Şimdi Ara

Threshin pasifinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Watermooon

quote:

Orijinalden alıntı: heymanberry

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

quote:

quote:

Çalıya attığında görünüyor sanırım.

Peki bunun dışında başka bir kullanım alanı varmı . Yani fenerle ilginç bi hareket yaptınmı hiç?
    Ben yazdım yukarıda 2 sini birde çokda önemli olmasada hıza önem veriyorum ben adamın önüne geçip arkaya atıyorum feneri çok kolay yakalanabiliyo .Bazıları trollük olsun diye (Tanklar)tıklıyomuş fenere :D

Valla ben ne zaman adama feneri atsam bir şey yapmıyor, çünkü bilmiyorlar.

:D haha haklı olabilirsin bana da arkadaşlarım öyle dediler. ancak ben tanıdığım kişilerle oynuyorum oyunları sorun olacağını sanmam . oyun başında fenere tıklayınca yanıma ışınlanıyosunuz haberiniz olsun dibinize fener atarsam tıklayın diye ekle istersen ^^

heymanberry . çalışıyor o combo bildiğim kadarı ile ancak skarner +thresh kaldırılmış duyduğum kadarıyla

Xpecial ın çok guzel bi oyunu vardi thresh ile talona fener atıp barona q q yapıp beraber baronu calmislardi.Pc de değilim bi arkadaş videoyu atarsa guzel olur

İlginçmiş sanırım ararsam bulabilirim o videoyu . sanırım duo deniyor arkadaşımla birlikte giriyoruz denemeye değecektir kesinlikle .birde talonun ultisi var görünmez olarak çok rahat olabilir. çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti. Peki fener herhangi bir karakterin yeteneklerinden etkileniyormu? Yani shaconun kutularını kendimizi nidaleenin mızraklarından korumak için öne dizebiliyoruz ama threshde aynı oluyormu ?

Yok olmuyor çok işlevsel zaten bırak o olmasın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bunun dışında başka bir kullanım alanı varmı . Yani fenerle ilginç bi hareket yaptınmı hiç?
    Ben yazdım yukarıda 2 sini birde çokda önemli olmasada hıza önem veriyorum ben adamın önüne geçip arkaya atıyorum feneri çok kolay yakalanabiliyo .Bazıları trollük olsun diye (Tanklar)tıklıyomuş fenere :D

Valla ben ne zaman adama feneri atsam bir şey yapmıyor, çünkü bilmiyorlar.

:D haha haklı olabilirsin bana da arkadaşlarım öyle dediler. ancak ben tanıdığım kişilerle oynuyorum oyunları sorun olacağını sanmam . oyun başında fenere tıklayınca yanıma ışınlanıyosunuz haberiniz olsun dibinize fener atarsam tıklayın diye ekle istersen ^^

heymanberry . çalışıyor o combo bildiğim kadarı ile ancak skarner +thresh kaldırılmış duyduğum kadarıyla

Xpecial ın çok guzel bi oyunu vardi thresh ile talona fener atıp barona q q yapıp beraber baronu calmislardi.Pc de değilim bi arkadaş videoyu atarsa guzel olur

İlginçmiş sanırım ararsam bulabilirim o videoyu . sanırım duo deniyor arkadaşımla birlikte giriyoruz denemeye değecektir kesinlikle .birde talonun ultisi var görünmez olarak çok rahat olabilir. çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti. Peki fener herhangi bir karakterin yeteneklerinden etkileniyormu? Yani shaconun kutularını kendimizi nidaleenin mızraklarından korumak için öne dizebiliyoruz ama threshde aynı oluyormu ?

Yok olmuyor çok işlevsel zaten bırak o olmasın :D

haklısın gerçekten mükemmel olurdu o zaman:D aynısı bu tarz shaco kutularında falan olduğundan sorayım dedim :DYakında bende lucian ve thresh in arasında kha ve rengar olayı gibi bir yan görev çıkacak . öldüren alır davası olmaz bence lucian tabiki o konuda önde. adc ve desteği karşılaştıramayız gerçi thresh adc den daha çok vuruyor. Bu arada bahsettiğin baron videosunu izledim . peki bunun tam tersi yapılsa? yani diyelim talon flashla atlayıp ulti açsa ve baronu çalsa thresh fener atsa ve kaçsalar hemen?
    birde şu videoyu buldum bilmem link vermek yasakmı?http://www.youtube.com/watch?v=V-lpPavhl4s

• Fenerini rakibe yakın bir yere koyabilirsin yada nidalee nin mızrağı tutturma şansı yüksek bir yere o da mızrağı atar atmaz fenerle rakipten uzaklaşır ve nidalee ile maksimum mızrak hasarını vermiş olursunuz eğer iyi ap kasmışsa öldürme şansı yüksektir.

