Şimdi Ara

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başrollerinde Frances McDormand, Woody Harrelson ve Sam Rockwell gibi ünlü oyuncuların yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Martin McDonagh’nın oturduğu Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri), 2017’de En İyi Film dalında aldığı Altın Küre’yle tüm odakların dikkatini çekmişti. Bu yıl aynı dalda Oscar’a da aday gösterilen film, bir annenin adalet arayışını anlatıyor. Bir türlü gelmeyen adaleti…

• izleyen yok mu ?

o kadar odul almis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Şubat 2018; 19:46:35 >
  • İndirdim duruyor masaüstünde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blu-ray çıkmamış galiba, en son baktığımda web-dl vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen.indirdim duruyor. izlediken sonra yorum yazarım.
  • Saçma sapan bir karaktere sahip konusu hiçbir yere bağlanmayan bu yılın gözde overrated filmi.

Hele boşroldeki karı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Blu-ray çıkmamış galiba, en son baktığımda web-dl vardı.

Var hocam malum yerlerde Blu-ray.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izledim. 7/10

oyunculuk güzel.film sıkmıyordu. Sonu tartışılır ama bence güzel olmuş böyle. İzlenmese de olur ama izlerseniz de kötü değil.
  • Karakterler çok gerçekçi,oyunculuklar iyi.Konu güzel ama gizem yönü daha ağır basabilirdi.
    Film iyi ama oscarı alacağını sanmıyorum.
  • En dandik süper kahraman filmine bile onlarca sayfa yorum yazılırken bu filmin bir sayfayı bile dolduramaması.. Daha Shape of Water'ı izlemedim ama Three Billboards çok çok güzel bir film. İşte oyunculuk farkı böyle filmlerde ortaya çıkıyor. Hepsi duyguları izleyiciye hissettirebilmiş. Filmde tek bir tane bile klişe yok ki en beğendiğim noktası da bu oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oscarlı filmler arasında en beğendiğim filmdi mutlaka izlenmesi gereken bir dram filmi sıkmadan izletti kendini oyunculuklar güzeldi 2 oscar oradan geldi zaten. En iyi özgün senaryo ödülünü de alabilirdi olmadı.

• Mutlaka izleyin bence 2017'nin en güzel filmi.

• Yeni izledim. Genelde oscar adayları ve kazananlarına önyargılı oluyorum saçma sapan filmlere saçma sapan ödüller verildiği için. Ama bu onlardan değil. Diğerlerini daha izlemedim ama bu filmi çok sevdim. Çok doğal geldi bana film oyunculuklarda öyle. Hiç sıkmadı bu yüzden.

9/10

Sonu ile ilgili benim olumsuz bir eleştirim yok. Normalde bende bu tarz sonları sevmem fakat filmin konusuyla uyumlu diye düşünüyorum bu sonun.

Senelerdir kapanmayan davalar, unutulup giden hayattların olduğu bir dünyada bu konuyu işleyip ucu açık bitmesi kadar doğal ne olabilir ki? Keşke her dava çözüme ulaşsa ve film böyle bitmeseydi ama gerçekler böyle değil işte.

• Beğenen neden beğendi?Olay örgüsünün aşırı kapalı olduğu.Neyin ne olduğu anlaşılmayan ve zaten anlaşılmamaya uğraşan garip bir filmdi.Oyunculuklar bence zorlamaydı.Yani duyguya gireceğim diye kendilerini o kadar zorlamışlar ki ses tonlarından tut da bakışlarına kadar her şey tuhaftı.Araya zorla serpiştirilen ırkçılık konusunu saymıyorum bile.

Ne yazık ki amerikan sineması mesaj içeren film ve oyunculuk konusunda zayıf.
  • Tam 7'lik bir filmdi.Film sonlara doğru çok daha iyi bir şekilde ivme kazanabilirdi açıkçası.Olayın derinliğine bakanlar sanat filmleri sevenler çok çok derin anlamlar arayan insanlar 9 basıp geçebilir fakat bence son derece kopuk bir filmdi.Zorlama sahnelerde vardı.Görüntü yönetmeni iyiydi ve oyunculuklar için izlenebilecek bir film.
  • benden 7.5/10 alır.
    öncelikle konu çok orijinal olmasada işlenişini beğendim, sıradan değil ama unutulmayacak bir filmde değil.
    oyunculuklar bence yerinde ki sevdiğim adamlardı zaten.
    sonu bence iyi çünkü klasik olarak(yarı mutlu son) bitseydi daha sıradan olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Beğenen neden beğendi?Olay örgüsünün aşırı kapalı olduğu.Neyin ne olduğu anlaşılmayan ve zaten anlaşılmamaya uğraşan garip bir filmdi.Oyunculuklar bence zorlamaydı.Yani duyguya gireceğim diye kendilerini o kadar zorlamışlar ki ses tonlarından tut da bakışlarına kadar her şey tuhaftı.Araya zorla serpiştirilen ırkçılık konusunu saymıyorum bile.

Ne yazık ki amerikan sineması mesaj içeren film ve oyunculuk konusunda zayıf.

Oyunculuk konusunun kişiden kişiye değişen bir etken olduğunu düşünmüyorum. Başroldeki kadının ve ırkçı polisin oyunculuğu kusursuza yakındı. Zaten ödüllerini de aldılar. Woody Harrelson'a değinmiyorum bile çünkü kendini çoktan kanıtlamış bir aktör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Saçma sapan bir karaktere sahip konusu hiçbir yere bağlanmayan bu yılın gözde overrated filmi.

Hele boşroldeki karı

Filmin overrated olduğunu düşünmüyorum.

Aksine pek beklentim olmadan gittiğim filmden gayet memnun bir şekilde ayrıldım.

Olayları görüş açınız biraz önemli bu filmde.

Vurgulanmak istenen, benzer olayların Amerika'da bazı eyaletlerde çok sık yaşanması.
  • Muhteşem bir film bana göre. Sırf Sam Rockwell'in karakteri için bile izlenebilir.

• Bu film nasıl tutmamış forumda hayret.

Gerçekten güzel bir filmdi. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.