Tek link olanını indiremedim herhalde server da bir problem var yada benim makinada problem var.Rapidi deniyoruz inşallah yamuk yapmaz.
torrentten indirmenizi tavsiye ederim..
Dün R.apid den hızlıca indirip hemen test ettim, gerçekten güzel sesler ve görüntüler var. Tavsiye ederim bende
çekiyorum bakalm nasıl olucak... DTS film izlemedm ama bir kaç konser dinlemiştim... DTS de en büyük keyfi PS3 de Uncharted oyunu ile aldım , inanılmaz keyifli oluyor :)
soz tutar rkadaşım pylaşım için ellerine sağlık. indiren arkadaşlarada tavsiyem özellikle z5500 kullanıcılarına sesi bossta çıkarmadan izleyin sonrasını anlarsınız artık
ATA kardeşim linklerinide akşama şuan işteyimde sanada teşekkürr
ozelden gelen tesekurler cok tesekur ederim herkese ayri ayri iyi seyirler alinti yaptigin foruma ve bir kac yabanci foruma arkasinin gelmesi icin temennide bulundum allah tan umit kesilmez
Dostum ellerine sağlık, tek link olanını indirdim ama ne menü çıktı ne başka şey, tüm videolar sırayla oynuyorlar :D Hani şikayetçimisin dersen değilim. Teşekkür ederim ama eğer Rapid paylaşımında Menü varsa onuda indireyim diyorum. :D
Paylaşım için teşekkürler ;)
arkdasim menulu olmali dvd oynarken top menu tusuna basip menuge gecmeyi bir dene tek link olani indirmedim kesin bilmiorum rapide menu %100 var iyi seyirler
quote:
Orjinalden alıntı: James_Sunderland
Dostum ellerine sağlık, tek link olanını indirdim ama ne menü çıktı ne başka şey, tüm videolar sırayla oynuyorlar :D Hani şikayetçimisin dersen değilim. Teşekkür ederim ama eğer Rapid paylaşımında Menü varsa onuda indireyim diyorum. :D
Paylaşım için teşekkürler ;)
üç akşamdır tek parça olanını 180 sn beklememe rağmen linke tıklıyorum fakat sonraki sayfada hata veriyor.
Ben bir şeyleri yanlış yapıyorum ama neyi?
arkasim yukarida Input code:* yazan yere yanda gordugun yaziyi yazicaksin daha sonra download linki cikacak
quote:
Orjinalden alıntı: Lezman
üç akşamdır tek parça olanını 180 sn beklememe rağmen linke tıklıyorum fakat sonraki sayfada hata veriyor.
Ben bir şeyleri yanlış yapıyorum ama neyi?
Ben tek link olanını hala indiremedim hata verip kapanıyor pencere
Artık sıkıntıda Ceyda'yla tanışıcam
quote:
Ben Ceyda. Tanismak Ister misin? Merhaba ben ceyda. Kocam evde yok. Bu geceyi beraber gecirmeye ne dersin? Ama once tanisalim.
istersen rapidi dene ceyda yi tavsiye etmem cok masrafa sokar seni anladın sen onu
Ben Firefox değilde internet explorer ile çözdüm işi sayfa hata vermedi ve en sonunda indi sonuç muhteşem.
opera ile file2uploaddan 45 kb\s ile iniyor (maaşallah deyin nazar değmesin) sabaha bitmiş olur bu saatlerde server fazla yoğun olmuyor paylaşım tam arşivlik olmuş teşekkürler
masallah
quote:
Orjinalden alıntı: sk79
opera ile file2uploaddan 45 kb\s ile iniyor (maaşallah deyin nazar değmesin) sabaha bitmiş olur bu saatlerde server fazla yoğun olmuyor paylaşım tam arşivlik olmuş teşekkürler