Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratzilla

Bugün W8 beyond u elime alıcam. Alır almaz bi mini inceleme + foto örnekleri koyarım.

quote:

Orijinalden alıntı: kadiratesdagli

arkadaşlar PANDAWILL sitesinden sipariş verdim 10 gün içinde inşallah gelecek. 279 usd ye sipariş ettim :)

Hayırlı olsun güle, güle kulanın.İncelemeyi bekliyoruz.
  • w8 beyond foto örneği:

https://www.dropbox.com/s/x0kzpphjbs1b8v6/IMG_20130801_174408.jpg
    https://www.dropbox.com/s/p3z253u9qaxs4v2/IMG_20130801_174349.jpg

Fotoğraf kalitesi zopo c2 platinum ile çok benzer, yani çok iyi. Tabiki iPhone ve Diğer markaların üst modelleri ile kıyaslamıyoruz ancak kendi sınıfında gayet iyi.

Stok rom ile Antutu 12,4XX puan aldı, sonra düşük geldi diye telefonu yeniden başlatıp yeniden testi çalıştırdım, bu seferde 11,900 aldı. Stok romda 50fps çalışıyor ekran. Denemek ve kullanmak için hemen gidip XDA dan GravityMod2 3.0 ı kurdum telefona. Ekran artık 58 fps, antutudan 13247 puan aldı.
    Zopo C2 platinum da skorum kaçtı hatırlamıyorum ancak bundan yüksekti. Ancak kullanımda ikiside çok hızlı. MTK6589T telefon kullandıktan sonra insanın MTK6589 un yüzüne bakası gelmiyor inanın. Üstelik bu telefon full hd ekrana rağmen böyle. 720p ekranlı MTK6589T telefonlar nasıldır kimbilir!

• Tesekkurler peki thl w8 ile kiyaslarsak sonuc ne olur.Sizin rom kac gb ? Birde gm2 kurmak icin yeni cwm mi kurdunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apidex

Tesekkurler peki thl w8 ile kiyaslarsak sonuc ne olur.Sizin rom kac gb ? Birde gm2 kurmak icin yeni cwm mi kurdunuz ?

W8 ile ayni kasa. Ekran, islemci ve belki kamera farki var. bendeki 1gb/16gb flash modeli.
    Gm2 icin yeni cwm kurdum beyonda ozel ve ozel bi yontemle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno_67

quote:

Orijinalden alıntı: jakalon

quote:

Orijinalden alıntı: inferno_67

arkadaslarwww.fastcardtech.com sitesi hakkında bilgisi olan varmı yada daha önce alısveris yapan o siteden telefon almayı düsünüyorum bilen arkadasım yardımcı olursa sevinirim

paypall güvencesi olmayan hiçbir siteden alışveriş yapmayın.

yok hocam alısveris paypalla yapılıyo sıkıntı yok o konuda

Fastcardtech.com scam bir sitedir. Google'da biraz araştırma yapınca o siteden alışveriş yapanların sıkıntılarını, şikayetlerini görebilirsiniz. Boş kutu göndermeler, bozuk ürünler göndermeler vs vs ne ararsanız var.

Ayrıca sitenin Paypal logosu koymuş olması "Paypal Verified" olduğu anlamına gelmiyor. Şu sayfadan (http://www.fastcardtech.com/article-73-Secure-Payment.html) "Paypal Verified" linkine bakarsanız linkin kendilerine ait olmadığını bile görebilirsiniz, kaldı ki linke tıklayınca bende hata verdi, çalışmıyor. Kesinlikle güvenilir site değil, piyangodan farkı yok, tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmms

quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: apidex

Tesekkurler peki thl w8 ile kiyaslarsak sonuc ne olur.Sizin rom kac gb ? Birde gm2 kurmak icin yeni cwm mi kurdunuz ?

W8 ile ayni kasa. Ekran, islemci ve belki kamera farki var. bendeki 1gb/16gb flash modeli.
    Gm2 icin yeni cwm kurdum beyonda ozel ve ozel bi yontemle.

Hocam bende aldım bu telefondan.Yolda geliyor.Beyond için Cwm rehberi hazırlayabilirmisin nasıl kurcağımıza dair. Gravity modda çalışmayan yada buglı birşey var mı orjinal roma göre.

http://www.pandawill.com/thl-w8s-smartphone-2g-32g-mtk6589t-50-inch-fhd-screen-android-42-130mp-camera-white-p77685.html
    ThL W8s Smartphone 2GB RAM MTK6589T
    hocam bende yukardaki ThL W8s i almayı düşünüyorum, beyont bu modelmi?
    MTK6589T
    ram 2 gb
    rom 32 gb

bu telefon hakkındaki düşünceleriniz nedir?
    pandawill biraz yavaş diyorlar ama sağlam site diye duydum.
    bu site için indirim kuponu vs nasıl bulurum.
    siz hangi siteden aldınız? hangi model? buradan yada pm atabilirmisiniz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitachi30 -- 3 Ağustos 2013; 21:36:12 >

• emintolga kullanıcısına yanıt
    tesekkürler bilgi için
  • arkadaşlar merhaba;

sitelerde araştırma yapıyorum ama hiçbir sitede thl w8s ile ilgili ne rom nede root dosyaları göremedim. Thl w8s kullanan bir arkadaşımız var mı? deneyimleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiratesdagli

arkadaşlar merhaba;

sitelerde araştırma yapıyorum ama hiçbir sitede thl w8s ile ilgili ne rom nede root dosyaları göremedim. Thl w8s kullanan bir arkadaşımız var mı? deneyimleri var mı?

yukarıda arkadaş yazmıştı daha 1 aylık telefon. bu kadar hızlı rom çıkarmı bilmiyorum. bende bu telefondan alkacağım. bu siteden alan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n3rath

Merhaba arkadaslar
    Elimde bi tane thl w8 var.cihaz rootlu değildir. Resimlerde paylastigim üzere antutudan 13044 puan aldi. Cihazda 4.2.1 yüklü geldi. Benim telefonun 6 saatte sarj olmasindan baska bi sorunum yok. Bu sorunu nasil cozerim. Forumda gezdim ama linkler anlatimlar çorba olmuş pek anlayamadim. Yardimlarinizi bekliyorum.
     THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER

hocam bu w8 mı yoksa beyond mu?

