Şimdi Ara

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Süper kahraman yoksa film izlemiyor çoğunluk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Süper kahraman yoksa film izlemiyor çoğunluk
    Açıkçası bende süper kahraman filmlerini seviyorum avengers’ı bekliyorum hatta ama bu tarz filmleri de seviyorum. Ama forum geneli benim gibi değil sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orangeblu

Bu film nasıl tutmamış forumda hayret.

Gerçekten güzel bir filmdi. Tavsiye ederim.
    forumda tutmaz çünkü forumun film kalitesi Cumali Ceber standartlarında.... 1-2 sayfadan fazla olsa şaşardım neyse

Film gerçekten çok güzeldi.. Belkide son 10 senedir hollywood dan çıkmış en güzel filmlerden birtanesi.. Coen kardeşlerin o tadını verdi biraz.. Film su gibi akıyor yani durağan bir konu olmasına ragmen 2 saat nasıl geçiyor farkına varamıyorsunuz , bununda en büyük sebebi gerçekten tavan yapmış oyunculuklar.. Sam Rockwell ve Frances Mcdonald cidden coşmuşlar , zaten mükemmel oyuncu olan Woody Herladson da yemek sonra tatlı gibi olmuş.Filmi bitirdiğinizde ruhen doyuyorsunuz.Sinematografik açıdan da ayrı bir güzel çekimler renkler ışık herşey harika kullanılmış.Çok güzel fotograf kareleri var filmde.Bayıldım bayıldım.

Keşke 10 senede bir değil de her sene görsek böyle filmleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 7 Nisan 2018; 16:47:44 >

• Yağ gibi aktı gitti vallahi. Pek fazla film izlemeyen birisi olarak Manchester by the Sea havası aldım. Zaten oradaki çocuk burada da vardı. Güzel kariyer yapıyor kendine.
    Frances McDormand ve Sam Rockwell çok iyilerdi. Peter Dinklage de farklı bir hava katmış.
    Frances'i beğenenlere Olive Kitteridge dizisini tavsiye ederim, aynı tonda geçiyor diyebilirim.

Willoughby'nin intihar edeceğini, reklam panolarının parasını ödeyeceğini tahmin etmemiştim. Yangın sahneleri de güzeldi ayrıca.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmi izledim, fena olmamakla beraber abartıldığı kadar iyi olduğunu da düşünmüyorum. Iyi yanları mekan seçimi ve oyunculuk. Göze batan tarafı ise senaryosu oldu.

Boş zamanınız bolsa düşünülebilir yoksa benim oturup da kaliteli bir sey izleyeyim derseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilakis son yıllarda İzlediğim en özgün ve kaliteli senaryoya sahip bir film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peaky kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.
    Yalnızca sonu biraz umduğum gibi olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.