Şimdi Ara

Thomson DPL 550 HT Receiver 5.1 inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nickelx

nasıl uzmansın sen ya thomsonmu tomasmı neden bahsediyosun bide iyi biürün diyosun 100 liralık anfiye...nakamichi farklı thomson farklı..100 liralık aleti öve öve bitiremiyorsunuz uzman ben bu aleti kullandım denedim sen okumuşsun biyerden burda konuşuyosun dinlemeden ürünü yakından görmeden afra tavra yapma..ah teknika ah bıraktın bizi bu üründen anlamıyan uzmanlarla..

Arkadaşım bu hiddetin nedir anlayamıyorum.Kimse kendini uzman olarak tanıtmadı burada.Bu aleti kullanan kişiler olarak bilgi alışverişi yapmaya çalışıyoruz.Senin gibi !!uzmanlar!! için çok kalitesiz ve kullanmaya değmeyen bir cihaz olabilir,ama kullanan biziz.Burada kimse cihazı harman kardon veya yamahayla kıyaslamadı.Başlangıç seviyesi bir ürün olduğu biz kullanıcılardan da anlaşılıyor sanırım.
    Kaliteli amfilerin tartışıldığı başlıklarda sana ihtiyaç duyduklarına eminim,üslubunuda yanında götürerek oraları aydınlatsan biraz.Bırak biz !!cahiller!! kendi yağımızla kavrulalım.

• önce okumayı öğrenin.özellikle sen nikel. hiç anlamıyorsun hiç.

ikinci el ampli ne yazıyorunuz?

eski amplidir.özellikleri geridir orası ayrı.

ama bir Thomson aynı kalite sklasına sokmak bir saflık ve çocukluk emaresidir maalesef. Tohmson'un da sadece Tekno sa'da satılması kalitesiz anlamına mı gelir? saf saf yazarsınız. Thomson ampli ile osawa vs. aynı kaliteye sahip olduğunu bir ispatlayın önce.ispatlayamazsanız tükürdüğünüzü illa yalamak istiyorsanız siz bilirsiniz. kaçınılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 18 Aralık 2009; 10:33:18 >

• osawa tomsondan daha iyi anfi.test ettim osawa daha iyi ha ama sonuçta 2 side kulanıcağım aletler değil..bu arada fausto uzaman lafım san değil üzerine alınma...o uzman kendini biliyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

oku işte 300 liraya kolonlarla beraber almış zaten kolonlar bu anfinin seti. 200 kolon de 100 lira anfi 300 lira iyi oku öyle yaz..

BU sistemin sıfırı halen satılıyor olsa, 300 lirayada alabileceğinizi düşünüyorsanız söyleyecek sözüm yok. Ben burda bir küçümseme seziyorum , sözkonusu amfi osawa bile olsa arkadaş almış kullanıyor, sonuçta dünyada bu cihazı kullanan tek insanda değil içinden gelmiş özelliklerini paylaşmış yorumlar gelmiş , dts var demiş, bilgisi olan başka biri hayır dts yok demiş (yani bilgi paylaşılmış). Yani çıkıpta 100 liralık amfi işte demenin mantığı varmı bunu anlamıyorum kimse ürüne high-end statüsündedir , ödül almış bir üründür dememişki. tartışmayı değilde yardımlaşmayı seçsek sanki daha güzel olacak gibi geliyor bana.

• fausto2005, ''Optik kabloyla bağlıysa ses kartının çözüp göndermesi gibi bi şey söz konusu değil.Çünkü işlenmemiş data geliyor demektir amfiye'' o şekilde kullanıyorum optik kablo ile bağlı, sizin dediğiniz gibi ise cihaz dts çözüyor diyebilirmiyiz. Ama siz wd tv ile bağlı iken dts alamıyorum diyorsanız dts çözmüyor olabilir. Ben pc'den x-fi ses kartına optik kablo ile bağlı olarak kullanıyorum, Pc deki yazılım veya ses kartının etkisi olabilir. VLC player yazılımsal olarak dts kayıtlı dosyaları çözüyor bunun gibi durum olabilir.

Km player kullanıyorum, harici decoder ayarlarından digital bağlantı seçili. Cep ile çektiğim resim bu, dts ibaresi çıkıyor. Ancak cihazın kesin ha kesin dts çözdüğünü bilmiyorum. Dediğim gibi yazılımsal veya ses kartının etkisi olabilir.

Thomson DPL 550 HT Receiver 5.1 inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 17 Aralık 2009; 17:59:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leone_510

fausto2005, ''Optik kabloyla bağlıysa ses kartının çözüp göndermesi gibi bi şey söz konusu değil.Çünkü işlenmemiş data geliyor demektir amfiye'' o şekilde kullanıyorum optik kablo ile bağlı, sizin dediğiniz gibi ise cihaz dts çözüyor diyebilirmiyiz. Ama siz wd tv ile bağlı iken dts alamıyorum diyorsanız dts çözmüyor olabilir. Ben pc'den x-fi ses kartına optik kablo ile bağlı olarak kullanıyorum, Pc deki yazılım veya ses kartının etkisi olabilir. VLC player yazılımsal olarak dts kayıtlı dosyaları çözüyor bunun gibi durum olabilir.

