Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
51.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film Nete düşünce burası hararetlenmiş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Objektif bakarsam eğlenceli bir film olmuş. Yaşı küçük olan ve Marvel fanı arkadaşlar beğenir büyük ihtimal.

Eğlenceli filmleri sadece yaşı küçükler mi beğeniyor? Justice league de espri kasmaya çalışan karakterleri görünce dc nin kime özendiğini görmüş olduk ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 23 Ocak 2018; 7:51:39 >
  • Marvel VS Dc ... Çocuk gibisiniz yaw (yaşlarınızı bilmiyorum , belki de gerçekten öyledir) . İzleyin geçin be. Ne diye birbirinizi yiyorsunuz Neyse ... lanet net müsaade ederse bugün izleyeyim bari .
  • Gayet güzel eğlenceli bir yapım olmuş 7.5/10
  • Torrent'e dusmus izleyelim bakalim.
  • Renk skalası fazla , kopukluklar çok , Taika kendi mizahını yerleştirmiş gençlere hitap eden 35+ yaş içinse izle geç türü film olmuş.
    Eleştirilecek noktası çok ama hitap ettiği yaş aralığına göre uygun olmuş bence.

Bu filmle imdb puanlamasının popüler filmlerde reklamlarla güvenilirliğini görüyoruz.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Kardeşim doğru konuşalım bu tarz filmleri en çok çocuklar sever. Hadi 20 yaş altı gençlerde sever. Ama 20-25 yaşın üzerindekiler için izle geç denilen bir film olmuş. Mesela Avengers filmlerini merakla bekliyorum. O filmde işler biraz daha ciddileşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 25 Ocak 2018; 15:9:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğlenceliydi ama yani Gök Gürültüsü Tanrısını

Dandik elektrikli bir aletin durdurması saçmaydı biraz. Daha ihtişamlı bir şey yapsalarmış keşke.
  • Marvelın sinematik evrenini Dcden fazla seven biri olarak yorumlayayım. Bu film olmamış.

Şöyle ciddi bir sahne yok. O çaresizliği bize hissettirmiyor ki çizgiromanda bile daha çok geriliyorsunuz. 10 saniyede bir şaka var ve hiç biri güldürecek cinsten değil. Thor Surturla konusuyor. Odinin en büyük düsmanlarından biriyle. Zincirlerle sarılı dönmesini bekliyor. Surtur da bekliyor. Yani bu sahnede ağlamak istedim kapatmak istedim de thanos ile ilgili bişiler var mı diye devam ettim.

Ya marvel tamam her şey de espri yapıyor da Civil warda bu kadar şaka yoktu veya şöyle diyim espri yapılacak konu var yapılmayacak konu var. Ragnarok gibi bi olayı böyle şaka müzikal şekilde çerezlik film yapmışlar. Rezillik sadece. Ha çizgiromandan bağımsız komik olmayan komedi filmi istiyorsanız açın izleyin.

• Şimdi izledim filmi de insan biraz ciddi bir sahne koyar be adamın
    babası ölüyor gezen yok oluyor hala saçma sapan espriler.

Ring sahnesi gayet iyiydi oraya laf edemem.

Yani tüm filmleri de gotg'a çevirmeyin lütfen.

Kalite olarak justice league ile eş olmuş bana göre ikiside ne iyi ne kötü orta sınıf filmler olmuş.

Neyse avengers'i bekliyorum artık fragmanı çok güzeldi umarım filmde öyle güzel olur.

• film oyleydi boyleydi tartismasina girmem ama 2k monitorde web-dl 1080p 3.4 gb izledim cok iyiydi goruntusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

son sahnede bitirdi beni korg üstüne basmış

• Deadpool çakması mı izledim yoksa Thor mu anlamadım.

Zerre heyacanlıdığım yer olmadı,

bu yeni nesil mi diyim yeni teknoloji mi diyim efektlerin olduğu sahneler bana inanılmaz itici geliyor. Cıvık cıvık renkler, sanki 60-70 lı yılların araç kullananların perdesi hissini veren araç ortamları.

Her türlü kar eder bu film zihniyeti ile çekilmiş bir film olmuş.

Sinemada izleyemediğime üzülmüştüm ama iyi ki gidememeişim.
  • Film on numara olmus.Izlerken cok keyif aldim.Hafif bir Guardians of the Galaxy tadi vardi diyaloglarda falan ancak o da hic rahatsiz etmedi aksine guldurdu.
    Ek olarak Thor un yeni sac stili de cok yakismis karaktere.

Son olarak bir sorum olacak:

En sonda bizimkilerin uzay gemisine kocaman bir uzay gemisi yaklasti...Acaba kimin gemisi?Gemide olanlar kim bilgisi olan var mi?
  • Dodge kullanıcısına yanıt

Gemideki Thanos ve muhtemelen Infinity War filminin başında gemidekileri haşat edecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem düşer düşmez izleyecektiniz niye sinemada 1 ay varken izlemediniz ki
  • barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    DH'nin beleşciğin kitabını yazdığını unutmuşsun
    İşleri yüzünden gidemeyenleri ayrı tutuyorum tabi.
  • Açıkcası thor filminden ütopik ciddiyet beklemem, o yüzden film çok başarılı olmuş. çok güldüm

über bi film diyebilirim.

Ciddi film arıyorsanız bu işin karakteri DC'den Batman olur, Marvel'dan Kaptan amerika olur.
  • Hiç film izliyormuşum gibi gelmedi. Sanki animasyon veya çizgi film gibi ... Onları da beğenerek izlediğimden dolayı bana pek itici gelmedi ama daha ciddi bir filmi de tercih ederdim doğrusu. GOTG tarzı olmuş epeyce. GOTG 'u (karakterlerinden dolayı sanırım) hiç sevmedim ama bunu izlerken keyif aldım. Dediğim gibi daha filmsi olsaydı iyiydi. Fakat elde bu var , n'apalım
  • çok keyifli film olmuş. sevdim ben
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.