Şimdi Ara

THY Pilotluk mulakatina cagirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thy pilot yetistirmek uzerine basvuru aliyordu. Haftasonu basvuru yaptim. Basvuru suresi bu ay bitiyordu ama beni basvuru suresi bitmeden bu tarihte bu saatte burada olun diye mesaj cekti az once. Herkese mi yapiyorlar anlamadim. Thy dil sinavi da 1 ay sonra olacakmis. Bu binlerce basvurana yapilan mi yoksa secili kisileri mi cagirirlar ?

Tesekkurler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cv ye göre bir ön inceleme ardından çağrılırsınız.Mutlaka elenenler olmuştur.

Sağlık, dil vs aşamalardan geçtikten sonra eğitime başlanır.eğitim bedeli 200 bin euro gibi bir rakamdı sanırım.

haliyle bunu firma karşıladığı için 15 sene hizmet zorunluluğu veya bedeli ödeyerek sözleşmeyi feshedebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 26 Nisan 2018; 14:2:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Cv ye göre bir ön inceleme ardından çağrılırsınız.Mutlaka elenenler olmuştur.

Sağlık, dil vs aşamalardan geçtikten sonra eğitime başlanır.eğitim bedeli 200 bin euro gibi bir rakamdı sanırım.

haliyle bunu firma karşıladığı için 15 sene hizmet zorunluluğu veya bedeli ödeyerek sözleşmeyi feshedebilirsiniz.
    Yani beni incelemisler ve cagirmislar anladigim ?

• Uluslararası yabancı dil belgeniz varmı? TOELF ? IELTS ?

Siz Dyned sınavına gireceksiniz. 140 bin euro eğitim ücreti var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 26 Nisan 2018; 14:4:19 >
  • ne oluyor bu pilotluk olayi biri anlatabilir mi benim bildigim universite sinavindan 490 gibi rakam alan pilot oluyordu simdi halktan mi seciyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Yani beni incelemisler ve cagirmislar anladigim ?

Alıntıları Göster
    Tabiki. Her başvuranı çağıramazlar diye düşünüyorum.

Ulan bende mi başvursam...

Pilotluk da zor iş diyorlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Uluslararası yabancı dil belgeniz varmı? TOELF ? IELTS ?

Siz Dyned sınavına gireceksiniz. 140 bin euro eğitim ücreti var
    Hayir yok. Ielts yapamadim bi turlu bu sinavdan gecersem onu yapin diyecekler kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava Harp Okulu
    3 ay önce açıldı
    aof kazanip gitmemek?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayir yok. Ielts yapamadim bi turlu bu sinavdan gecersem onu yapin diyecekler kesin.

Alıntıları Göster
    En az lise mezunu alımıyla mı başvurdunuz ? Yakın bir zamanda yeni bir ilan açılmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

En az lise mezunu alımıyla mı başvurdunuz ? Yakın bir zamanda yeni bir ilan açılmıştı.

Alıntıları Göster
    Onu bilmiyorum . Ben uni mezunuyum aslinda suanda da calisiyorum.

• Kabul olursan hayatın kurtulur

• Evraklarınız kontrol edilir ve evrakları uygun olan herkes önce dyned sınavına çağrılır.Dil belgesi verdiyseniz dyned sınavına girmeden sürece devam edersiniz.Daha sonra dlr kurul mulakatı ve crm olarak devam eder.
  • quote:

Onu bilmiyorum . Ben uni mezunuyum aslinda suanda da calisiyorum.

Alıntıları Göster
    ben gitmistim zamaninda ilets felan verdim, DLR verdim, dil snavini ilk bitirip cikmistim, cok kolaydi , mulakatida gecim ama

CRM den elendim, CRM diye yaptiklari sey ne akdar saglikli bilmiyorum ama 3 evde kalmis kiz yapiyor, acayip killar , bir suru kisi sikayetciydi neyse bi daha basvuru hakkim vardi ama girmedim iyikide girmedim, pilotluk zor is ,

ama sana tavsiyem basvurunu yap, egitim sureci sonrasi cok kotu degil, 15 yilda cok uzun sure degil ayricada parasini istediginde verip cikarsin

bende hala ucma hayalim var , ucus okuluna gitmeyi planliyorum ama ticari pilotluk degil, hobi icin

sans kapina kadar gelmis, git bence ama dikkat malum kisiler disinda artik girmesi cok zor
    facebookta instagramda dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

ben gitmistim zamaninda ilets felan verdim, DLR verdim, dil snavini ilk bitirip cikmistim, cok kolaydi , mulakatida gecim ama

CRM den elendim, CRM diye yaptiklari sey ne akdar saglikli bilmiyorum ama 3 evde kalmis kiz yapiyor, acayip killar , bir suru kisi sikayetciydi neyse bi daha basvuru hakkim vardi ama girmedim iyikide girmedim, pilotluk zor is ,

ama sana tavsiyem basvurunu yap, egitim sureci sonrasi cok kotu degil, 15 yilda cok uzun sure degil ayricada parasini istediginde verip cikarsin

bende hala ucma hayalim var , ucus okuluna gitmeyi planliyorum ama ticari pilotluk degil, hobi icin

sans kapina kadar gelmis, git bence ama dikkat malum kisiler disinda artik girmesi cok zor
    facebookta instagramda dikkat et

Alıntıları Göster
    Crm nedir ?

Thy dil sinavi nasil ? Neler soruyorlar mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 26 Nisan 2018; 15:14:5 >

• Ablam da girdi uçuş okulu bitti hatta tip eğitimi bekliyor. Pilotluğa ilgin varsa Türkiye'de daha iyi bir pilotluk fırsatı yok iyi çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Ablam da girdi uçuş okulu bitti hatta tip eğitimi bekliyor. Pilotluğa ilgin varsa Türkiye'de daha iyi bir pilotluk fırsatı yok iyi çalış.
    Nasil oluyor bu isler ve egitim kac yil ?

Ayrintili olarak pm atabilir ve yazabilirsiniz.

• ne mezunusun şuan nerde çalışıyosun
  • kardeşim bir gram ne olduğunu bilmediğin şeye başvuruyorsun sonra forumda o ne bu ne ? diye dolaşıyorsun.

• quote:

Nasil oluyor bu isler ve egitim kac yil ?

Ayrintili olarak pm atabilir ve yazabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    İngilizce sınavından sonra 9 aşamalı bir sınav oluyor. Hafıza kabiliyetinden simulasyonda uçak uçurmaya kadar.Hepsini geçersen 2 mükalata alınıyorsun. Biri Türk Thy yetkilileri diğeri alman psikologlarla. Bunları da geçersen sözleşme imzalıyorsun şuan 140 bin euro olması lazım yada 200 dür. Sonra okula başlıyorsun okul süresince 2 asgari ücret şeklinde maaş alıyorsun. Başka bir işte çalışman mümkün değil çünkü. Okul 16 ay sürüyor. Sorunsuz bitirebilirsen tip eğitime başlıyorsun o da 6 ay gibi bir süre. Tip eğitimde maaşın da artıyor. Sonra 2. pilot olarak thy de işe giriyorsun. Ama çok çok zor bir dönem haberin olsun. Ve sözleşmeyi imzaladık artık pilotum yok. Eğitimin her aşamasında kovulma riskin var. Bu konu hakkında forumlar var oralardan detaylı bilgi bulabilirsin çıkmış sorular vs hepsi var. Türkiye'de "maaşlı" olarak en prestijli en güzel meslek pilotluk olabilir. Thy'nin avantajları çok çok iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.