'yu görmek için siteye giriş yapıp siparişlerim kısmına bakmak gerekiyor.
    Benim burdan toplam 6 siparişim oldu sonuncusu yolda diğerleri sorunsuz geldi. Sorun olacağını sanmıyorum olursada paypal aracılığıyla çözülür.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevap icin. Sorundan ziyade beklemek hic bana gore degil. 5.7 veya 6 inclik bir thl veya zopo kimsenin elinde olmadigi icin mecbur siparis verdim ama bu bekleyis rezalet. Birde malum gumruk endisesi. Neyse hayirlisi artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Takip no ile takip sitelerinden takip ediliyor. (Sao.cn - 17track.net - PTT)
    Kayıtlar biraz geç geliyor 1 hafta - 10 gün sonra kayıtlarda görünüyor.
    Benim yolda olan Alman postası siparişten 10 gün sonra göründü ve yurtdışına sevkedildi ibaresi var.

Hocam gönderi kodu şu;
    Bu kodu bir de sen sorgulayabilir misin? Ben hiç bir şey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 18 Ekim 2013; 18:39:26 >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    İsveç postası. 4-5 gün sonra takip sitelerinden kontrol etmeye başlarsınız. 15-20 Günde gelir.
    O takip no'yu mesajdan silin bence. Düşük ihtimalde olsa kötü niyetli biri paketi alabilir. (Postacının ihmali olurda kimlik sormazsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 18 Ekim 2013; 18:16:10 >
  • quote:

İsveç postası. 4-5 gün sonra takip sitelerinden kontrol etmeye başlarsınız. 15-20 Günde gelir.
    O takip no'yu mesajdan silin bence. Düşük ihtimalde olsa kötü niyetli biri paketi alabilir. (Postacının ihmali olurda kimlik sormazsa)

Yani bu ürün yeni gönderilmiş öyle mi? Ben geçen ayın 16'sında aldım bunu daha yeni gönderilmiş demek ki . O zaman iptal edecem.

Edit: Ama bu adam bu kodu aldıktan 1 hafta sonra falan girdi.Neden böyle oldu ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 18 Ekim 2013; 18:41:33 >
  • merhaba arkadaşlar benim thl w8 4GB modeli telefonum brick olmuştu telefoncuya verdim ve bi parçasını yakmış sanırsam yapılmıyor bu yüzden.
    http://www.banggood.com/Original-THL-W8-Motherboard-Repair-Part-p-80321.html burda anakart satışı yapan biri var ama anakartın resmini koymamış acaba anakartı dolu olarakmı gönderiyor yoksa boş olarakmı.yorum yazdım oraya ama gözükmedi acaba nasıl göndereceği anakartın fotoğrafını isteyebilirim yardımcı olurmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sefayavas

merhaba arkadaşlar benim thl w8 4GB modeli telefonum brick olmuştu telefoncuya verdim ve bi parçasını yakmış sanırsam yapılmıyor bu yüzden.
    http://www.banggood.com/Original-THL-W8-Motherboard-Repair-Part-p-80321.html burda anakart satışı yapan biri var ama anakartın resmini koymamış acaba anakartı dolu olarakmı gönderiyor yoksa boş olarakmı.yorum yazdım oraya ama gözükmedi acaba nasıl göndereceği anakartın fotoğrafını isteyebilirim yardımcı olurmusunuz?

Oraya yazdığınız yorum onaylandıktan sonra yayınlanır. Adamlara direk mail atsanıza?
    Sadece anakart demiş, ama hangi anakart? 4gb ve 8gb modellerin romu farklı, anakartı farklı.

110$ sadece anakarta para verene kadar o paraya yeni telefon almayı tercih ederdim. Yada telefon çine tamire gönderilebilinir ancak tekrar geri gelirken gümrük sıkıntısı var.

• 4 gb yada 8 gb gönderse ne farkederki zaten anakart göndericek diğer parçalar aynı hangisini gönderirse onu kullanmış olmazmıyım :) çine telefon tamiri göndermek hiç mantikli gelmiyor bide direk adama nasıl mesaj göndericem
  • http://www.needrom.com/mobile/thl-w8s-2/

Dün yeni bir güncelleme çıkmış.

Bir yanlışkıl var sanırım yeni linkler henüz eklenmemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_57 -- 19 Ekim 2013; 13:43:16 >
  • inş. telefonlarımız sorunsuz gelir arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefayavas

4 gb yada 8 gb gönderse ne farkederki zaten anakart göndericek diğer parçalar aynı hangisini gönderirse onu kullanmış olmazmıyım :) çine telefon tamiri göndermek hiç mantikli gelmiyor bide direk adama nasıl mesaj göndericem

Customer service kismina mail atacaksin. Contact us kisminda vardir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ksuueo

arkadaşlar bu w8s de fotograf cekınce sağ altta cıkan güççük resme tıklayınca fotograflara gitmiyor halledebildiniz mi? sorunu.

Arkadaşlar şayet telefonun dilini ingilizceye alırsanız sağ alttaki resme tıklayınca galeriye gitmeme problemi çözülüyor.
    Telefonun dilini ingilizce yaptığınızda, kamerada iken resim çektikten sonra sağ alltaki resme tıkladığınızda galeriye geçecektir.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.