Özellikle "DTS Demonstration DVD No.9" uzun zamandır aramama rağmen bi netice alamadım emuleden indiriyorum yüksek ID olmasına rağmen indirme hızı 5kb veya 10kb geçmiyor dolayısıyla 4 gb lık filmi 5kb hızla kaç ayda iner mrk ediyorum. Önerebileceğiniz indirebileceğim başka bir program veya başka bir site varmı? Emule ve limewire dışında...
http:/****.com/files/108307229/DTS9.rsdf
Yukarıdaki .rsfd uzantılı dosyayı, cryptload benzeri bir programla açarak sözünü ettiğiniz diski indirebilirsiniz. Ben denemedim, denerseniz linkin çalışıp çalışmadığını bize de bildirirsiniz.
*** olan yere aralık vermeden rapid share yazılacak.
dosyalar şifreli rar şifresi ne?
quote:
Orjinalden alıntı: JakX
quote:
Orjinalden alıntı: @coyote
quote:
Orjinalden alıntı: Blue_hackerr
Özellikle "DTS Demonstration DVD No.9" uzun zamandır aramama rağmen bi netice alamadım emuleden indiriyorum yüksek ID olmasına rağmen indirme hızı 5kb veya 10kb geçmiyor dolayısıyla 4 gb lık filmi 5kb hızla kaç ayda iner mrk ediyorum. Önerebileceğiniz indirebileceğim başka bir program veya başka bir site varmı? Emule ve limewire dışında...
http:/****.com/files/108307229/DTS9.rsdf
Yukarıdaki .rsfd uzantılı dosyayı, cryptload benzeri bir programla açarak sözünü ettiğiniz diski indirebilirsiniz. Ben denemedim, denerseniz linkin çalışıp çalışmadığını bize de bildirirsiniz.
*** olan yere aralık vermeden rapid share yazılacak.
dosyalar şifreli rar şifresi ne?
Evet şifreyi yazmayı unutmuşum.
Şifre: LogicBomb
Diski deneyince sonucu yazarsanız sevinirim.
abi yapın şundan da çoğaltıp posta atın bana çok caihim ben bu kopnularda
quote:
Diski deneyince sonucu yazarsanız sevinirim.
Sağlam ve deli gibi bir disk heronun bir bölümünde deprem oluyo zannetti bizimkiler
çok iyi bir arşiv olacak hemen başladım indirmeye paylaşım için tşk
acaba hangi program ile indiriyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: denizbülent
çok iyi bir arşiv olacak hemen başladım indirmeye paylaşım için tşk
programı kur linkine tıkla http:/***.com/files/108307229/DTS9.rsdf
Cryptload ile kaydet..
Aman aman cryptloaddan uzak durun.. Jdownloader kullanın yoksa sinir hastası olabilrsiniz.
Konuyu aramaktan yoruldum.Üstler kalsın konu arkadaşlar.
bi tanıdık indirmiş dvd yi banada verdi denedim tek kelime ile mükemmel pek yüksek bi sistemim olmasa da beni fazlasıyla cezbetti teşekkürler :)
SONY SA-VE545H ses sistemi --SONY STR-DE495 anfi--SONY DVP-NS15 dvd player
Burada link bedava veriliyor gittigidiyorda aynı demo dvd ler para ile satılıyor
arkadasim biz bu isi para karsiliginda degil hobi olarak zevk olarak yapıyoruz gunumuzde herseyin paraya dokuldugu ortamlarda buralarda biraz temiz hava var diye biliriz
indiren herkese iyi seyirler ayrıca su ana kadar izlledigim en iyi ses ilk sayfada verdigim link deki demolar digerleri biraz daha yavan gibi sanki dts es goremedim daha sonra verilenlerde
quote:
Orjinalden alıntı: modakartalı
Burada link bedava veriliyor gittigidiyorda aynı demo dvd ler para ile satılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Blue_hackerr
arkadaşlar partları birleştirdim ve iso uzantılı 1.8 gb lık bi image oluştu ve yanında 3kb lık msinfo adında bi dosya oluştu ben sadece iso uzantılı imajı nero veri dvd si oluştur diyip add yaptım ve yazdım ama yamaha dvd ve vestel dvd açmadı bilinmeyen format uyarısı verdi yanlışım nerde yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler
arkadaşlar yine tek link başka upload lar yokmu yaaaaaa
arkdaslar eger arzu eden olursa ozelden gelsin bu videoyu indirdigim sitede TOP GUN ın 6.1 kanal DTS inide buldum ve gerceken guzel bir kayıt 2 adet dvd olarak upload etmişler ama turkce dil destegide yok alt yazıda yok ingilizce dinlemek isteyenler için guzel bir alternatif olabilir
indiremeyen arkadaşlar, aşağıdaki linklerde her sıradaki "r" harfinden sonraki noktayı silin birde freedownload manager türü programlar kullanın.