Şimdi Ara

THY İLE 7 GECE ORTA AVRUPA TURU 199 EURO (Tatil.com) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
16
Favori
18.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumix

adamlar sadece götürüp getirmeye para istemişler gibi. neredeyse her şey, her gezinti ekstra tur kapsamında.

199 diye gidip 500 euro ödenir gibi geliyor. :)

500 Euro'da çok iyi rakam.

2000TL'ye Türkiye'de tatil yapamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wally Gator

tabi canım. yozgat forever çankırı forever

bir Çankırılı olarak memleketimi kötülemene üzüldüm. herkes farklı bir yerde huzur bulur. bende rahmetli babamın yattığı yerde huzur buluyorum. lütfen bir yeri övücem diye başka bir yeri kötülemeyi bırakın.
  • 3 sehir de 10larca defa gidilse sikilinmayacak sehirler... her biri ayri guzel.. her birine 7 8 defa gitmisimdir... bu fiyata bedava.. tek olumsuz yani soguk olmasi ama zaten muhtemelen fiyat ondan uygun... yine de soguk diye korkmayin... mutlaka gorulecek yerler var..

herseyi bos verin o dunya guzeli cafelere gider ucuza kokteylerinizi biralarinizi saraplarinizi icersniz ve kaziklanma korkusu yasamazsiniz... o guzelim yemekleri yemekler icin bile gidilir..

kisisel tavsiyeme gelince: bayramda 3 hafta french riviera, cote d'azur, provence yaptim... ondan sonra gerisi yalan geldi.. nasil guzel sahiller, nasil guzel köyler... adamlarin her bir köyü ayrı guzeldi... oralari gezdikce ne kadar kotu bir ulkede, ne kadar kotu insanlarin arasinda yasadigimizi daha iyi anliyorsunuz...
  • forumix kullanıcısına yanıt
    199€ + 740€ turlar + 120€ vize + 15€ sigorta. eşinizle giderseniz 2.148€. hadi burada biraz indirim var ama 200€ olsa ne. + öğle ve akşam yemeklerini de unutmamak lazım.
    turlara katılmam ben otelde otururum yada kafama göre gezerim derseniz 199€ + 120€ vize + 15€ sigorta iyi bir rakam evet.

Ekstra Tur: Çigan Gecesi 50 Euro (Kişi Başı)
    Ekstra Tur: Estergon & Visegrad & Szendentre Turu 65 Euro (Öğle Yemekli) (Kişi Başı)
    Ekstra Tur: Tuna Nehri Tekne Gezisi 35 Euro (Kişi Başı)
    Ekstra Tur: Bratislava Turu 30 Euro (Kişi Başı)
    Ekstra Tur: Vltava Nehri üzerinde Tekne Gezisi 50 Euro (Kişi Başı)
    Ekstra Tur: Karlovy Vary Kültür&Alışveriş turu 45 Euro (Kişi Başı)
    Ekstra Tur: Ortaçağ Eğlencesi ve Yemeği 65 Euro (Kişi Başı)
    Ekstra Tur: Dresden (Almanya) Kültür&Alışveriş Turu 65 Euro (Kişi Başı)
    Ekstra Tur: Dresden (Almanya) Kültür&Alışveriş + Terezin kampı Turu 90 Euro (Kişi Başı)
    Ekstra Tur: Çek Gecesi 50 Euro (Kişi Başı)
    Ekstra Tur: Cesky Krumlov Turu 35 Euro Kişi Başı
    Ekstra Tur: Avusturya Grinzing Gecesi 50 Euro Kişi Başı
    Ekstra Tur: Viyana Ormanları Turu 55 Euro Kişi Başı
    Ekstra Tur: Viyana Konser Turu 55 Euro Kişi Başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 19 Eylül 2017; 14:8:37 >

• jk21 kullanıcısına yanıt
    İç anadoludan soğuk muydu hocam kar var mıydı?
  • Turların hepsi sadece uçak+konaklamayı kapsar bir de 360 derece şehir turunu. onun dışında her şey paralıdır. bir turun fiyatı ne ise onu 3 ile çarpın öyle hesaplayın cebinizden çıkacak tutarı.
    200€'a ne bekliyorsunuz ki zaten. uçakla bodrum'a gidemezsin sezonda o fiyata bırak konaklamayı.
  • Sigortayı kendiniz yaptırın 15 tl
    Vakıfkart ve halkbank paraf kart bedavaya 1 hafta sigorta yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 19 Eylül 2017; 14:16:19 >
  • bu ülkeler yeşil pasaporta vize istemez değil mi?
  • Şimdiye kadar hiç turla gitmedim. Orta Avrupa ya gitsem mi diye düşünüyorum. Sadece THY ve konaklama ve ulaşım için çok iyi fiyat. Kalan free zamanlarda kendim gezerim zaten. Olsa olsa yol üstü bir iki tura katılırım. Ama otellerin konumu da çok önemli. Toplu taşıma olması lazım. İyi planlama yapmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevsim sakat.
  • Pronto tour ile aynı güzergahı gezdim. Kendimin ayarladığı tur Fransa'daki olaylar OHAL falan derken uçak iptal oldu son dakika pronto ile buna gidelim dedik.

Ekstralarda tavsiye edeceklerim.

Estergon Kalesi. Kaleyi görüyorsun ek bir şey yok. Öğle yemeği falan gidin görün.

Tekne gezilerine bulaşmayın çok gereksiz. Katılmadım ama katılan kişiler aynen böyle dedi. Şehrin meydanlarını gezin onun yerine. Bratislava farklı bir ülke ve şehir görmek için gidebilirsiniz. Günü değerlendirmek adına denenebilir.

