Şimdi Ara

THY İLE 7 GECE ORTA AVRUPA TURU 199 EURO (Tatil.com) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
16
Favori
18.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kışın görülecek yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

3 sehir de 10larca defa gidilse sikilinmayacak sehirler... her biri ayri guzel.. her birine 7 8 defa gitmisimdir... bu fiyata bedava.. tek olumsuz yani soguk olmasi ama zaten muhtemelen fiyat ondan uygun... yine de soguk diye korkmayin... mutlaka gorulecek yerler var..

herseyi bos verin o dunya guzeli cafelere gider ucuza kokteylerinizi biralarinizi saraplarinizi icersniz ve kaziklanma korkusu yasamazsiniz... o guzelim yemekleri yemekler icin bile gidilir..

kisisel tavsiyeme gelince: bayramda 3 hafta french riviera, cote d'azur, provence yaptim... ondan sonra gerisi yalan geldi.. nasil guzel sahiller, nasil guzel köyler... adamlarin her bir köyü ayrı guzeldi... oralari gezdikce ne kadar kotu bir ulkede, ne kadar kotu insanlarin arasinda yasadigimizi daha iyi anliyorsunuz...

bu nasıl bir kafa ki kendi insanını kötülüyorsun ama hala burada ekmek yeyip burada nefes alıyorsun senin gibi sükürsüz insanlara sadece hidayet diliyorum. bu güzelim ülkemizin güzelim insanlarına kötü demek ezikliktir, ve adalet ve iyilik dolu 1000 yıllık tarihten bihaber olmak demektir. yazık.

selamlar

her ay 8000Tl brüt ücretimin 3000TL'sını devlete vermek zorunda kalan biri olarak derdimi anlatmak isterim

1 tane araba aldım devlete de bir tane almak zorunda kaldım

arabama benzin aldığım zaman 2 katını da devlete zorunlu bağışlamak durumundayım. Abzürt rakamlara yapmak zorunda olduğum mtv, sigorta vs. konularına hiç girmeyeceğim.

her içtiğim 20 dal sigarananın 16 dalını devlete veriyorum.

bir bira içtiğim zaman devlete de yaklaşık 2 tane ısmarlıyorum. artık gazoza da ötv geldi, 1 tane içince devlet babaya da bir tane almak zorundayım.

et yemek istediğim zaman dünya'nın en pahallı etlerinden birini yemek zorundayım.

Verdiğim bu kadar vergiye istinaden devlet benim için ne yapıyor; verdiğim vergilerin bir kısmını cebe attıktan sonra kalan kısmını benim yaşam tarzıma saldıran televizyon ve gazetelere dağıtıyor. bu vergilere sesimi çıkartacağımda kafamı jobu ile kıracak ama başım hırsızla uğursuzla derde girse iş çıkmasın diye konuyu kapatacak polise dağıtıyor, internette tepkimi dile getirecek olsam küfürlerle, tehditlerle beni sindirecek olan aktrollerine dağıtıyor.

• tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    Blokla geç, uğraşma, değmez. Ben öyle yaptım, keyfim yerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

quote:

quote:

3 sehir de 10larca defa gidilse sikilinmayacak sehirler... her biri ayri guzel.. her birine 7 8 defa gitmisimdir... bu fiyata bedava.. tek olumsuz yani soguk olmasi ama zaten muhtemelen fiyat ondan uygun... yine de soguk diye korkmayin... mutlaka gorulecek yerler var..

herseyi bos verin o dunya guzeli cafelere gider ucuza kokteylerinizi biralarinizi saraplarinizi icersniz ve kaziklanma korkusu yasamazsiniz... o guzelim yemekleri yemekler icin bile gidilir..

kisisel tavsiyeme gelince: bayramda 3 hafta french riviera, cote d'azur, provence yaptim... ondan sonra gerisi yalan geldi.. nasil guzel sahiller, nasil guzel köyler... adamlarin her bir köyü ayrı guzeldi... oralari gezdikce ne kadar kotu bir ulkede, ne kadar kotu insanlarin arasinda yasadigimizi daha iyi anliyorsunuz...

bu nasıl bir kafa ki kendi insanını kötülüyorsun ama hala burada ekmek yeyip burada nefes alıyorsun senin gibi sükürsüz insanlara sadece hidayet diliyorum. bu güzelim ülkemizin güzelim insanlarına kötü demek ezikliktir, ve adalet ve iyilik dolu 1000 yıllık tarihten bihaber olmak demektir. yazık.

