Askerde olduğum için cevap veremedim. Yama devam ediyor. Ben çeviri iptal edildi demeden bitmez yazıyorum 2 mesaj sonra adam zaten güven vermemişti yazıyor. Benim güven vermek gibi bir derdim yok. Kimseye şu zaman bitecek diye de taahhüt vermedim. 1 yıl sonra da bitebilir 2 yıl sonra da. Yine de elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunistbey -- 18 Haziran 2021; 15:32:37 > |
Thronebreaker: The Witcher Tales Türkçe Yama (2. sayfa)

-
-
Tek başına mı yapıyorsun çeviriyi?
-
oyunu alali yillar oldu Turkce yama olmadigi icin oynamak istemedim ve senin gibi bir adam gibi adamin yama yapmasini bekledim. umarim en kisa surede biter iyi calismalar takipteyim..
-
Türkçe çeviri durumu yüzde kaçta kaldı acaba? Buna ek olarak şu konuya sınırsız discord linki koymak çok mu zor kardeşim?
-
%50
-
Teşekkürler.
-
Sabırsızlıkla beklemeye devam ediyoruz. Kolay gelsin.
-
Beklemeye devam istek oldukça elbet biter.
-
şu aralar beklediğim tek çeviri elinize sağlık.
-
Umarım sonunu görebiliriz, kolay gelsin.
-
Bir up da benden, beklemedeyiz hocam, kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdiden teşekkürler
-
kolay gelsin beklemedeyiz oyun indirimde alsammı diyordum beklemedeyiz
-
Hocam çeviri yüzdesi hala %50'de mi? Son durum nedir bilgi verir misiniz
-
büyük ihtimalle yılbaşında biter çevirisi diye düşünüyorum. kolay gelsin.
-
isterseniz, metin çevirilerinde yardımcı olabilirim
-
Şuan 2 arkadaş gönüllü olarak yardımcı oluyor. Bir aksaklık olursa sizinle iletişime geçerim. Teşekkürler.
-
Çeviri durumu: %80
-
Ooo gelişme gerçekten güzel.
Çıktığı gündem beri bu oyunun çevirişi neden yok diye şaşırmıştım. O gün bu gündür şaşırmış haldeyim. Bu gidişle şaşkınlığım düzelecek gibi, elinize sağlık
-
Elinize sağlık hocam, güzel bi ilerleme haberi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X