Şimdi Ara

Threshin pasifinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat ettinizmi bilmiyorum ama ben sayarak yaptım. her birikmemiş minyon grubunda 3 tane geldi . 4. gelmedi . Sizdede bu şekildemi yoksa tamamiyle üstüste 4 veya ayrı aralıkla 4 tane 5 tane çıktığı oluyormu?
    Birde threshin fenerini kullanabileceğimiz ilginç noktalar varmı?
    benimkileri çoğu kişi biliyordur ama yinede söyleyeyim
    feneri çalıya atıp oraya ışınlanmalarını sağlamak (ki ward ile de oluyo bu çok şatafatlı bi olay değil . ama oynadığınız arkadaşınız ise skypedan konuşurken diyelim atın feneri tıklayın üstüne saniyesine bakın son saniyede teleport atın. fener yokolsada ışınlanma aktif kaldığı için farkedilmeme gibi bir seçenek var
    2. kullanım alanım ise jungler için duvarın arkasına atıyorum kendim o çizgi sınırına gidiyorum yanıma geliyo haliyle çok kolay bu şekilde zıplama gibi ne bileyim gap closer skilleri olmayanlar dahi avantajlı oluyo yada rakibin kaçması durumunda kullanabiliyo o yeteneklerini)
    bu şekilde önerileriniz varmı bak mesela x e atarsan böyle olur orda tıklanırsa falan gibi.

(biraz yanlış anlatmışım. kastettiğim şey gelen ruhlar. her minyon grubunda max 3 tane ruh geliyor bu sayı herkesde sabitmi? ben saydım vede 4. ruha hiç ulaşamadım .4. ulaştıklarım hep farklı bir grup minyondandı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watermooon -- 23 Ağustos 2013; 18:06:09 >

• kendi kendine konuşmuşsun dostum ben gidiyorum bye
  • Konuyu anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

kendi kendine konuşmuşsun dostum ben gidiyorum bye

Kendi kendime konuştuğum için değil . Eminim bronz 5 te olan oyuncular bile biliyordur bunu ama ilk başlayanların aklına gelmeyebilir .o yüzden söylemek istedim . sanmam ama yinede yardımı olur diye.Unutmuşum ama kusuruma bakmayın siz op ve diamond 1 liginde olanlarsınız.
    Oyuna yeni başlayanlar kötü noob damgasını veriyorsunuz ama onları geliştirmek için hiçbir katkıda bulunmuyorsunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daltron

Konuyu anlayamadim

konu şu özet geçersem.
    Threshin topladığı ruhlar gel minyon grubunda max 3 tane oluyor benim gördüğüm. sizdede aynımı yoksa bendemi farklı ruh sayıları
    2. sorum ise threshin fenerinin kullanılabileceği ilginç noktalar nereler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watermooon

quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

kendi kendine konuşmuşsun dostum ben gidiyorum bye

Kendi kendime konuştuğum için değil . Eminim bronz 5 te olan oyuncular bile biliyordur bunu ama ilk başlayanların aklına gelmeyebilir .o yüzden söylemek istedim . sanmam ama yinede yardımı olur diye.Unutmuşum ama kusuruma bakmayın siz op ve diamond 1 liginde olanlarsınız.
    Oyuna yeni başlayanlar kötü noob damgasını veriyorsunuz ama onları geliştirmek için hiçbir katkıda bulunmuyorsunuz .

Alıntıları Göster
    büyük minion kesin düşürüyor diğerleri şans işi hepsinden de düşebilir hiçbirinden de düşmeyebilir ayrıca burda d1 falan deme herkes challanger burda. feneri soul toplamak için kullanabilirsin , vision , çeşitli grab kombinasyonları.videolarını bulabilirsin blitz thresh syndra falan.lee sin falan da zıplayabiliyor fenere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glamdr1ng -- 23 Ağustos 2013; 18:07:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

büyük minion kesin düşürüyor diğerleri şans işi hepsinden de düşebilir hiçbirinden de düşmeyebilir ayrıca burda d1 falan deme herkes challanger burda. feneri soul toplamak için kullanabilirsin , vision , çeşitli grab kombinasyonları.videolarını bulabilirsin blitz thresh syndra falan.lee sin falan da zıplayabiliyor fenere.

