Bildirim
Thrash Metal, heavy metal için gitar önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Schecter'lara bakmanı tavsiye ederim , hem fiyat açısından hem kalite açısından güzel gitarlar var. -
Hangi modeli önerirsiniz? -
Ayrıca eklemeyi istiyorum çok iyi olduğunu düşünmediğiniz sürece lütfen Floyd Rose bridge kullanılan bir gitar önermeyin. -
bütçe ne kadar hocam ? -
Gitar için 2000 hocam -
Sıfır almayı düşünüyorsanız Schecter Omen Extreme 6'yı tavsiye ederim. Ben kullanıyorum ve gayet memnnunum. Heavy , trash tarzlar için baya uygun. Eğer ikinci el almayı düşünüyorsanız biraz daha katıp daha üst seviye bir gitar bulabilirsiniz. Ama Omen Extreme 6 da güzeldir. -
Sağolun hocam -
Başka amfi bak bütçen elveriyorsa. 250 lira olduğu dönemlerde herkes önerirdi de birkaç yıldır id corelar popüler özellikle. Spider'ın tonları aşırı dijitalmiş duyduğuma göre. -
Teşekkürler öneriniz için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X