Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
51.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence hiç bir şey yapamazlar çünkü o yer patladı Mjolnir ile birlikte zaten önce gidip Mjolnirin parçalarını alması lazım. Çizgi romanlarda bir silah daha kullanıyordu onu kullanır büyük ihtimalle. Filmde bir ipucu vardı asgardda bir minarede heykellerin arasında bir kafa vardı hatta bir kaç tane hiç dikkat etmemiştim ama sonradan farkettim.

Betaray falan vardı aresde vardı hatta belki thor yeni seride beta ray üzerinden gidebilirler gibi duruyor orada o heykellerin arasında olmasının bir anlamı olabilir.

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Bence hiç bir şey yapamazlar çünkü o yer patladı Mjolnir ile birlikte zaten önce gidip Mjolnirin parçalarını alması lazım. Çizgi romanlarda bir silah daha kullanıyordu onu kullanır büyük ihtimalle. Filmde bir ipucu vardı asgardda bir minarede heykellerin arasında bir kafa vardı hatta bir kaç tane hiç dikkat etmemiştim ama sonradan farkettim.

Betaray falan vardı aresde vardı hatta belki thor yeni seride beta ray üzerinden gidebilirler gibi duruyor orada o heykellerin arasında olmasının bir anlamı olabilir.

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

Thor serisi devam ederse Beta Ray Bill gözükür. Bu filmde sadece easter egg olarak kalmasın yapacaksak hakkını verelim demişler o yüzden eklememişler diye bir açıklama okudum geçen. Diğer heykeldekiler pek bilmiyorum Man-Thing'i biliyorum bi ama o orada ne alaka

616 evreninde Mjolnir'e layık değildi en son daha doğrusu layık olmadığını öğrenince kaldıramadı ondan sonra da hiç denemedi hatta en son HYDRA-Cap ve Cap kullandı. Thor da Ultimate Mjolnir tarzı bir şey kullanıyordu belki MCU'da da Ultimate Mjolnir görebiliriz. Zaten MCU 616'dan çok Ultimate evreni (1610) üzerinden gidiyor o yüzden IW yaklaşırken Thor'u çekiçsiz bırakmazlar diye düşünüyorum. Tabi normal Mjolnir'i tercih ederim daha hoş duruyor

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt

Peki çizgi romanda 2 gözü gidiyor dediler bu iki gözü gidince nasıl görüyor orasını anlamadım. Beta rayi yeni thor serisinde adapte etme olayı tuhaf olur adamın kafası bildiğin at kafası. Kimin oynayacağı önemli değil maskeyi geçirip dolaşacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Peki çizgi romanda 2 gözü gidiyor dediler bu iki gözü gidince nasıl görüyor orasını anlamadım. Beta rayi yeni thor serisinde adapte etme olayı tuhaf olur adamın kafası bildiğin at kafası. Kimin oynayacağı önemli değil maskeyi geçirip dolaşacak.

Çizgi romanda 2 gözünü de kendisi çıkartıyor. Büyük güç veya bilgelik için fedakarlık yapman lazım tarzı bir durum vardı 2 gözünü feda ederek baya güçleniyordu. Demek öteki gözü de çıksa

Maskeyi dublöre verirler sesi iyi birini alırlar tamam

• after credit sahnelerini unutup sinemadan çıkmıştım. Netten bulan varsa atabilir mi veya basit sahnelerse anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

after credit sahnelerini unutup sinemadan çıkmıştım. Netten bulan varsa atabilir mi veya basit sahnelerse anlatabilir mi?

bunu bende merak ediyorum Infinity War'a baglaniyor mu ?
  • Sağolun hocam
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    İlk marvel filmlerinde disney, marveli satın almamıştı.
    O disneyin allah belasını versin, ben o filmlerle daha mutluydum.
  • Az önce izledim. 8.2 puan kesinlikle abarti!!!!!

Fragmanda Hela Asgardi yerle bir ediyor gibi gostermislerdi!!!

Saakar'da sacma salak komiklikler yapacaklarina Hela'nin dövüş sahneleri daha fazla olmaliydi

MCU nun en yuksek puanli filmi olmasi rezillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu akşam gidicem filme, after credits vardır illaki, kaç adet var? Ve çok beklemem gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler bu akşam gidicem filme, after credits vardır illaki, kaç adet var? Ve çok beklemem gerekiyor mu?

2 tane var

Yukarıdaki yorumları okusaydın görürdün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

Beyler bu akşam gidicem filme, after credits vardır illaki, kaç adet var? Ve çok beklemem gerekiyor mu?

2 tane var

Bilerek okumuyorum spoiler yemeyeyim diye, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 16 Kasım 2017; 16:44:9 >
  • quote:

İlk 2-3 dk sürmüyor sanırım ama 2.si için en sona kadar beklemek gerekiyor. Vaktiniz varsa 2.yi bekleyin yoksa siz ayağa kalkınca bak bak 2.ci sahne olduğunu bilmiyor diye içinden gülenlere 2.sahne dandik zaten diyerek havanızı atın ve çıkın.
  • Film güzel,sıkılmadan izledim ama imdb puanı çok abartı. Fanlar 10 puanı basıyor izlemeden.
  • quote:

quote:

quote:

2 tane var

Spoiler olanlar zaten spoiler butonu içine alınıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

quote:

İlk 2-3 dk sürmüyor sanırım ama 2.si için en sona kadar beklemek gerekiyor. Vaktiniz varsa 2.yi bekleyin yoksa siz ayağa kalkınca bak bak 2.ci sahne olduğunu bilmiyor diye içinden gülenlere 2.sahne dandik zaten diyerek havanızı atın ve çıkın.

Ahahh eyvallah hocam, bende arkadaslarla gittigim zaman hep filmlerin sonuna kadar oturtuyorum cocuklari, herkes salondan cikinca dediginiz tepki veriliyor. Bu sefer tek gittigim icin suresini merak ettim. Ama dandikte olsa beklerim herhalde sonuna kadar

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 tane var

Spoiler olanlar zaten spoiler butonu içine alınıyor.

Dostum sirf su yorumun icin baktim yukarda ki yorumlara, after creditsin hangi zamanda ciktigi yazilmamis. Cokta zor bir sey sormadim, bos polemige girmeye luzum yok bence :)

• Az önce izledik. Gerçekten çok iyiydi keyifli zaman geçirdik baya. Özellikle o taştan eleman ve yancısı çok iyiydi
  • Gişede justice league i geçerse ne gülerim ama.

Marvel in Thor u ve hulk u dc nin tüm hero larına karşı..

• Captain America isimden kaybediyor.
    İsmi "İronman Winter Soldier" olsaydı 1 milyarı rahat geçerdi.
    Civil war da keza öyle, onun kalitesinde film 1.5'u rahat geçerdi ama işte isim kaybettiriyor.
    Yani özetlersek bu yorumuna katılmıyorum ama Marvel'in genel düşüncesi hakkında katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 20 Kasım 2017; 15:21:39 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.