Teşekkür ederim öncelikle .Az önce küçük bi özel oyun açıp denedim ve gruplarda 3 tane düştü o yüzden sordum .
    Feneri ruhları toplamak için kullanabildiğimi az önce farkettim evet.Lee nin fenere zıplayabilmesini de yeni öğrenmiş oldum .
    Peki sormak istediğim birşey daha var bu feneri ward olarak kullanabiliyormuyuz?Threshi daha yeni kullanıyorum o yüzden normal oyuna girmedim o yüzden hiç çalıda kullansamda çalıda oyuncu olmadığından anlayamadım.
    Birde blitzcrank +thresh combosunu gördüm şuan aktifmi ? Yapılması da sorun oluştururmu yani şikayet edilmek istemem bu yüzden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

Teşekkür ederim öncelikle .Az önce küçük bi özel oyun açıp denedim ve gruplarda 3 tane düştü o yüzden sordum .
    Feneri ruhları toplamak için kullanabildiğimi az önce farkettim evet.Lee nin fenere zıplayabilmesini de yeni öğrenmiş oldum .
    Peki sormak istediğim birşey daha var bu feneri ward olarak kullanabiliyormuyuz?Threshi daha yeni kullanıyorum o yüzden normal oyuna girmedim o yüzden hiç çalıda kullansamda çalıda oyuncu olmadığından anlayamadım.
    Birde blitzcrank +thresh combosunu gördüm şuan aktifmi ? Yapılması da sorun oluştururmu yani şikayet edilmek istemem bu yüzden?

Alıntıları Göster
    Çalıya attığında görünüyor sanırım.

• anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Peki bunun dışında başka bir kullanım alanı varmı . Yani fenerle ilginç bi hareket yaptınmı hiç?
    Ben yazdım yukarıda 2 sini birde çokda önemli olmasada hıza önem veriyorum ben adamın önüne geçip arkaya atıyorum feneri çok kolay yakalanabiliyo .Bazıları trollük olsun diye (Tanklar)tıklıyomuş fenere :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furixx

anlamadım

Thresh kullanıyorum da dedimki pasifini denemek amaçlı özel oyuna girdim. gelen her 6-7 tane olan minyonda(bir grup minyon) max 3 tane ruh düşüyor herkesde böylemi dedim
    vede Fenerin ilginç kullanım alanları varmı diye sordum mesela yukarıda örnek verdi birisi lee sin atlayabiliyor diye. Bende duvarın arkasına atıyorum o çıkan sınıra gidiyorum gank atması kolaylaşıyo. gap closer skillerini kullanmıyolar.kullansalar bile yakalamak için harcıyolar gank atmaya başlarken değil.
    Bu tarz kullanım yerleri varmı?
  • quote:

quote:

Peki bunun dışında başka bir kullanım alanı varmı . Yani fenerle ilginç bi hareket yaptınmı hiç?
    Ben yazdım yukarıda 2 sini birde çokda önemli olmasada hıza önem veriyorum ben adamın önüne geçip arkaya atıyorum feneri çok kolay yakalanabiliyo .Bazıları trollük olsun diye (Tanklar)tıklıyomuş fenere :D

Alıntıları Göster
    Anlamadım ne diyon ?

• quote:

Orijinalden alıntı: C1zmel1ked1

Anlamadım ne diyon ?

