Şimdi Ara

THY 44 TL BİLET KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
5.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tiger86

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

THY ye güvenmeyin. Kafasına göre 1 ay sonraki seferinizi iptal edip aynı gün 4 saat sonraki sefere aktarabiliyor. Bizzat başıma geldi bir daha tövbe ettim. Neden böyle birşey yaptınız diye sordugumda müşteri temsilcisi isterseniz başka firmadan bilet alın şeklinde cevap verdi. Bu kadar yüzsüzlük rezalet olmaz. THY bitmiş bir firma olma yolunda hızla ilerliyor.

bu dediklerinin hepsi sunexpress de pegasusda da onurairde de var hatta tüm havayollarında thy aslında bitme yolunda ilerlemiyo sizin için bitme yolunda ilerliyo yoksa thy ye bitme yolunda diyen bi adama şu zamanda çocuklar bile güler.

Arkadaş doğru söylemiş kadrolaşmış üst yönetim ve acemi ellerde bir halt beceremiyorlar.

• Türkiyenin her kurumunda görünen torpil vakalari.. tabiki thy'dede mevcut... e haliyle görülen köy klavuz istemez..
  • Ben haftasonu için 80 liraya izmire gidiş dönüş aldım. Tarihleri düzgün seçerseniz herhangi bir sıkıntı olmuyor. Pegasus iyi güzelde sabiha gökçene gidene kadar dünya zaman geçiyor. Bence alabilen için çok güzel bir fırsat.
  • arkadaşlar thyde uzun zamandır süren bir grev var mümkünse bitene kadar başka firmalara yönelin. Bunu grevi destekleyin anlamında değil mağdur olmayın diye söyledim tartışma yaşanmasın herkese iyi uçuşlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

THY ye güvenmeyin. Kafasına göre 1 ay sonraki seferinizi iptal edip aynı gün 4 saat sonraki sefere aktarabiliyor. Bizzat başıma geldi bir daha tövbe ettim. Neden böyle birşey yaptınız diye sordugumda müşteri temsilcisi isterseniz başka firmadan bilet alın şeklinde cevap verdi. Bu kadar yüzsüzlük rezalet olmaz. THY bitmiş bir firma olma yolunda hızla ilerliyor.

bu dediklerinin hepsi sunexpress de pegasusda da onurairde de var hatta tüm havayollarında thy aslında bitme yolunda ilerlemiyo sizin için bitme yolunda ilerliyo yoksa thy ye bitme yolunda diyen bi adama şu zamanda çocuklar bile güler.

Hepsinden bilet aldım ama bu olay ne Pegasus ne de diğerlerinde başıma geldi.

THY'ye güvenerek, en iyisidir diyerek aylar öncesinden Antalya'ya bilet aldım, yaz tatiline gideceğiz diye. Adamlar 1 hafta kala Sabiha Gökçen'den aldığım bileti kel alaka bir saate ve Atatürk hava alanına kaydırmışlar ve haber veren filan yok. Niye diye soruyorum uçak iptal oldu diyorlar, ertesi gün bakıyorum iptal denilen uçak tekrar konulmuş. O dönem yaşadığım rezilliği anlatamam.

THY kıtalar arası uçuşları dışında benim için de bitmiştir.

• THY ile bugüne kadar 2 ülkeye gittim...ve her ikisinde de - sorum şu "THY nasıl oluyor da 1 numaralı havayolu şirketi oluyor..?". Yani neye göre 1No? Her iki ülkeye de 737-800 niteliğinde ekonomik uçak vermişti. Fiyatlar ise tavan yapıyordu...sanki Emirates'le uçuyorum 1000km mesafeyi - fiyat o düzeyde yani.. di gelgelim kaliteye - aynı yönlere uçan bundan daha düşük ranka sahip o "yerel" havayolu şirketlerinden hizmet kalitesi ve uçak filosu bakımından hiç bir farkı yok... Mecbur kalmasam THYden almam. Sadece bazen saatlari çok uygun oluyor..
    Kimler yine oy verdi ki THY'ye şu Skytrax'de... Amerika yolcuları mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şerbetçi

İhtiyaç yok ama 20tl bkmexpress indirimiyle kullanılabiliyorsa çok avantajlı olabilir

80 tl lik bilete bkmexpress olmuyor yoksa doldrururum çuvalı

edit: thy'nin portakal suyu çok güzel ama ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 28 Ağustos 2013; 12:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulo

quote:

İhtiyaç yok ama 20tl bkmexpress indirimiyle kullanılabiliyorsa çok avantajlı olabilir

heyecanla girdim ama olmadığını duyunca aynı heyecanla geri çıktım

• Pegasus diyenler, artık yerde de tehlikeli. Minibüsünde bile adam öldürdü Pegasus haberleri kaçırdınız sanırım. Sabiha Gökçenden Gebze'ye giden servisi kaza yaptı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

quote:

heyecanla girdim ama olmadığını duyunca aynı heyecanla geri çıktım

THY 44 TL BİLET KAMPANYASI

• THY' den sms geldi:
    "S.Gökçen' den Kiev' e 129€' ya uçmanın ayrıcalığını yaşayın."
    Kiev gözümde tütüyor...
  • verilen tarihler arasında bilet alındığında fiyatlar cok iyi

aralıktan itibaren trabzon-ist git gel 80 tl otobüs bile gidiş 100 tl daha ne olsun
  •  THY 44 TL BİLET KAMPANYASI

Canını yirim pegasus

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Canını yirim pegasus

saatlere de bakmak lazım, o saate için çok mükemmel bi para bence thy ki. ben geziye gidiyorum pegasusla gitsem günü yarılamış olurum mesela

• quote:

quote:

Canını yirim pegasus

saatlere de bakmak lazım, o saate için çok mükemmel bi para bence thy ki. ben geziye gidiyorum pegasusla gitsem günü yarılamış olurum mesela

Ben Anadolu Yakası'nda ikamet ettiğim için Pegasus tercihim.Hem oradaki uçuş tarihi kışın soğukta olucağı için sabah erken soğuğu yemelim.Bir de THY'nin şu promosyon fiyatı kadar vergi alması olayına gıcığım.

• quote:

quote:

quote:

Canını yirim pegasus

Ben Anadolu Yakası'nda ikamet ettiğim için Pegasus tercihim.Hem oradaki uçuş tarihi kışın soğukta olucağı için sabah erken soğuğu yemelim.Bir de THY'nin şu promosyon fiyatı kadar vergi alması olayına gıcığım.

kardesim o zaman bana beyazita kac saate giderim soylesene

eyluldeki ucusumu biletler pahali diye s.gokcen aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar cok hava yolu tecrubem yok 4 eylul de adana-ankara yolculuk yapicam su an en cazip 55 tl pegasus, anadoluya da baktim orda da bu fiyatlar onerebileceginiz baska sirket var mi Onur un ucusu yok o destinasyonda. Saygilar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Canını yirim pegasus

kardesim o zaman bana beyazita kac saate giderim soylesene

eyluldeki ucusumu biletler pahali diye s.gokcen aldim.

.Geçen sefer uçuşumda Kadıköy'den Sabiha Gökçen'e 1saat 20 dk da gittim.Beyazıd'dan sen düşün gerisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: chcts1

arkadaşlar thyde uzun zamandır süren bir grev var mümkünse bitene kadar başka firmalara yönelin. Bunu grevi destekleyin anlamında değil mağdur olmayın diye söyledim tartışma yaşanmasın herkese iyi uçuşlar dilerim

Grev resmiyette var sadece hocam. Herkes işinde gücünde.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.