• w8 serisi telefonların özelliklerini tek fotoda topladım inş. görüntü dandik değildir..
     THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER

• w8s bi incelemede burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksuueo

quote:

Orijinalden alıntı: n3rath

Merhaba arkadaslar
    Elimde bi tane thl w8 var.cihaz rootlu değildir. Resimlerde paylastigim üzere antutudan 13044 puan aldi. Cihazda 4.2.1 yüklü geldi. Benim telefonun 6 saatte sarj olmasindan baska bi sorunum yok. Bu sorunu nasil cozerim. Forumda gezdim ama linkler anlatimlar çorba olmuş pek anlayamadim. Yardimlarinizi bekliyorum.
     THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER

hocam bu w8 mı yoksa beyond mu?

Bu telefon W8 4Gb modeli (8P32 den anladım) ancak sahibi 32gb lik (29 gb görür) microSD kart takmış o yüzden toplam depolama 31-32 gb olmuş.
    6 saat şarj çok ama çok uzun geldi. Adaptöründe sorun vardır. Daha kaliteli, 2Amp verebilen 10Wattlık iPad şarj edebilen bir adaptörle deneyin. Sağlam bir adaptörse 1Amp 5watt da iş görür. Ancak 500ma veren dandik bir adaptörle 6 saat sürmesi normal.
    İkinci önerim microUSB kablosunun değişmesi. Bazı kablolar max. 500ma (0.5 Amp) güç taşıyabiliyor.

• http://haber.gazetevatan.com/android-telefonlariniz-kaybolmayacak/559949/43/teknoloji

Android telefonlarınız kaybolmayacak!

Sahibine konumunu bildirecek!

Dünya devi Apple'ın geçtiğimiz yıllarda hayatımıza soktuğu kaybolan cihazların sinyallerine ulaşıp, kullanıcının mobil telefonunu kaybetmemesini sağlayan yazılımı geçtiğimiz günlerde Google tarafından yeni bir isimle tekrar yoğurularak can buldu. Uzun zamandır hayata geçirilmesi beklenen bu proje Android kullanıcılarının yüzünü güldürdü.
    Android Device Manager, olarak adlandırılan uygulama geçtiğimiz saatlerde internette göründü. İçinde bulunduğumuz ayın sonlarına doğru tüm dünyaya eş zamanlı sunulması beklenen Android Device Manager, Android 2.2 ve üzeri kullanıcılarının mobil cihazlarına yaşam fırsatı sunacak.

Kaybolan cihazımızı cebinizden veya tabletinizden rahatlıkla tespit edip bulabileceğimiz Android Device Manager ile bir çok kayıp çalıntı vakasının önüne geçilmeye çalışılıyor. Onun özellikleri sıradan bir yazılımdan çok daha üst düzeyde. Kaybolan mobil cihazını bulmak isteyen kullanıcı telefonunu haritalar üzerinde görüp, konumunu tespit edebilecek. Yüksek sesle çalmasını sağlayan kullanıcı kayıp halinde cihazın etrafındakilerle iletişim kurabilecek. En önemli özellikleri arasında, telefonda bulunan tüm içeriği silebilme özelliği de yer alıyor.

Apple'ın uzun yıllar önce iPhone ve iPad'leri için sunduğu bu uygulama Google'a ilk defa gelecek. Daha önce bu tarz uygulamaları Android cihazlarımız üzerinde zaten kullanabiliyorduk fakat bunlar hep 3. parti yazılımlarla mümkündü. Google hizmet kalitesinde yeni uygulamanın tanıtımıyla ilgili haberleri en kısa süre içerisnde sizlere taşıyacağız.

• ThL W8s alma düşüncem kesinleşti gibi. alabileceğim uygun site ve indirim kuponu nereden bulurum. önerebilirmisiniz.
    pandawilde 279$ +30$ hızlı kargo.
    adi korgo ile kayıp sorunu olurmu. (paket üstüne uygun fiat yazabiliyorlar.)

bu telefon akılıma yatsa da yakın fiata daha iyi bir telefon önerilebilirmi?
    esas not2 almak içimden geçsede 1500tl veremiyorum :))
    proğram ve teknik anlamda not 2 ile kıyaslanmaz değilmi?
    değerli, yorumlarınız benim için önemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-NEW-i9300-TV-WiFi-4-0-Inch-Touch-Screen-Quad-Band-mobile-Phone-Dual/601680139.html

32 dolara bu telefon nasıl

konuşmalık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-NEW-i9300-TV-WiFi-4-0-Inch-Touch-Screen-Quad-Band-mobile-Phone-Dual/601680139.html

konuşmalık mı?

ne bileyim iş görürmü

• quote:

rezistif ekran ; yaramaz dokunmatik berbat
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.