selamlar

her ay 8000Tl brüt ücretimin 3000TL'sını devlete vermek zorunda kalan biri olarak derdimi anlatmak isterim

1 tane araba aldım devlete de bir tane almak zorunda kaldım

arabama benzin aldığım zaman 2 katını da devlete zorunlu bağışlamak durumundayım. Abzürt rakamlara yapmak zorunda olduğum mtv, sigorta vs. konularına hiç girmeyeceğim.

her içtiğim 20 dal sigarananın 16 dalını devlete veriyorum.

bir bira içtiğim zaman devlete de yaklaşık 2 tane ısmarlıyorum. artık gazoza da ötv geldi, 1 tane içince devlet babaya da bir tane almak zorundayım.

et yemek istediğim zaman dünya'nın en pahallı etlerinden birini yemek zorundayım.

Verdiğim bu kadar vergiye istinaden devlet benim için ne yapıyor; verdiğim vergilerin bir kısmını cebe attıktan sonra kalan kısmını benim yaşam tarzıma saldıran televizyon ve gazetelere dağıtıyor. bu vergilere sesimi çıkartacağımda kafamı jobu ile kıracak ama başım hırsızla uğursuzla derde girse iş çıkmasın diye konuyu kapatacak polise dağıtıyor, internette tepkimi dile getirecek olsam küfürlerle, tehditlerle beni sindirecek olan aktrollerine dağıtıyor.

ben özellikle son 10 senedir alınan vergilerin halka hizmet olarak döndügünü görduğüm için helali hoş olsun diyorum lakin bizlerden az kazanan insanların da vergi altında ezilmesine gönlüm razı olmuyor daha adaletli ve fukarayı gözeten bir vergi sistemi gelmeli lakin bunu da sömüren insanlar cezalandırılmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Dünya gözüyle bu ülkede vergileri görüp de savunan birini gördüm ya, bize her şey müstehak bence. Benzin olsun 10 lira, 2004 model araba olsun 50 bin lira, ama güzel yollarımız olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

Dünya gözüyle bu ülkede vergileri görüp de savunan birini gördüm ya, bize her şey müstehak bence. Benzin olsun 10 lira, 2004 model araba olsun 50 bin lira, ama güzel yollarımız olsun...

aynen mübarek

• Forumdan bir ekip oluşursa ben her türlü gelirim. Yeşil pasaport cebimde.
  • Güzel kampanya. Tatil.com başarılı bir firma satış fiyatı üzerinden %3 indirim sağlayabilirim acentem üzerinden :) Ben de tatil.com acentesiyim daha doğrusu MetGlobal.
  • ispanya turu varmı uygun fıyatlı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 199 euro ya 7 günlük tur kalmamış sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

199 euro ya 7 günlük tur kalmamış sanırım

Aynen bende göremedim bitmiş mi?
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Ekstaralar yeşil pasaportluya yurt dışı çıkış harcı 15 tl
    şehir otel vergileri hertürle özel ekstaralar
    bu memlekette memur olcan arkadaş
  • Geçen hafta bende yazın kendim giderim diyerek uçak biletlerini aldım. Ucak biletleri 3 kişi 1800 tuttu.konaklama ise bookingten 7.9 üzeri uygun fiyatlı otellerden 2000₺ transferler pek pahalı değil ama sindire sindire istediğim yeri yavaş yavaş gezeceğim 11 günlük bir tür planı yaptık 2 gün Budapeşte 1 gün bratislava 4 gün Viyana 3 gün Prag son gün dönüş. Tabi birde bu fiyatlar Ağustos başı en pahalı dönem icin aldım turda Nisan ayi 3 kişi için aynı fiyat.

Bir kere kendiniz çıktınız mi birdaha turla gitmenize gerek kalmıyor Cat pat olmayan İngilizce ile herşeyi hallediyorum.

• Arkadaşlar, yeşil pasaport son kullanma tarihi 28.04.2018 yazıyor. Mart ayında bu seyahata katılacağız, sizce bir sıkıntı çıkarırlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Arkadaşlar, yeşil pasaport son kullanma tarihi 28.04.2018 yazıyor. Mart ayında bu seyahata katılacağız, sizce bir sıkıntı çıkarırlar mı?

http://www.mfa.gov.tr/resmi.tr.mfa

İlk giriş ülkesini kontrol edin.

