Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
51.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luganoguz

Captain America isimden kaybediyor.
    İsmi "İronman Winter Soldier" olsaydı 1 milyarı rahat geçerdi.
    Civil war da keza öyle, onun kalitesinde film 1.5'u rahat geçerdi ama işte isim kaybettiriyor.
    Yani özetlersek bu yorumuna katılmıyorum ama Marvel'in genel düşüncesi hakkında katılıyorum.

Bu mantıkla iron man civil war olsaydı geçen ki filmin adı 4-5 milyar olurdu hasılat. . iron man ı antipatik bulan da çok. Reklam etkisi, filmin çıktığı dönem vs önemli olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Winter Soldier:

Domestic: $259,766,572
    + Foreign: $454,497,695
    = Worldwide: $714,264,267

Ragnarok:

Domestic: $247,382,170
    + Foreign: $490,700,000
    = Worldwide: $738,082,170

Winter Soldier deyince aklıma geldi, adamlar belki de sinemanın en iyi 3 süper kahraman filminden birini yaptı ama neredeyse tamamı şaklabanlıklarla dolu bir film gişede onu geçebiliyor. Ondan sonra neden baştan sona sululuk içeren filmler yapıyorlar diye eleştiriyoruz

Sektör neyi gerektiriyorsa onlar da onu yapıyor. Kimse bu filmleri kara kaşımız kara gözümüz için yapmıyor. Herkes doğal olarak nasıl daha fazla para kazanabilirim derdinde. Sektör ciddi filmler ister ve cıvık filmler eskisi kadar gişe yapmazsa onlar da ciddi filmlere ağırlık verirdi. O yüzden artık şahsen Marvel'ı eleştirmeyi bırakıyorum. Tam aksine saygı duyuyorum.

komiklikte biraz asiriya kacmis olabilirler ama MARVEL filmlerinde ciddi ugras var. DC deki gibi sahnler kopuk kopuk gitmiyor. CGI kaliteli.

• Bu forumdakiler bu filmi, marvel filmlerini gömüyor falan ama benim çizgi romandan 0 anlayan arkadaşlarım bu filmi beğendi.Üstüne üstlük son çıkan justice league filmine giden bir arkadaşımda filmi hiç beğenmediğini aşırı saçma olduğunu gereksiz sahnelerden falan bahsetti(ben daha filmi izlemedim).Şimdi buradan çıkan sonuç benim arkadaş profilimin genel popülasyonu yansıttığını düşünüyorum.Malum baksanıza adamların beğendiği thor filmi iyi bir gişe yaparken imdb puanıda iyi.Beğenmediği justice league filmi ise gişe şuanlık pek istediği alamamış,imdb puanıda biraz düşük kalmış ilginç gerçekten.Buradan çıkan sonuç marvel geneli etkilemeyi biliyor.Ha geneli etkilemek filmin iyi olduğunu mu gösterir tartışılır thor filmi benim için ortalama bir film iken justice league'den de keyif alacağımı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 20 Kasım 2017; 18:20:39 >

• Sinemaya gitmiştim. Baktım Thor filmine bilet almak için çoluk çocuk sırada bekliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Sinemaya gitmiştim. Baktım Thor filmine bilet almak için çoluk çocuk sırada bekliyor.

Yaş siniri 13+

• quote:

Orijinalden alıntı: waynei

quote:

Sinemaya gitmiştim. Baktım Thor filmine bilet almak için çoluk çocuk sırada bekliyor.

Yaş siniri 13+

Evet 13-15 yaşlarında çoluk çocuk kaynıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yaş siniri 13+

muahhahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

quote:

quote:

quote:

Yaş siniri 13+

muahhahahaha

Gişede çakılınca ben. Daha çok gezersin bu başlıkta..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

quote:

quote:

quote:

Yaş siniri 13+

muahhahahaha

Gişede çakılınca ben. Daha çok gezersin bu başlıkta..

dedi çocuk...

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

quote:

quote:

Yaş siniri 13+

Buradaki çoğu insanının süper kahramanlara olan ilgisi çocukken başlamıştır bence. Şimdi Marvel süper kahraman filmi yapıyorsa ve bu filmlere 13 15 yaşındaki çocuklar ilgi gösteriyorsa bu Marvel'ın işini doğru yaptını göstermez mi?

Bir de DC'nin tüm filmlerinde 18 yaş sınırı var ama Marvel filmlerinde yaş sınırı yok gibi dalga geçmek de garip.

Dalga geçmiyorum. Gördüğümü söyledim sadece.

• Bu kadar sitcom olmamaliydi.Ulan herkes komik kimse olmicek/kan zaten yok marvel filmlerinde eeeeeeee offf
  • Film son olarak kaçta bitecek tahmini olan var mı acaba ? 790 dı sanırım en son 850 ye gelir mi ?
  • Film çok çerezlik bi film ya. Zaman geçirmek için otur izle bi iki kere gül bitincede sil hafızandan.
  • Hd hali ne zaman düşer acaba tahmini, sen bilirsin reis

• Bu seferki pek olmamıştı. O kadarda hoşuma gitmedi. Son 2 transformers ı da boşuna çekmişler gibi geldi. Artık konu sıkıntısı çekiyor olmalılar. Hep tekrar oldu.

• Sırf Hulk sahneleri, ilk ve sonlardaki led zeppelin sahneleri için bile beklemeye değer.
  • Filmin sonunda kaç tane ek sahne vardı acaba ben bir tanesini izledim sonra var mıydı bilmiyorum.
  • Thor Ragnarok, dünya çapında yaptığı 833 milyon dolar ile Wonder Woman'ı geride bıraktı.https://t.co/xKsY9EOUpx

• Düştü mü?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.