Şimdi Ara

Thule Paramount 24L Çanta 228,99 TL (HB içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gundemaus Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir kullandığım bir model, çok memnunum, fermuarı bozulduktan sonra ithalatçı Thule Türkiye bir üst modelle değiştirdi, ilgilenenler için çok iyi fiyat.
    https://www.hepsiburada.com/thule-paramount-15-macbook-pro-sirt-cantasi-ca-trdp115-p-BSBRTCATRDP115
    https://www.youtube.com/watch?v=bl_O56BYaUU

• Bu paralara üstüne biraz daha koy 10 yıl garantili 50 60 litre çantalar alırsın başın ağrımaz 10 yıl boyunca
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Bu cantalara ornek bi kactane atarmisin hocam.bakalim hangi cantalarmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 liradan fazla para verirsem bi çantaya gözüme uyku girmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thule PARAmount 24L Çanta

Sübliminal koymuşlar, fakirler uzak dursun.
  • 50-60 daha koy dediğiniz çantalara bile çoğunu kalite olarak ezer thule. Bilgisayar taşıma vb çantalarda dünyada kraldır. Yıllardır kullanıyorum macbook kılıfını çizik bile yok , 24 l çanta için yüksek fşyat ama dolarımız saolsun :)
    2016 sonunda 55 litrelik jack wolfskin çantayı amazondan 170 TL ye almıştım, türkşyede 300 Tl bandındaydı. Şimdi aynı çanta 800 TL olmuş 😂😂 amazonda 600 e felan gelio. Normal yani fiyat şu ortam için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 6 Ağustos 2018; 22:4:4 >
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Decathlonda mevcut sitesinden bakabilirsin 10 yıl garantili.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imax1

50-60 daha koy dediğiniz çantalara bile çoğunu kalite olarak ezer thule. Bilgisayar taşıma vb çantalarda dünyada kraldır. Yıllardır kullanıyorum macbook kılıfını çizik bile yok , 24 l çanta için yüksek fşyat ama dolarımız saolsun :)
    2016 sonunda 55 litrelik jack wolfskin çantayı amazondan 170 TL ye almıştım, türkşyede 300 Tl bandındaydı. Şimdi aynı çanta 800 TL olmuş 😂😂 amazonda 600 e felan gelio. Normal yani fiyat şu ortam için
    ben günlük kullanıyorum, bilgisayar, telefon, kafaüstü kulaklık, kindle, kitap defter, termos, öğle yemeği, mevsimlik ceket vs koyuyorum. gün içinde sırtta 60 litrelik çantayla gezmek pek pratik değil, dediğiniz gibi bu dolar kuruyla düşünürsek fiyat iyi. içerideki gözler, bölmeler vs. ayrıca kullanışlı.

• çantası bile pahalı bu apple enayi.avi diyarının
  • Bu krizde buna para veren adam ölücü değildir.

• bu çantayı yere köşeye fırlatamam hamallık çekerim
  • Zamanında Thule aldık servet parasına, 1 sene kullandıktan sonra sırt kısmındaki penye soyuldu yırtıldı. Göndermeye de uğraşmadım açıkçası ama fiyatına değen ürünler değil bence.
  • Mesajı kacırmışsınız. Adamlar laptop çantası dememişler. Macbook pro çantası demişler. Zaten makina 6bin lira. Arayada bi 250 sıkıştırılabilir. 6bini veren icin sorun olmaz.

• Garanti süresi 2 yıl mı, 25 yıl mı?

http://www.thule-tr.com/genel-kosullar.asp?geid=1
  • 1 tane aldim. Haber verene tesekkurler. Günlük kullanimda yorumlari olumlu. 32L olanlari ucuz olsa, onu seçerdim. Garanti süresi websitelerinde 2 yıl yaziyor.

• ben şu modeli arıyorum ama satışı yok sanırım buralarda:https://www.amazon.com/Thule-Crossover-32L-Backpack-Black/dp/B004XANKVO

mevcut kur ile hayal oldu gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saldıray_TR

1 tane aldim. Haber verene tesekkurler. Günlük kullanimda yorumlari olumlu. 32L olanlari ucuz olsa, onu seçerdim. Garanti süresi websitelerinde 2 yıl yaziyor.
    Amazon'daki çantalarda açıklama kısmında 25 yıl garantiden bahsedilmiş ama burdakilerde 2 yıl yazıyor aynı çantada. O açıdan sordum. Gerçi ben alana kadar fiyat yükselmiş.
  • Fiyat tekrar düştü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.