Herkese aynı şekilde yazmak zorunda kaldığıma inanamıyorum . 2. yorumda olması lazım tekrar yazmıştım özetle.herneyse özetliyorum tekrar
    Threshin pasifi gelen her 1 minyon grubunda max 3 tane ruh bırakıyor bende sayarak yaptım fazlası veya azı olmadı 1 oyun boyunca. sizdede aynımı dedim
    2. sorum ise threshin fenerinin kullanım alanları hakkında mesela duvarın arkasına at jungler gap closer skilini gank atmak için değil adamı yakalamak için kullansın hem manası güvende olur hemde kill. Fener yokolduğu anda teleport at örneğin hem ışınlan hemde fener gözükmediğinden nolduğunu anlamasınlar.
    biride örnek vermiş lee fenere atlayabiliyor diye saolsun
    bu şekilde taktikler varmı
  • quote:

quote:

Valla ben ne zaman adama feneri atsam bir şey yapmıyor, çünkü bilmiyorlar.

• Biz arkadaşla blitz thresh yapıyorduk şu an yapılabiliyor mu emin değilim

• quote:

quote:

quote:

:D haha haklı olabilirsin bana da arkadaşlarım öyle dediler. ancak ben tanıdığım kişilerle oynuyorum oyunları sorun olacağını sanmam . oyun başında fenere tıklayınca yanıma ışınlanıyosunuz haberiniz olsun dibinize fener atarsam tıklayın diye ekle istersen ^^

heymanberry . çalışıyor o combo bildiğim kadarı ile ancak skarner +thresh kaldırılmış duyduğum kadarıyla

• quote:

quote:

Anlamadım ne diyon ?

Herkese aynı şekilde yazmak zorunda kaldığıma inanamıyorum . 2. yorumda olması lazım tekrar yazmıştım özetle.herneyse özetliyorum tekrar
    Threshin pasifi gelen her 1 minyon grubunda max 3 tane ruh bırakıyor bende sayarak yaptım fazlası veya azı olmadı 1 oyun boyunca. sizdede aynımı dedim
    2. sorum ise threshin fenerinin kullanım alanları hakkında mesela duvarın arkasına at jungler gap closer skilini gank atmak için değil adamı yakalamak için kullansın hem manası güvende olur hemde kill. Fener yokolduğu anda teleport at örneğin hem ışınlan hemde fener gözükmediğinden nolduğunu anlamasınlar.

Sen bütün taktikleri çözmüşün .

• quote:

quote:

quote:

quote:

:D haha haklı olabilirsin bana da arkadaşlarım öyle dediler. ancak ben tanıdığım kişilerle oynuyorum oyunları sorun olacağını sanmam . oyun başında fenere tıklayınca yanıma ışınlanıyosunuz haberiniz olsun dibinize fener atarsam tıklayın diye ekle istersen ^^

heymanberry . çalışıyor o combo bildiğim kadarı ile ancak skarner +thresh kaldırılmış duyduğum kadarıyla

Xpecial ın çok guzel bi oyunu vardi thresh ile talona fener atıp barona q q yapıp beraber baronu calmislardi.Pc de değilim bi arkadaş videoyu atarsa guzel olur

• quote:

quote:

quote:

Anlamadım ne diyon ?

Sen bütün taktikleri çözmüşün .

Hhaha :D teşekkürler :D ama bana nedense daha ilginç şeyler çıkabilir gibi geliyor . illa map ile ilgili olacak değil bir karakterin yeteneğinden etkilenerek birşey oluyormu yani bileyimde karşıma gelirse kullanayım veya dikkat edeyim ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: heymanberry

quote:

quote:

quote:

quote:

Xpecial ın çok guzel bi oyunu vardi thresh ile talona fener atıp barona q q yapıp beraber baronu calmislardi.Pc de değilim bi arkadaş videoyu atarsa guzel olur

İlginçmiş sanırım ararsam bulabilirim o videoyu . sanırım duo deniyor arkadaşımla birlikte giriyoruz denemeye değecektir kesinlikle .birde talonun ultisi var görünmez olarak çok rahat olabilir. çok teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti. Peki fener herhangi bir karakterin yeteneklerinden etkileniyormu? Yani shaconun kutularını kendimizi nidaleenin mızraklarından korumak için öne dizebiliyoruz ama threshde aynı oluyormu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.