Bir de olur mu bilmem henüz denemedim ama rengar çalılıkta iken feneri oraya atarsın rengar fenere tıklayıp sana gelirken hemen rakibin üstüne atlayabilir belki, çalıdan çıkar çıkmaz flash atıp rakibin üstüne atlayabiliorum ama fener süresi yeter mi bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymus93 -- 23 Ağustos 2013; 19:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

Fenerini rakibe yakın bir yere koyabilirsin yada nidalee nin mızrağı tutturma şansı yüksek bir yere o da mızrağı atar atmaz fenerle rakipten uzaklaşır ve nidalee ile maksimum mızrak hasarını vermiş olursunuz eğer iyi ap kasmışsa öldürme şansı yüksektir.

Nidaleenin videolarını izledimde (siv hdninkiler. ve biliyorum tabiki o adam kadar iyi olamam :D)ancak bu dediğin taktiği kesinlikle deneyeceğim Çok teşekkürler arkadaşımda nidalee almak istiyordu .Vede siz nidalee kullanıyorsunuz sanırmı nidaleeyi dereceli(ranked ) oyunlarda kullanılabilirmi . yani tercih edermisiniz yoksa daha iyileri var mı dersiniz?
  • Link yasak değil ve talon baronu çalıyor yanindakileri de götürüyor senin dediğinde olur adama öyle cazip gelmiş :D Edit:Alıntı yaptım ama sorun oldu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymanberry -- 23 Ağustos 2013; 19:08:27 >
  • thresh 250 den fazla pasif stack yapabiliyormu

• quote:

Link yasak değil ve talon baronu çalıyor yanindakileri de götürüyor senin dediğinde olur adama öyle cazip gelmiş :D

Biraz heyecan istemiş anlaşılan :D haklıdır profesyonel biri herhalde bilmiyorum pek :D

250den fazla stack yapabiliyor sanırım ama yapınca ruh oburluğu geliyo ruha doydu manasında bugünlük yemek bu kadar gibi:D ondan sonra gelen ruhlar öncden hep 0.50 mi 0.5 mi ne stat veriyormuş ama şimdi değişti sonsuza dek 0.75 puan veriyo azalmıyo veya artmıyo
  • Watermooon W kullanıcısına yanıt
    Valla nidalee ile yüzde 70 kazanma oranyny yakalamy? olmakla ve bunu devam ettirmekle gurur duyuyorum yani bu oran beni ?imdilik idare eder :) , 100 ün üstüne oyun attym nidalee ile, daha çok midde daha sonra solo top olmak üzere gayet etkili bir vatanda? bence ender özelli?e sahip ?ampiyonlardan biri hatta ama maalesef oyun ta?yyamady?yny söyleyen kimseler var nitekim haklylar yetenek ister biraz daha iyileri olabilir ama önemli olanyn takym kompozisyonu oldu?unu aklymyzda tutalym.

?ahsen normal oyunlarda nidalee kullanmyyorum bile canym sykyldy?ynda lig atlamak, oyun kazanmak istedi?imde alyyorum.

Ama evet arkada?ynla kullanmany öneririm, önemli olan zevk bence ben bazen abimle deniyorum de?i?ik ikili ?ampiyon kombinasyonlary ve çok e?lenceli oluyor hatta kahkahaya bo?ulmak ve sadistik duygularyny tatmin etmek için teemo-nidalee top denemenizi öneririm oyunu kaybedebilirsiniz ama koridoru ve hatta ormany asla :) 2v5 kesmi?tik kar?y takymy da adamlar biz inhibe gidene kadar hiç kary?mamy?lardy.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Watermooon

quote:

Orijinalden alinti: Drug Free

Çaliya attiginda görünüyor sanirim.