• Birkaç yıl önce bu fiyata gitmiştim o zaman 630 tlye gelmişti şimdiki artış ne korkunç birkaç sene sonra iyice lüks olucak böyle şeyler bence imkaniniz varsa gidin tek dezavantajı çok soğuk oluyor ama değer Prag benim en beğendiğim şehir oldu.viyanada doga tarihi müzesini mutlaka görün ve sizde benim gibi guzel ülkemizde neden böyle bir müze olmadığı için üzülün

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

quote:

quote:

quote:

Güzelim insanlar mı? Biz farklı bir memlekette yaşıyoruz herhalde. Her gün öldürülen tecavüze uğrayan kadın ve çocuk haberleri Suriye'den mi geliyor? 5 dk çarşıda dolaşınca 150 farklı esnaf Tarafından kazıklanan insanlar Yunanistan'da mı kardeş? Bir tane de "ben vatanseverim" diyen biri etrafının farkında olsun kurban kesecem. İçi boş biz vatanseveriz, biz Müslümanız, biz şöyleyiz böyleyiz lafları dışında bir şey yok. Allah ıslah etsin.

Arkadaş çevreni gözden geçirmelisin kalite kavramı onemlidir insan için de

Dedim ya içi boş diye, bu mesajla daha da emin oldum. Bunlardan milyonlarca var. Son 50-60 yılın eğitim-öğretim sistemi ve tüm hükümetleri bu nesilden sorumlu. Ne okuduklarını/söyleneni anlayabiliyorlar ne de etraflıca düşünebiliyorlar. Yüksek vergi verdiği için sevinen birine zaten daha ne söylenebilir ki?

kelime mastürbasyonu yapip milleti asagilayarak kendini tatmin etmeye devam edebilirsin ama inan ki bu kendini lümbenleştiren tabakayi kimse sallamiyor zaten sallasa su an Türkiye emperyalizme karsi özgürlük mücadelesi veriyor olmazdi. burada bu kelimelerimin israf oldugunu biliyorum lakin coluk cocuk sizin kafanizi gorsun diye yaziyorum dogrulari anliyorlar zaten

• Daha dur bunların ve ağababalarının

Yargılandığı

Kaçanların ise dünyada kırmızı bültenle arandığı günleri

Bunlar yakalanınca yapacakları itirafları, birbirlerini nasıl sattıklarını, yaptığı rezillikleri

Göreceğiz. Ve oy verenler saç baş yolacak,

Bakalım ne yapacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jahnny J kullanıcısına yanıt
    Bu pasaport ile gitseydim kapıdan geri çevireceklermiş. Pasaportu yenilemek gerekiyor. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güzelim insanlar mı? Biz farklı bir memlekette yaşıyoruz herhalde. Her gün öldürülen tecavüze uğrayan kadın ve çocuk haberleri Suriye'den mi geliyor? 5 dk çarşıda dolaşınca 150 farklı esnaf Tarafından kazıklanan insanlar Yunanistan'da mı kardeş? Bir tane de "ben vatanseverim" diyen biri etrafının farkında olsun kurban kesecem. İçi boş biz vatanseveriz, biz Müslümanız, biz şöyleyiz böyleyiz lafları dışında bir şey yok. Allah ıslah etsin.

Arkadaş çevreni gözden geçirmelisin kalite kavramı onemlidir insan için de

Dedim ya içi boş diye, bu mesajla daha da emin oldum. Bunlardan milyonlarca var. Son 50-60 yılın eğitim-öğretim sistemi ve tüm hükümetleri bu nesilden sorumlu. Ne okuduklarını/söyleneni anlayabiliyorlar ne de etraflıca düşünebiliyorlar. Yüksek vergi verdiği için sevinen birine zaten daha ne söylenebilir ki?

kelime mastürbasyonu yapip milleti asagilayarak kendini tatmin etmeye devam edebilirsin ama inan ki bu kendini lümbenleştiren tabakayi kimse sallamiyor zaten sallasa su an Türkiye emperyalizme karsi özgürlük mücadelesi veriyor olmazdi. burada bu kelimelerimin israf oldugunu biliyorum lakin coluk cocuk sizin kafanizi gorsun diye yaziyorum dogrulari anliyorlar zaten

Kimseyi aşağılamıyorum, gördüğümü söylüyorum. Allah'a şükür bazıları gibi gözümüz kör, kulağımız sağır değil. Veyahut cebimizi haramla doldurmadığımız için görebiliyoruzdur belki de. Tamamen eğitim sistemi ile alakalı olduğunu düşünüyorum ben bu durumun. Cehalet, eğitimsizlik, yalan, görgüsüzlük vs. diz boyu. Dinimizin, Türk'lüğümüzün değeri kalmadı bunlar gibiler yüzünden.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.