Km player kullanıyorum, harici decoder ayarlarından digital bağlantı seçili. Cep ile çektiğim resim bu, dts ibaresi çıkıyor. Ancak cihazın kesin ha kesin dts çözdüğünü bilmiyorum. Dediğim gibi yazılımsal veya ses kartının etkisi olabilir.

Thomson DPL 550 HT Receiver 5.1 inceleme

Benim kafam acaip karıştı valla.Ne yaptım ettimse şu dts işaretini çıkaramadım cihazda.Şimdi bilgisayarı salona taşıyıp,bende sizin yaptığınız yolla çözmeye çalışacağım.İnşallah hallolur. (foto için teşekkürler)

• arkadaşlar merhaba...aynı üründen bende de var ancak bende sadece anfisi mevcut.burdan yorumları okuyarak anfinin dts sesleri çözeceğine inanarak tos.optik kablo aldım.western digi.hd.player la birlikte anfiye bağlantı sağladım. anfinin üstünde bulunan tuşa 4 kere basınca (dolbydigital-3stero-stero en son dts çıkyor)dts simgesi ekranda belirdi ancak ses falan yok dts hiçbir sesi vermedi denemediğim yol kalmadı dts simgesi olabilir ancak ses falan yok.kesinlikle söyliyebilirim en azından wd.hd.play.dan dtsli filmleri izlemek imkansın.aldığım optik kabloyla kaldım.saygılar
  • sana mı inandırcaz ampi uzmanı okuyosun biyerlerden afra yapıyosun ..test ettik diyoruz noldu kıskandınmı benim kadar cihaz dinliyemiyosun diye sen git trafo tamir ettt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 18 Aralık 2009; 11:48:15 >
  • ne oldu sıkıştın değil mi? nikel ben sana bir soru sordum. bu iki cihazların kaliteleri nerede durmaktadırlar. ispatla. hem firma, hem gelenek olarak. Thomson, vestel ile de bir tutma. vestel genel kalitesi çizgisi düşük.kimse sevmez zaten ama azcık akıllı olsan. saf kardeşim bu amplileri sen mi bana öğreteceksin? bu kapasite olsaydı seve seve talebe olurdum. ama yok sallamasyon, kıvırma alabildiğine.kıvır bakalım. ders bir; hatanı kabul etmemek hatayı yaptığındır.ben böyle dalga geçerim.
  • hehe cantan bu arada hkardon avr 355 aldım ..255 imine satıyorum hkardon avr 760 alınca bakalım ne diyceksin..sende biliyosun vestel tarzı işte tomson diye marka mı kalmış admların yakın zamana kadar düzgün bi sitesi bile yok giriş seviyesi bir fransız markazsı ha fransız dedinmi focal olacak ozaman anlarım
  • Ne ise Thomson'u öğrenince anlarsın ne demek istediğimi. Vestel ayarı felan olmaz.onu geçtim osawa felan ne oluyor? bilmiyorsanız kabul ederseniz bu kadar basit. zamana bıraktım. yeni modellerden avr760 aldığını sandım; 355'ni sağlık mutlulukla kullan. bana kalırsa sana 355 yeterli.neden para cebinde durmasın ki? bu arada avr alıp almamanda beni fazla ilgilendirmiyor.
    aferim sözümü dinlemişsin avr de. sana kalsa gider eski model ama çok sağlam 745 alırsın. neyse ki 760 çıktı.
  • Konuyu hortlatıcam çünkü çok fazla gereksinim duydum,Thomson dediğiniz firmanın tvleri yaklaşık 10 yıldır küçümsediğiniz Vestel tarafından yapılmaktadır,Vestelin 675.000 M2 kapalı alanda üretimi vardır dünyanın sayılı fabriklarından biridir,Kendi markası altında çok başarılı olmasada,JVC,Hitachi,Finlux,Toshiba,Vestfrost,Cylinda,Techwood,Whirpool,Medion gibi ülkelerinin ses getiren markaları model bazında Vestel tarafından üretilmiştir,önümüzdeki yıldan itibaren Samsung üretimide başlayacaktır..Thomson hala daha ayakta olan,gerek tvleri gerekse amplifikatörleriyle vasat bir markadır bu alettede DTS felan mevcut değildir,çözülmüş DTS sinyali geldiğinde Coax yada Optic üzerinden ses alabilirsiniz ancak kendi decoder i mevcut değildir...Bu amfi de zamanının orta sınıf amfilerinden öyle abartılacak bir tarafı yok,100 liralık bir amfi oldugu konusunda nickelx ile aynı fikirdeyim Osawa-Bruchaga-Yumatu-Premier tarzı aletlerle kıyaslanmaz ama Vestel Sound Box,Sony DAV 260 gibi komplike ve kaliteli sayılabilecek ürünler varken bu alete bu para verilmez..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.