Şimdi Ara

Thl W8s Root ve Uygulamaları direk sd karta yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pda driverı işletim sisteminize göre kuruyorsunuz ,ondan sonra usb hata ayıklamasını açıp bilgisayara bağlantı yapıyorsunuz ve eroot programını açıp root butonuna basıyorsunuz cihazınız root olacaktır.Uygulamaları hafıza kartından çalıştırmak için alta verdiğim vold.fstab dosyasını root browser ile system/etc içine yapıştırıp eski olan dosya ile değiştirilsin mi uyarısına tamam diyorsunuz ve cihazı kapatıp açıyorsunuz artık sd kartınız telefonun hafızası olarak görülecektir.

Not:Bu işlemlerden dolayı doğacak tüm sorunlar kullanıcıya aittir.

Pdanet Driver 32 bit

Pdanet driver 64bit

Root Dosyası

Vold.fstab dosyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariton21 -- 12 Eylül 2013; 15:41:00 >

• uygulamaları sd karta yüklemek için root yapmaya gerek yok.ayarlar kısmından ayarlayabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 12 Eylül 2013; 15:43:42 >
  • android 4.2 sürümünde zaten root olmadan öntanımlı diski hafıza kartı olarak ayarlayıp birçok programı sd karta kurabilir, hafızaya kurulmuş çoğu programı sd karta taşıyabilirsiniz.

Ayarlar - Depolama kısmına gelip, en üstte "Öntanımlı Disk" kısmında Kartı seçerek yapılıyor.
    Ayarlar - Uygulamalar kısmından istediğiniz uygulamayı seçip SD Karta Taşı butonu ile taşıyabilirsiniz.
    bazı uygulamalar taşınamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 12 Eylül 2013; 15:46:01 >
  • Arkadaşlar bu sistem ile tel hafızasının yerini değiştirebiliyorsunuz yani bütün data ve android dosyaları direk sd karta kuruluyor uygulamarın cacheleride dahil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariton21 -- 12 Eylül 2013; 16:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariton21

Pda driverı işletim sisteminize göre kuruyorsunuz ,ondan sonra usb hata ayıklamasını açıp bilgisayara bağlantı yapıyorsunuz ve eroot programını açıp root butonuna basıyorsunuz cihazınız root olacaktır.Uygulamaları hafıza kartından çalıştırmak için alta verdiğim vold.fstab dosyasını root browser ile system/etc içine yapıştırıp eski olan dosya ile değiştirilsin mi uyarısına tamam diyorsunuz ve cihazı kapatıp açıyorsunuz artık sd kartınız telefonun hafızası olarak görülecektir.

Not:Bu işlemlerden dolayı doğacak tüm sorunlar kullanıcıya aittir.

Pdanet Driver 32 bit

Pdanet driver 64bit

Root Dosyası

Vold.fstab dosyası

Sen var ya adamın dibisin bilader :D şükür atabildim root başlıcam recovery ine de cwm sinede :D tavsiye ediyorum root yapmak isteyen arkadaşlara emeğine sağlık..

• eywallah kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.