Şimdi Ara

THY 44 TL BİLET KAMPANYASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
5.623
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Thy genelde fiyat politikası cok yuksek diğer hava yolları tercihim her zaman en son Haziran'da Antalya 59 tlye sunexpress ten aldım mis gibi turk hava yolları 200 liradan pahaliydi hic gerek yok paraniz olsa bile almayın adamlar gun geçtikçe fiyatları yükseltiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hosteslerin etek boyu ve ruj rengi ile ilgilenmekten başka isi olmayan dangalak bir zihniyet var THY de onun icin cok sey beklememek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

quote:

Orijinalden alıntı: chcts1

arkadaşlar thyde uzun zamandır süren bir grev var mümkünse bitene kadar başka firmalara yönelin. Bunu grevi destekleyin anlamında değil mağdur olmayın diye söyledim tartışma yaşanmasın herkese iyi uçuşlar dilerim

Grev resmiyette var sadece hocam. Herkes işinde gücünde.

tartışma yaşansın istemem fakat sadece 2013 yılında türkiyede farklı sektörlerde 20bini geçen sayılarda çalışan farklı taleplerle iş bıraktı. Devlet genelde taleplere cevap vermek yerine grevi kırma yolunu seçti. Thy grevinde de haksız yere işten çıkarılmalar yaşandı. thy grevi başladığından beri rötarlı kalkan uçak sayısına bakarsanız demek istediğimi anlarsınız

• pegasus amsterdam 62 euro diyor. ama sayfasını açamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

pegasus amsterdam 62 euro diyor. ama sayfasını açamıyorum

bu mesajı yazdıktan sonra anasayfa güncellendi. amsterdam fiyatı apar topar kaldırıldı

sanırım kampanya bitmiş. şirketler dh sıcak fırsat'ı nasıl iştahla takip ediyorlar. tek mesajda site update ettiriyoruz
  • haber veren arkadaşa teşekkürler.

80 tl'ye adana - ist atatürk
    ist atatürk - adana bileti aldım. birkaç arkadaşı görürüm, bir de galatasaray maçı denk gelirse o haftasonu olur.
    @lawyerdem
  • quote:

Orijinalden alıntı: td1907

Ben haftasonu için 80 liraya izmire gidiş dönüş aldım. Tarihleri düzgün seçerseniz herhangi bir sıkıntı olmuyor. Pegasus iyi güzelde sabiha gökçene gidene kadar dünya zaman geçiyor. Bence alabilen için çok güzel bir fırsat.

hocam 3 yıldır izmirde öğrenciyim her seferinde 40 TL altında bilet yakaladım yaz tatili vs. zamanlar için Atatürk - Adnan Menderes arası.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jitanx -- 29 Ağustos 2013; 13:37:26 >
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum aynı kampanya 1 Nisan 2014 – 31 Ekim 2014 tarihleri için devam ediyor.

Ben şimdiden Haziran için İstanbul-Adana gidiş dönüş bileti aldım.

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/firsatlar/kampanya/turkiyenin-dort-bir-yanina-44-tlye-ucma-firsatini-yakalayin-143

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.