Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratzilla

1.9 da şarj olayı çözülmüş olması lazım. Bende çok uzun sürmüyor şarj etmek. Nexus 7 şarj cihazını kullanıyorum.

Ilk baslarda bu sorun varmiydi peki.
    Kac Amper acaba nexsusun sarj aleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 7 şarj aleti 2amp.
  • quote:

Nexus 7 şarj aleti 2amp.

Note 2 de 2 amper.ozman romdan kaynaklaniyor olabilir.yada donanimsal biseymiki

• ThL W8+ ın fiyatı inmeye başlamış. Antelife da 244$. Full HD ekran ve 16gb flaş için iyi fiyat. Üstelik custom rom ilede uyumlu. Tabi Antelife Türkiyeye satış yapmıyor orası ayrı ;)
  • quote:

ThL W8+ ın fiyatı inmeye başlamış. Antelife da 244$. Full HD ekran ve 16gb flaş için iyi fiyat. Üstelik custom rom ilede uyumlu. Tabi Antelife Türkiyeye satış yapmıyor orası ayrı ;)

W8 de kamera modunda cektigin fotografin on izlemesi kosede cikiyor ancak tiklayinya galeri acilmiyor.custom romda bunu halletmislermi...?

• Yeni alan arkadaslar ne kadar surede sarj ettiklerini soyleyebilirlermi ona gore yol yakinken iade edeyim. S3- note2- ve kendi sarj aletleri ile denedim 1 saatte ancak %5 falan doluyor....

• Arkadaslar gravity2 romda sarz problemi yok ben yukledim suan 2 saatte 0 dan 100 e doluyor

• Bence şarji okadar priblem etmeyin. Gec sarj oluyor ama bir okadarda iyi gidiyor sarzi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmichael

Arkadaslar gravity2 romda sarz problemi yok ben yukledim suan 2 saatte 0 dan 100 e doluyor

Slm.simdi merak ettigim stock romda senin sarjin kac saatte doluyordu.custom romdan sonra kac saate dustu.benimki 16,5 dakikada %3 sarj oldu buda 9 saat yapiyor.para onayini vermedim henuz biraz tedirginim..

• quote:

Orijinalden alıntı: DAYIII

Bence şarji okadar priblem etmeyin. Gec sarj oluyor ama bir okadarda iyi gidiyor sarzi.

9 saatte sarji dolan telefonu kullanmak kolay degil...

• Neyse arkadaslar yol yakinken u donus yaptim.telefonu iade ettim saglicakla kalin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usluco -- 30 Mayıs 2013; 22:00:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural07

Neyse arkadaslar yol yakinken u donus yaptim.telefonu iade ettim saglicakla kalin....

9 saatte şarj oluyorsa 1 hafta gitmeli şarjı yoksa yazılımsal bir problem vardır. 9 saatle 1 hafta kullanım süresi fena olmazdı Batarya kalibrasyonu bozuk olabilir, programlar vardı batarya programı için belki işe yarardı ama iade etmişsin zaten. Ben aldığımda hallederim o sorunu umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

quote:

Orijinalden alıntı: vural07

Neyse arkadaslar yol yakinken u donus yaptim.telefonu iade ettim saglicakla kalin....

9 saatte şarj oluyorsa 1 hafta gitmeli şarjı yoksa yazılımsal bir problem vardır. 9 saatle 1 hafta kullanım süresi fena olmazdı Batarya kalibrasyonu bozuk olabilir, programlar vardı batarya programı için belki işe yarardı ama iade etmişsin zaten. Ben aldığımda hallederim o sorunu umarım.

şimdi arkadaşta özelden yazmış custom rom atınca düzeldi diye ama genede içime sinmedi.nedenini bilmiyorum..

• quote:

ThL W8+ ın fiyatı inmeye başlamış. Antelife da 244$. Full HD ekran ve 16gb flaş için iyi fiyat. Üstelik custom rom ilede uyumlu. Tabi Antelife Türkiyeye satış yapmıyor orası ayrı ;)

Bu işlemci HD ekranı çok rahat götürüyor ama Full HD için biraz yetersiz. Zaten W+ nın antutudan 8500 civarı puan alması da bunun göstergesi. Bence W8 fiyatı ve performansı ile daha alınası bir ürün.
  • Sarj olayini bu kadar dert etmeyin. Biraz gec doluyor ama uzun gidiyor. 1.9 da sarj suresi biraz kisalsi. Hic elimden dusmeden surekli internet vs vs ile 10 saat gidiyor. Aksam takip sabah aliyorum cok rahat aksama kadar idare ediyor. 5 inc telefon icin iyi bence.

• Rom yuklemeyi dosyalariyla birlikte detayli aciklayacak bir kaynak olsa keske xda turkce ceviri ile halletmeye calistim flash tool da takildim...

• Evet 9 saati buluyordu ama simdi super 2 saatte full

• Sarz aletiyle alakasi yok 500 mah bile yeterli

• Kulaklik sesi az cikiyor diyen varsa beni bulsun iki tik tik tamam

• s4 ile birebir çin işi telefon bilen var mı arkadaşlar ağırlığı flan da hafif olsun? böyle bir telefon bilen varsa yazabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.