Peki bunun disinda baska bir kullanim alani varmi . Yani fenerle ilginç bi hareket yaptinmi hiç?
    Ben yazdim yukarida 2 sini birde çokda önemli olmasada hiza önem veriyorum ben adamin önüne geçip arkaya atiyorum feneri çok kolay yakalanabiliyo .Bazilari trollük olsun diye (Tanklar)tikliyomus fenere :D

jungleryny arkadan hyzla ta?yyabilirsin botlanede gank için

• quote:

Valla nidalee ile yüzde 70 kazanma oranyny yakalamy? olmakla ve bunu devam ettirmekle gurur duyuyorum yani bu oran beni ?imdilik idare eder :) , 100 ün üstüne oyun attym nidalee ile, daha çok midde daha sonra solo top olmak üzere gayet etkili bir vatanda? bence ender özelli?e sahip ?ampiyonlardan biri hatta ama maalesef oyun ta?yyamady?yny söyleyen kimseler var nitekim haklylar yetenek ister biraz daha iyileri olabilir ama önemli olanyn takym kompozisyonu oldu?unu aklymyzda tutalym.

?ahsen normal oyunlarda nidalee kullanmyyorum bile canym sykyldy?ynda lig atlamak, oyun kazanmak istedi?imde alyyorum.

Ama evet arkada?ynla kullanmany öneririm, önemli olan zevk bence ben bazen abimle deniyorum de?i?ik ikili ?ampiyon kombinasyonlary ve çok e?lenceli oluyor hatta kahkahaya bo?ulmak ve sadistik duygularyny tatmin etmek için teemo-nidalee top denemenizi öneririm oyunu kaybedebilirsiniz ama koridoru ve hatta ormany asla :) 2v5 kesmi?tik kar?y takymy da adamlar biz inhibe gidene kadar hiç kary?mamy?lardy.

anladım .bu gibi denediğin ve çok zevk aldığınız karakter kombinasyonları varmı acaba? burst damage gibi değilde daha çok işlevsel support jungle gibi ?

teşekkürler saim ama biliyorumonu duvarın arkasına atmak çok aşırı bi yarar sağlıyor

• maalesef abim çok oynamıyor, oynadığında bu kadar deneyebildim ve açıkçası kardeşinle oynamak çok daha farklı bir duygu yüzde yüz güven veriyor ks lafı düşüncesi şüphesi bile yok, 0 kızma, yani öyle ki jungleyim mavi başlıyorum mavimi alıyor o ama yinede gülüyoruz falan genel oyun performansımın tavan yaptığını söyleyebilirim, arkadaşlarım da var oynadığım ama onlarda biraz daha farklı oluyorum o güveni veremiyor ve hissedemiyorum tabii senin nasıl bilmem...
  • Tresh in pasifi wife steal knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kovahead

Tresh in pasifi wife steal knk

:D öyle deme ama :D lucian+thresh çok iyi bi ikili gibi duruyor gözümde. 2 haftaya bedava olunca deneyeceğiz arkadaşımla
  • quote:

maalesef abim çok oynamıyor, oynadığında bu kadar deneyebildim ve açıkçası kardeşinle oynamak çok daha farklı bir duygu yüzde yüz güven veriyor ks lafı düşüncesi şüphesi bile yok, 0 kızma, yani öyle ki jungleyim mavi başlıyorum mavimi alıyor o ama yinede gülüyoruz falan genel oyun performansımın tavan yaptığını söyleyebilirim, arkadaşlarım da var oynadığım ama onlarda biraz daha farklı oluyorum o güveni veremiyor ve hissedemiyorum tabii senin nasıl bilmem...

anladım... Bende sürekli iki kişi olarak girdiğimden ikimizin kullanabileceği çok iyi kombinasyonlar arıyorum. Biraz tank gibi oynuyorum aslına bakarsan. Shen rammus vs.
    leona gibi defansif supportların dışındada biraz saldırgan olan threshi seçmek istedim. Savunma yönüde o kadar kötü gelmedi threshin. İtem olarak savunma dizip gerekli olan yetenek gücünü pasifinden karşılamayı düşünüyorum bu çok büyük bi avantaj gözümde oyun sonunda 100 ap falan veriyor pasif bu mükemmel bir özellik gerçekten.
    Kardeşinizle oynamak kesinlikle motive ediyordur zaten bir kere onun rahatlığı olacaktır . Bende oyunu taşıyabilecek bir ikili arıyorum. belki bir şampiyon oyunu taşıyabilir ama 2 kişi çok daha kolay olur ve bunuda 1i tank 1i adc veya apc şeklinde görüyorum.Bu tarz bir site arıyorum birlikte iyi olabilecek ikililer gibi . teşekkür ederim yorumlarınız için

• Xpecial threshle ilgili bircok komboyu denemisti.o videolari youtubedan izleyebilirsin.

• Oneshotgg O kullanıcısına yanıt
    o videoları atabilirmisiniz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.