Şimdi Ara

Thrustmaster 150 Pro G29 vitesi uyumlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi thrustmaster 150 Pro'ya Logitech'in shifterını takmak istiyorum. Logitech'in direksiyonu biraz daha pahalı hem de eski sistem ve 900 derecelik açısı var. Thrustmaster'ın 1080 derece açısı ve daha tepkili halleri cazip ve fiyatı da logtieche göre uygun. Ama vites konusunda da tam tersi. Thrustmasterın vitesini beğenmiyorum. Bu yüzden Logitech vitesini Thrustmaster 150 Pro ile kullanmak istiyorum. Yaptığım araştırmalar neticesinde birkaç sonuç elde ettim ama net sonuçlar elde edemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

1. leo bodnar sitesinden adaptör alınıp PC'ye bağlandığında, programla çalışıyor. Ama daha önce Aliexpress dışında yurt dışı alışverişi tecrübem yok. Gelir mi? Gelirse kaç günde gelir? Daha önce bu yöntemi deneyininiz var mıdır?

2. internette RS232 to USB dönüştürücüler var. Hiç mesela adaptörü almadan bu şekilde Logitech shifterı bu şekilde PC'ye bağlasak iş görür mü? Çalışır mı? (Bu yöntem bana daha kolay ve ulaşılabilir geliyor.)

Farklı yöntemleri olanlar varsa da onlarda bilgilendirebilir. Teşekkürler şimdiden hepinize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.