|
Thor: Love and Thunder (2021) | Chris Hemsworth - Natalie Portman (2. sayfa)
-
-
Filmin hangi zaman dilimini konu alacağı belli değil. Belkide GotG 3'ün sonrasını anlatan bir film olacak. Thor'u, GotG ekibi ile boşuna tease etmediler bence.quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
Guardians ekibiyle bir film güzel olurdu ama olmayacak herhalde :( -
Pek umudum yok bu filmden. İyice cıvık bir yapım olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En büyük eksisi yönetmen ve filmin ismi sanırım.
Natalie Portman dönmüş iyi olmuş falan ama açıkçası daha farklı hikaye beklerdim hayal kırıklığı oldu bu. -
Yonetmen en buyuk artilardan biri bu film icin....quote:
Orijinalden alıntı: Ricky Gervais
En büyük eksisi yönetmen ve filmin ismi sanırım.
Natalie Portman dönmüş iyi olmuş falan ama açıkçası daha farklı hikaye beklerdim hayal kırıklığı oldu bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Thor evrendeki en sağlam karekterlerden biri, cılkını çıkardılar daha neler yapardı bu karekter ama şimdi işi kadın Thor a devrediyolar mcu gidereke çöker bundan sonra Hulk uda maymun ettiler zaten -
Şu Thor filmlerinin hepsine bakmadım artık bakmak lazım yenisi geliyorsa -
Thor için izliyorsan Ragnaroku es geç büyük hayal kırıklığı yaşarsın, zaten marvel hikayesine de bir katkısı yok. -
Christian Bale, Thor: Love and Thunder’da rol almak için masaya oturdu
Christian Bale’in, Thor: Love and Thunder’da rol almak için Marvel Stüdyoları’yla görüştüğü belirtildi.
Anlaşma sağlanırsa bu Bale’in 2012 tarihli “Kara Şövalye Yükseliyor’daki (Dark Knight Rises) Bruce Wayne/Batman performansından bu yana ilk büyük seri filmi olacak.
Thor serisinin 5 Kasım 2021’de vizyona girmesi planlanan 4. filmini, “Thor: Ragnarok’a da imza atan Taika Waititi yönetecek.
Anlı şanlı süper kahramanı Chris Hemsworth canlandıracak, Tessa Thompson, Ragnarok’taki Valkyrie rolüyle tekrar karşımıza çıkacak.
Natalie Portman ise 2013’teki Thor: Karanlık Dünya’dan (Thor: The Dark World) sonra seriye ilk dönüşünü yapacak.
Variety’de yer alan habere göre Bale’in filmde hangi rol için düşünüldüğü belirsiz ama güçlü bir aday mevcut.Independent TürkçeChristian Bale, Thor: Love and Thunder’da rol almak için masaya oturduhttps://www.independentturkish.com/node/114151/k%C3%BClt%C3%BCr/christian-bale-thor-love-and-thunder%E2%80%99da-rol-almak-i%C3%A7in-masaya-oturdu
Christian Bale'in adı geçiyor rolü henüz belli değil ilginç olacak.
-
thorun 4. filminde beta ray bill ve silver surfer da olabilirmiş -
İlk defa kadın bir Thor gorecegiz . Sabırsızlıkla bekliyorum
Filme Russel Crow katılmıştı
Zeus rolunde olacağı belirtildi.
Ayrıca Christina Bale'inde Gorr the God Butcher rolunde izleyeceğiz.
Kadro efsane oldu beklemedyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 23 Nisan 2021; 1:42:40 > -
Bu filmde rune king'e dönüşmesini bekliyorum.Chris'in Thor rolünde fazla zamanı kalmadı, 1-2 filmde artık bu konuyu işlemeleri gerek.
-
Adam Warlock dan ses yok sanırım, bu filmle yeni avengers lady thor olacak bence
fragman gelmiş
thor 70 lerin hippisi olmuş bu seferde :) ilginç kısımları zeus un görünmesi ve sonunda kadın thor un olduğu dünyada mijonir tamir edilmiş ve ortalığın bir hayli karışmış durması sanırım thor yokken dünyada baya şeyler değişecek
-
Fragman güzel duruyor keyifli bir film olacak bence
Christian Bale’ın boş bir filmde yer alacağını düşünmüyorum açıkcası
Sanırım uzun fragmanı Doctor Strange filminin sonunda görücez. Multiverse of Madness sayesinde artık özgürlükleri sınırsız olucak, filmlerin baya farklı şeyler izleyebiliriz bu Marvel phase inde.
Ragnarok filmindeki hayal kırıklığından sonra beklentim neredeyse yok.Sadece Galaxy ekibinin evrendeki yeni rolü ne olacak o konuda merak ediyorum o kadar. Ragnarok fragmanını izledikten sonra nihayet sert olması gerektiği gibi Thor gelecek dedim ama pek olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi bir thor filmi izlemek istiyordum ama yine full makara gereksiz yılışık bir film izleyecez gibi duruyor beğenmedim
Fragmanı izledim de filmde anlamlı bir konu, bir dava yok gibi görünüyor. Karakterin içine düştüğü boşluk, aşk, sevgi goygoyuyla mı dönecek acaba yapım? Belki de sürpriz olarak saklıyorlardır ama böyle de film pazarlanmaz ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Nisan 2022; 2:10:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X