Karlovy Vary - Termal suyuyla ünlü, Atatürk'ün zamanında gittiği bir yer. Kışın soğuk ve güzel görünmüyor. Değişik yerler görmek isterseniz tavsiye ederim.

Cesky krumlov mutlaka gidin çok değişik bir yer. Kışın çok büyüleyici değil ama sonbahar veya ilkbahar çok büyüleyici

Geceleri yapılan eğlencelere isterseniz katılın. Biz Budapeştedeki geceye katıldık. Alkol tüketmediğimiz için gereksiz. Genellikle bol şarap ve bira sınırsız veriyorlar. Canlı müzik ve zamanın kostümlerini giyenler var. Benim çok ilgimi çekmedi. Ne bileyim bir Tango gecesi gibi değil.

Terezin kampı. Gereksiz. Hiç Bulaşmayın. Ufak bir alan içinde nazi kampı.

Dresden: Alışveriş için gideceksiniz mutlaka gidin. Çok ucuz. Bizim grupta herkes bildiğiniz bavulla döndü :) Cidden ucuz. 2-3 Euroya Tshirtler vs. Yemek ucuz. Hükümetin desteklediği bir bölge olduğundan dolayı fiyatlar ucuz. Alışverişi mutlaka ama mutlaka buraya bırakın.

Viyana ormanları turu: Hiç gerek yok. Konser turu. Viyana'da bu işi yapan bir çok yer var. Onun yerine bence şehri gezin. Biz gidecektik. Rehberimiz asıl orjinalinin şimdi olmadığını onun yerine şehri gezmemizi tavsiy etti. İyikide etmiş.

Budapeşte çok basık ve pis bir şehir.

Prag zaten efsane

Viyana ise gözlemlediğim turistlere karşı sevimsiz(özellikle Türklere karşı. Anlatılanlar ve arkadaşların yaşadıkları), pahalı bir şehir. Aktivite, sosyal anlamda çok iyi. Şehir muazzam. İki farklı alışveriş için yer var. Bir tanesi Nişantaşı gibi düşünün pahalı bir de farklı tarafta yine meydana yakın uzun bir caddesi var. Orayı alışveriş için tavsiye ederim. Türk restoranları vs var.

Ek olarak biz Şubat tatilinde gittik şansıma öyle soğuk bir hava yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 19 Eylül 2017; 17:1:26 >

• Ben bu turu aldım. Tavsiye ederim. Eşimle gittik.

Bizim gittiğimizde 3 şehirde de kendimizin gezmesi için fazlasıyla vakit kaldı. Oteller metroya yakındı. Toplu ulaşım kullandık. Onun dışında şehirler güzel 2-3 gün gezmelik. Yeterli yani.

Bu arada Cesky Krumlov diyorum. Başka da bir şey demiyorum. Mükemmel bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim. Gitmezseniz pişman olursunuz bence. Bir sürü yabancı sitede de gidilmesi gereken yerler arasında görürsünüz. Bir tanesini bırakayım buraya.http://www.worldofwanderlust.com/25-secret-small-towns-europe-must-visit/

• Tura daha önce katılanlar hangi tarihlerde katıldıklarını da paylaşabilir mi? .eğlenmeye diye giderken hasta olup gelmeyiz umarım subat-mart 5-10 derece gözküyor şehirlerin sıcaklıkları :)
  • Yeşil pasaportu olanlar için güzel kampanya. Yoksa tura 199 Euro vizeye 120 Euro verince bir anlamı kalmıyor.

Hazır laf aklıma gelmişken yahu şu vize ücretlerini konsolosluklar düşürsün, 120 Euro 500 tl para yapar. 500 tl nedir abi ya. Tur 320 Euro olsa vize bedava olsa gıkımı çıkarmam ama tur 199 Euro, vize 120 euro olunca insana koyuyor :)

• Aklıma Şener Şen'in banker bilo filmi geldi.(Alman sınırı)
  • baybayankara B kullanıcısına yanıt
    17-25 aralık cafetur ile gittik christmas zamanı ve heryer süslenmiş ve hareketliydi hediyelik eşyalar standlar çam ağaçları ile süslenmiş şehir.. soğuk evet çok soğuktu içlik ve kalın mont ile gezdik fakat yine de ilk deneyimimiz olarak çok iyiydi tavsiye ederim :)
  • jk21 kullanıcısına yanıt
    hangi extra turlara katıldınız.
    hiç bir katılmazsak sıkıntı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 19 Eylül 2017; 16:57:31 >
  • snomask kullanıcısına yanıt
    199€ tur + 0€ extra turlar + 60€ vize kendin al + 10€ sigorta kendin yaptır. + 3€ yurtdışı çıkış harcı
    toplam : 272€ yeme-içme hariç.

sadece 1 günlüğüne gidip gelmek için bile değer.

ayrıca 18.03.2018-25.03.2018 arası seçenekte var.
    Mart ayı bir tık daha hava ılık olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 19 Eylül 2017; 17:3:24 >
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    25 şubat gidişli yerden aldım. inşallah hava güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Yeşil pasaportu olanlar için güzel kampanya. Yoksa tura 199 Euro vizeye 120 Euro verince bir anlamı kalmıyor.

Hazır laf aklıma gelmişken yahu şu vize ücretlerini konsolosluklar düşürsün, 120 Euro 500 tl para yapar. 500 tl nedir abi ya. Tur 320 Euro olsa vize bedava olsa gıkımı çıkarmam ama tur 199 Euro, vize 120 euro olunca insana koyuyor :)

Vize 60 euroymus. Uzerine firma hizmet bedeli ekliyor. 120 euro oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.